Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
αρχικα...διαβασα πρωτα το μηνυμα της μοσκιτω και τα επαιξα εγω βασικα

πηγαινοντας στην προηγουμενη σελιδα,καταλαβα μεν τι εννουσε τελικα αλλα μου δημιουργηθηκε αλλη απορια.

αμα το πιασει το παιδακι θα παθει ηλεκτροπληξια δηλαδις?

εδω εχω βαλει το χερι μου στη πριζα κι εχω πιασει και γυμνο καλωδιο και δεν επαθα τιποτα:rolleyes:

Παταγες κατω ή μηπως πεταγες?

Δημοσ.
ΛοΛ.Good for you.

Ε, κ εμένα με έχει πιάσει ηλεκτροπληξία πολλές φορές και λόγο επαγγέλματος και μικρότερος από ατύχημα..λέτε να μου άφησε κουσούρι; :Ρ

Δημοσ.
Παταγες κατω ή μηπως πεταγες?

βασικα ημουν πανω στο κρεβατι και χοροπηδουσα μεχρι που εχασα την ισσοροπια μου.πηγα να κρατηθω απο τον τοιχο κι εκει ηταν που χωθηκε το δαχτυλο στη πριζα και μετα εσκασα κατω σαν καρπουζι.δεν ξερω σε ποια κατηγορια να με βαλω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:55 ----------

Ε, κ εμένα με έχει πιάσει ηλεκτροπληξία πολλές φορές και λόγο επαγγέλματος και μικρότερος από ατύχημα..λέτε να μου άφησε κουσούρι; :Ρ

και το ρωτας?:P

και σταματηστε να σπαμμαρετε!!! θα βγει ο snoob σε λιγο και θα εχει δικιο!!

Δημοσ.
22755.jpg

Φήμες λένε ότι το παραπάνω κατασκεύασμα είναι ένα πρώιμο αντικλεπτικό σύστημα κατασκευασμένο απ' τον Einstein όταν ήταν μόλις 10 ημερών. Μετά το πέρας της κατασκευής το δοκίμασε αμέσως, πράγμα που όχι απλά δεν είχε αρνητικές συνέπειες (όπως ήταν αναμενόμενο) αλλά μπορούμε να πούμε πως τον βοήθησε καθώς συνείσφερε στη διαμόρφωση του -αναγνωρίσιμου πλέον- look του.

Δημοσ.

Απορία ηλεκτρολογική τώρα.....

Έχουμε ένα πολύμπριζο με 3 υποδοχές. Στην μία βάζουμε το καλώδιο της εικόνας στην άλλη βάζουμε το καλώδιο απο το πολύμπριζο και στην 3η μια συσκευή. Η συσκευή θα δουλέψει??? Ελπίζω να με καταλάβατε τι εννοώ....

Δημοσ.

'ναφ σην ------> image.php?u=13052&dateline=1241084907

βασικα ημουν πανω στο κρεβατι και χοροπηδουσα μεχρι που εχασα την ισσοροπια μου.πηγα να κρατηθω απο τον τοιχο κι εκει ηταν που χωθηκε το δαχτυλο στη πριζα και μετα εσκασα κατω σαν καρπουζι.δεν ξερω σε ποια κατηγορια να με βαλω

κατηγορία "αστέρι" ΑΣΤΕΡΑΚΛΑ

και σταματηστε να σπαμμαρετε!!! θα βγει ο snoob σε λιγο και θα εχει δικιο!!

θα βγει; γιατί, μέσα το έχουν πάλι το παλιόπαιδο;

Φήμες λένε ότι το παραπάνω κατασκεύασμα είναι ένα πρώιμο αντικλεπτικό σύστημα κατασκευασμένο απ' τον Einstein όταν ήταν μόλις 10 ημερών. Μετά το πέρας της κατασκευής το δοκίμασε αμέσως, πράγμα που όχι απλά δεν είχε αρνητικές συνέπειες (όπως ήταν αναμενόμενο) αλλά μπορούμε να πούμε πως τον βοήθησε καθώς συνείσφερε στη διαμόρφωση του -αναγνωρίσιμου πλέον- look του.

σωστός - να προσθέσω ότι ως σωστός επιστήμων he double-checked it ΚΑΙ με τον ξάδρεφό του

Απορία ηλεκτρολογική τώρα.....

Έχουμε ένα πολύμπριζο με 3 υποδοχές. Στην μία βάζουμε το καλώδιο της εικόνας στην άλλη βάζουμε το καλώδιο απο το πολύμπριζο και στην 3η μια συσκευή. Η συσκευή θα δουλέψει??? Ελπίζω να με καταλάβατε τι εννοώ....

...και χωρίς το βήμα 2

μπατ ντοντ τράι δις ατ χόουμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...