Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[maestro.mod.on]Οι screenιές απ' τα παιχνίδια τι θέλουν να πουν;Και απ' το shoot'm'up αλλά και απ' το military.[/maestro-ξέρει αυτος-mode.off]

Ότι είτε μπορείς να παίξεις super mario (ή ό,τι είναι αυτό) στα 8,2fps με 4000$ είτε είναι κανονικό παιχνίδι με 1300$ :P

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
προφανως αυτος που τραβηξε την φωτο το εκανε για ενα και μονο λογο..... δεν υπηρχε περιπτωση να τα αντιγραψει ολα αυτα με το χερι

συμβαινει βεβαια και να σβηνουν τον πινακα μονο οταν αυτος γεμισει....οποτε μπορει να μην ειναι απο ενα και μονο μαθημα :P:p

Δημοσ.
Ότι είτε μπορείς να παίξεις super mario (ή ό,τι είναι αυτό) στα 8,2fps με 4000$ είτε είναι κανονικό παιχνίδι με 1300$ :P

Εν τω μεταξύ το παιχνίδι που έχει δίπλα, υπάρχει κανονικά για Mac (ή τουλάχιστον ένα παρόμοιο), παίζει κανονικότατα και o Mac κοστίζει 1200$.

Δημοσ.
Εν τω μεταξύ το παιχνίδι που έχει δίπλα, υπάρχει κανονικά για Mac (ή τουλάχιστον ένα παρόμοιο), παίζει κανονικότατα και o Mac κοστίζει 1200$.

Μαέστρο,με κόλλησες ιό.:P

Τώρα τόπιασα το υπονούμενο.Αλλά -χάριτι τω Μουρ και το δεκαοχτάμηνό του- ο mac κάνει+κοστίζει πια όσα είπες...

Δημοσ.

Τάσοοοο, γιατί θέλεις να δεις φωτογραφίες από τη μεριά που μπήκα εγώ; :P

Όχι ότι έβγαλα, αλλά έτσι να ξέρω...

Υ.Γ. Το edit γ@μησε ;)

Δημοσ.

κοίτα, δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός (το φοβόμουνα :P), αλλά δε ζορίζομαι να δω

.î.

...τώρα πίσω ακριβώς από ποιά πόρτα παίζουν σκηνικά όπως

:---> (ý )

δεν έχει σημασία, αρκεί η τσούπρα να τρώγεται και να πάρουμε λίγο Ő_ő

Δημοσ.

οκ τότε. Δυστυχώς για εμάς λοιπόν, όταν κατέβηκα έπαιζε τρελή ερημιά στη μεριά μου και δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου κάτι από την απέναντι όχθη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...