Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

xmas2007-print.jpg

Υ.Γ Αυτο με τους Ουκρανους ειναι οτι χειροτερο εχω δει ποτε παντως. Γαμ...μενα μπασταρδα.

Επεξ/σία από BaLsAmoMenos
  • Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τσετσένοι ήταν αυτοί, συγκεκριμένα το ίδιο παλικάρι που 'χε σκάσει με τα χημικά στο σχολείο. Και φυσικά το κλασσικό βίντεο της Αλ Κάιντα και άλλα πολλά, αλλά αυτό είναι κάπως πιο ενοχλητικό εξ' αιτίας των κινήτρων.

Δημοσ.
Τσετσένοι ήταν αυτοί, συγκεκριμένα το ίδιο παλικάρι που 'χε σκάσει με τα χημικά στο σχολείο. Και φυσικά το κλασσικό βίντεο της Αλ Κάιντα και άλλα πολλά, αλλά αυτό είναι κάπως πιο ενοχλητικό εξ' αιτίας των κινήτρων.

Δώστε κανα λίνκ ή έστω ένα hint να τα δούμε και εμείς....

Δημοσ.
Φυσικά το να ποστάρεις αποκεφαλισμούς δεν είναι ότι πιο νορμάλ σε ένα τεχνολογικό forum.

Γιατι που ειναι νορμαλ? Ακομα και στο orgish θα τρωγανε καμπανα με αυτο το βιντεο. :P

Δημοσ.
αλλά αυτό είναι κάπως πιο ενοχλητικό εξ' αιτίας των κινήτρων.

Δεν ειναι μονο το κινητρα κυριε Διαβολε, ειναι και το θυμα. Ουτε πρακτορας ηταν αυτος, ουτε στρατιωτης, ουτε κατι αλλο που να δικαιολογειται εν μερη την δολοφονια του. Ενας απλος ανθρωπακος (random τους μαζευανε) ηταν που πηγαινε να επισκευθει το εγγονι του οταν του την επεσαν οι φουστρες. Και για τα κινητρα ισως και να εχεις δικιο γιατι οι φουστρες δεν παλευαν ουτε για ανεξαρτησια ουτε ηταν γενικα στρατιωτες καπου. Κατι ψυχακια του κερατα ηταν και, γαμω το κερατο τους, εξακολουθουν να ειναι. Το μονο που μου μενει ειναι ενα μεγαλο γιατι? Γιατι το εκαναν? Τι τους εφταιξαν 21 τυχαιοι ανθρωποι? Ουτε πανω σε ληστειες ηταν, ουτε πουθενα. Χομπυστες ηταν οι μπασταρδοι.

Υπαρχουν και δεκαδες βιντεακια στο youtube οπου δειχνουν και καλα τις αντιδρασεις διαφορων καθυστερημενων στο βιντεο. Τι νομιζουν οι ηλιθιοι οτι ειναι το βιντεο? Σαν τις κοπρολαγνες η τους αλλους τους ανωμαλους? Εχει και τρεντυ τιτλο το βιντεακι, 3 guys 1 hammer για να μπει και αυτο στην λιστα με τ'αλλα. Δεν ειναι το ιδιο μαλακες, ε μαλακες. Δεν ειναι κατι για να περιφανευτεις στους φιλους σου οτι το ειδες "ειδα αυτο το βιντεακι και ειναι πολυ σοκιν και αηδιαστικο". Μπραβο μαλακα, ειδες να δολοφονειται ενας ανθρωπος. Τι καταλαβες τωρα?

Δημοσ.

Εγώ δε τολμάω να το δώ γιατί είχα δεί και στο παρελθόν ένα βίντεο που σφάζουν κάποιον σαν το αρνί στο έδαφος και εύχομαι να μπορούσα να το ξε-δώ.

Δημοσ.
Εγώ δε τολμάω να το δώ γιατί είχα δεί και στο παρελθόν ένα βίντεο που σφάζουν κάποιον σαν το αρνί στο έδαφος και εύχομαι να μπορούσα να το ξε-δώ.

Αν αυτό σε είχε "σημαδέψει" τότε σε καμία περίπτωση μην δεις το άλλο. Ποτέ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...