PaokToTheBone Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν έχουν ξανανέβει αλλά έχουν πλάκα! Εκεινο με την ΑΤΖΕΛΑ εμαμησε. αλλα δεν καταλαβα αυτου που λεει ο washcloud μαματο...
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μετρούσε μέρες μέχρι την "αποφυλάκιση" ο κοτόπουλος. Επίσης η τύπισσα στην πικ με το ποδήλατο πρέπει να πάρει το Νόμπελ Σωματάρας ή κάτι τέτοιο.
saxon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εγραψε η Αντζελα. Ο αρχιτέκτονας με την σκάλα μάλλον πρώτα έφτιαξε την κάτω και μετά αποφάσισε οτι δεν την χρειαζόταν....αλλιως σβήστε όλα τα fail pics, βρήκαμε τον νικητή.
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Παόκι, εξήγησε ο Λούσιφερ για το αυγό - δεν είμαι σίγουρος αν το πρόσεξες όμως. Για πλήρη αποσαφήνιση : το αυγό είχε πουλάκι, και το πουλάκι τράβαε μια γραμμή στο εσωτερικό του τσοφλιού, για κάθε μέρα που περνούσε. Στην 5η μέρα έσβυνε μια 5αδα ημερών τραβώντας μια οριζόντια γραμμή πάνω στις 4 που περάσανε, και μετά φτου κι απ' την αρχή, μέχρι να βγειιιιιιιιιιι απ' αυτή τη ΦΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥλακη. Πολύ δημοφιλής τρόπος μέτρησης παρόδου των ημερών από τους απανταχού έγκλειστους, ναυαγούς και λοιπούς αναξιοπαθούντες της παγκόσμιας φιλμογραφίας κυρίως. Ήταν γκαγκ "οπτικό" - με μια ματιά βλέπεις μια σπόντα, κι από πίσω παίζουν 2-3 "κλισέ καταστάσεις", κι ολ' αυτά σου έρχονται σα να "συνδέεις τελίτσες". (η πικ είναι άσχετη με την εξήγηση, αλλά σχετική με το thread)
De@th L0rd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μετρούσε μέρες μέχρι την "αποφυλάκιση" ο κοτόπουλος. Επίσης η τύπισσα στην πικ με το ποδήλατο πρέπει να πάρει το Νόμπελ Σωματάρας ή κάτι τέτοιο. Το πρώτο που σκέφθηκα όταν είδα τη φωτό. Τι τέλεια καμπύλη που κάνει από τα πλαινά (flanks )μέχρι τους γοφούς; Έχω παρατηρήσει ότι τα στρατιωτικά παντελονάκια τονίζουν αυτά τα σημειά και ειδικά αν η τύπισα έχει σώμα έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Και να γυρίσει και να δεις καμια φάτσα σαν εκείνη τη μελαχρινή χωρίς βλεφαρίδες που ποζάρει δίπλα στο κόκκινο αυτοκίνητο...Πόσες φορές την έχω πατήσει έτσι.
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ...στη μούρη. Και το συναίσθημα; Αυτό που σου ξυπνάει ένα χαμόγελο; Ένα γλυκό βλέμμα; Κάποιο στολίδι μαγευτικά βαλμένο στο πρόσωπο, ένα λακάκι, μια ελίτσα, το βελουδένιο δέρμα; Τί γίνεται μ' αυτά;
antonl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Και το συναίσθημα;Αυτό που σου ξυπνάει ένα χαμόγελο; Ένα γλυκό βλέμμα; Κάποιο στολίδι μαγευτικά βαλμένο στο πρόσωπο, ένα λακάκι, μια ελίτσα, το βελουδένιο δέρμα; Τί γίνεται μ' αυτά; Η .....λευκή; πετσέτα...... ...στη μούρη. είναι για να στρώσει το δερματάκι μετά το ξούρισμα. Για το καλό της. Offtopicers.
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μετρούσε μέρες μέχρι την "αποφυλάκιση" ο κοτόπουλος. Επίσης η τύπισσα στην πικ με το ποδήλατο πρέπει να πάρει το Νόμπελ Σωματάρας ή κάτι τέτοιο. Παόκι, εξήγησε ο Λούσιφερ για το αυγό - δεν είμαι σίγουρος αν το πρόσεξες όμως.Για πλήρη αποσαφήνιση : το αυγό είχε πουλάκι, και το πουλάκι τράβαε μια γραμμή στο εσωτερικό του τσοφλιού, για κάθε μέρα που περνούσε. Στην 5η μέρα έσβυνε μια 5αδα ημερών τραβώντας μια οριζόντια γραμμή πάνω στις 4 που περάσανε, και μετά φτου κι απ' την αρχή, μέχρι να βγειιιιιιιιιιι απ' αυτή τη ΦΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥλακη. Πολύ δημοφιλής τρόπος μέτρησης παρόδου των ημερών από τους απανταχού έγκλειστους, ναυαγούς και λοιπούς αναξιοπαθούντες της παγκόσμιας φιλμογραφίας κυρίως. Ήταν γκαγκ "οπτικό" - με μια ματιά βλέπεις μια σπόντα, κι από πίσω παίζουν 2-3 "κλισέ καταστάσεις", κι ολ' αυτά σου έρχονται σα να "συνδέεις τελίτσες". (η πικ είναι άσχετη με την εξήγηση, αλλά σχετική με το thread) thanks a lot i feel stupid now.....με ειχε καλυψει και ο luci αλλα χιλια thanks washcloud! Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2009 από PaokToTheBone
Προτεινόμενες αναρτήσεις