sheik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ρε τι θελατε τωρα και την πιασατε την συζητηση? Απο περιεργεια μπηκα να δω για τι διαολο μιλατε και εχω φρικαρει απιστευτα.Δεν γινονται αυτα...
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ρε τι θελατε τωρα και την πιασατε την συζητηση? Απο περιεργεια μπηκα να δω για τι διαολο μιλατε και εχω φρικαρει απιστευτα.Δεν γινονται αυτα... Kι όμως γίνονται.Εκεί καταλαβαίνεις την "Ανωτερότητα" του είδους μας.Αυτό με τους ουκρανούς ούτε καν θέλω να το δώ γιατί διάβασα για την περιπτωσάρα τους στο wiki.
sheik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Και καλα θα κανεις να μη το δεις δε παλευεται το video
subdee Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Τι μου κάνατε πρωι πρωι άρρωστο άνθρωπο με τους Ουκρανούς... Πως, γιατί....
Lucifer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δε βρίσκω πληροφορίες και αν το βίντεο περιλαμβάνει όρχεις, δε θέλω άμεση πρόσβαση στο υλικό.
status Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δε βρίσκω πληροφορίες και αν το βίντεο περιλαμβάνει όρχεις, δε θέλω άμεση πρόσβαση στο υλικό. μπι εμ ι ολίμπικς οφ πέϊν.
subdee Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ποιο είναι οι Ουκρανοί; τουτ'έστιν http://en.wikipedia.org/wiki/Dnepropetrovsk_maniacs
Lucifer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ενδιαφέρον. Σφυριά, αφαίρεση ματιών, κατσαβιδιές. Ωραία πράματα.
subdee Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ναί σόρρυ, δεν ήμουν σίγουρος αν θα έπρεπε να μπεί καν εδώ...
Members gsarig Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 To site με το βίντεο πάντως εμφανίζεται πρώτο στα αποτελέσματα του google. Εντάξει, αυτό που το κάνει ανεκτό στην παρακολούθησή του είναι πως η ποιότητά του δεν είναι τόσο καλή. Παρόλα αυτά δεν είναι και το πιο ευχάριστο θέαμα.
Höfdingadrapa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Αυτό ταίριαζε σε άλλο θρεντ αλλά ενιγουεϊ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις