Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εχουμε κυριλε εστιατορια και δεν το ξερω????εγω παντως το συγκεκριμενο gadget το χρησιμοποιω παντου,ανακατεβει και κοντοσουβλι!

αμέ, αμέ... μου ρχονται κανα 2 στο μυαλο, ρηγα φεραιου πριν την γουναρη, 3ναυαρχων, κανα 2 βραχνεικα.

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Το καλύτερο gadget που είδα στη ζωή μου. Πολυχρηστικό, απαραίτητο, δε μπορώ να φανταστώ πώς ζούσα χωρίς αυτό. Πάρτε το δώρο στη γυναίκα σας και θα σας αγαπήσει για πάντα, πάρτε στο σε αυτή που γουστάρετε και θα τη ρίξετε. Θα το βρείτε στην Electroworld, μου το στείλαν σήμερα σε newsletter.

53127817.jpg

Και να που το γνωστο ανεκδοτο με την Αννουλα "Μπερδεψε τον δωνητη με το μπλακ n ντεκερ" πλεον θα βγαζει νοημα και με πηρουνι :P

Δημοσ.

για οποιον θυμαται το napster δεν σε αφηνε να πατησεις next αν δεν εκανες scroll down μεχρι το τελος των ορων χρησης ;-)

Δημοσ.
για οποιον θυμαται το napster δεν σε αφηνε να πατησεις next αν δεν εκανες scroll down μεχρι το τελος των ορων χρησης ;-)

Αρκετά προγράμματα κ παιχνίδια το κάνουν πάντως.:X

Δημοσ.

Όπως λέει και ο De@th L0rd, αρκετά το κάνουν πλέον. Αυτό που έβαλα δεν έχω δει εγώ, απλά την εικόνα είδα...

• Members
Δημοσ.

Σιγά... αν θέλουν πραγματικά να βεβαιωθούν ότι τους διάβασες πρέπει μετά το next να σου βάζουν και σχετικές ερωτήσεις πάνω στους όρους (π.χ. "can you redistribute this software?", "what is the developer's name?", "posa apidia vanei o sakos?" κλπ). Και αν απαντήσεις λάθος, πάλι από την αρχή

Δημοσ.
Σιγά... αν θέλουν πραγματικά να βεβαιωθούν ότι τους διάβασες πρέπει μετά το next να σου βάζουν και σχετικές ερωτήσεις πάνω στους όρους (π.χ. "can you redistribute this software?", "what is the developer's name?", "posa apidia vanei o sakos?" κλπ). Και αν απαντήσεις λάθος, πάλι από την αρχή

και ούτε καν multiple choice... text box και να γράφεις :P

Δημοσ.

Καλή φάση. Σαν bonus mini game. Και να χει και online high-score tables. Και κάθε φορά ν αλλάζει και κάτι για να μην είναι standard οι απαντήσεις.

• Members
Δημοσ.
Καλή φάση. Σαν bonus mini game.

μη χαίρεσαι... αν δεν απαντήσεις σωστά μετά από 3 προσπάθειες, χάνεις το δικαίωμα εγκατάστασης του προγράμματος

Δημοσ.

αμέ, αμέ... μου ρχονται κανα 2 στο μυαλο, ρηγα φεραιου πριν την γουναρη, 3ναυαρχων, κανα 2 βραχνεικα.

αντε ψηθειτε για κανα καφεδακι οι Πατρινοι!

καλα πλεον αυτο παιζει σε πολλα!

Καλή φάση. Σαν bonus mini game. Και να χει και online high-score tables. Και κάθε φορά ν αλλάζει και κάτι για να μην είναι standard οι απαντήσεις.

αχαχα,εχετε καει ρε!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...