Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
και τί τελικά έχει πάνω δεξιά στο μαύρο πλαίσιο - όχι μέσα στην εικόνα, ούτε στο μικρό τσαντάκι;

(λες να μεγάλωσε η πρεσβυωπία που δεν γίνεται να έχω, λόγω της μυωπίας μου; )

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:59 ----------

οκ, για να μην τρελλαίνονται κι άλλοι : ορίστε "μετά από πολλή επεξεργασία", τί έπρεπε να βλέπετε "πάνω δεξιά" :

sshot1kk.jpg

75_75.gif

εγω το ειδα κανονικα....:o

φαινεται μια χαρα δηλαδη. :whistle:

condom.gif

Δημοσ.
και το postαρε στο topic για test ffs! :P

βασικα επειδη δε βλεπω south park δε καταλαβα το αστειο....κατι αλλο εψαχνα περι spam και ειδα αυτο, υπεθεσα οτι θα ειναι αστειο και το εβαλα στην περιοχη για τεστ γιατι προσφατως ενεργοποιησα να μου ερχονται οι ενημερωσεις στον πινακα ελεγχου και ηθελα να παρακολουθω το συγκεκριμενο θεμα.....

βαρεθηκα καθε φορα να κανω search με το username μου....:o

Δημοσ.
Για να γελάει δε το έχει δει ακόμα...poor apsi...:fear:

Χμμμμμ......εκτός της παραμόρφωσης (θα το κρατήσω έτσι για τις Απόκριες αν δεν έχεις πρόβλημα Wash) στην φάτσα θα έπρεπε να δω κ κάτι άλλο????

PS

το χορ χορ χορ συνηθίζεται να είναι ειρωνικό γέλιο...τύπου "δεν είναι κ αστείο αλλά ας γελάσω για να μην με πουν κακό"

Δημοσ.
βασικα επειδη δε βλεπω south park δε καταλαβα το αστειο....κατι αλλο εψαχνα περι spam και ειδα αυτο, υπεθεσα οτι θα ειναι αστειο και το εβαλα στην περιοχη για τεστ γιατι προσφατως ενεργοποιησα να μου ερχονται οι ενημερωσεις στον πινακα ελεγχου και ηθελα να παρακολουθω το συγκεκριμενο θεμα.....

βαρεθηκα καθε φορα να κανω search με το username μου....:o

το αστειο στην εικονα ειναι ο τυπος τερμα δεξια οχι το ιδιο το southpark. κυκλοφορει μια εικονα ενος τυπου στο διαδικτυο και σκεκεται καπως ετσι και λενε την ειχε ποσταρει σε φορουμ για body building και ρωταγε απο κατω ο τυπος do I have the potential για να γινει κανονικος μποντιμπιλντερας. ε και εφτασε η χαρη της εικονας μεχρι το southpark. νομιζω στο περιπου σωστα τα εξηγησα.

• Members
Δημοσ.
το αστειο στην εικονα ειναι ο τυπος τερμα δεξια οχι το ιδιο το southpark. κυκλοφορει μια εικονα ενος τυπου στο διαδικτυο και σκεκεται καπως ετσι και λενε την ειχε ποσταρει σε φορουμ για body building και ρωταγε απο κατω ο τυπος do I have the potential για να γινει κανονικος μποντιμπιλντερας. ε και εφτασε η χαρη της εικονας μεχρι το southpark. νομιζω στο περιπου σωστα τα εξηγησα.

μια χαρά τα λες

potentialassmuncher.jpg

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=614033

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...