Tzimmys Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Το καλύτερο gadget που είδα στη ζωή μου. Πολυχρηστικό, απαραίτητο, δε μπορώ να φανταστώ πώς ζούσα χωρίς αυτό. Πάρτε το δώρο στη γυναίκα σας και θα σας αγαπήσει για πάντα, πάρτε στο σε αυτή που γουστάρετε και θα τη ρίξετε. Θα το βρείτε στην Electroworld, μου το στείλαν σήμερα σε newsletter.
poscaman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καταπληκτικό! Έχω κλείσει ήδη 2. Ένα για το σπίτι, κι ένα για τις επίσημες εξόδους μου στα κυριλλέ εστιατόρια της Πάτρας
slipknot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί ακόμα και το να στριφογυρίζεις ο ίδιος το πιρούνι σου είναι κουραστικό.
Freakster Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Πάρτε το δώρο στη γυναίκα σας και θα σας αγαπήσει για πάντα, πάρτε στο σε αυτή που γουστάρετε και θα τη ρίξετε. έχει εναλλασόμενες κεφαλές;;
linkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καταπληκτικό! Έχω κλείσει ήδη 2. Ένα για το σπίτι, κι ένα για τις επίσημες εξόδους μου στα κυριλλέ εστιατόρια της Πάτρας εχουμε κυριλε εστιατορια και δεν το ξερω????εγω παντως το συγκεκριμενο gadget το χρησιμοποιω παντου,ανακατεβει και κοντοσουβλι!
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 lol alexzzz. Τι ν αυτό; Θέλω να το εγκαταστήσω κι εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις