washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 για τί δηλαδή να διαμαρτύρεται; για τα Lewi's που είναι ακριβά;
MsquitoPrincess Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 σε αυτη εψαχνα εψαχνα ... μακρα η καλυτερη... ( απο οσες παρουσιαζει το αρθρο ) απο την αλλη οσο σκεφτομαι το λογο για τον οποιο διαμαρτυρεται... .... Μου πήρε 3 λεπτά.Σχεδόν απελπίστηκα. Ωραίος!
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μου πήρε 3 λεπτά.Σχεδόν απελπίστηκα. Ωραίος! [hint mode: ON]...τα ΠΑΠΟΥΤΣΑ τον καρφώνουν fire, περιττό να πω ότι μας έχεις γ. ...Έβλεπα την πικ μέχρι εκεί που τελείωναν τα πόστερ, και Γ να ψάχνω να βρω το αστείο/περίεργο/ενδιαφέρον........μέχρι που ΕΤΥΧΕ και σκρόλαρα προς τα κάτου :PPPPP
firewalker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 fire, περιττό να πω ότι μας έχεις γ. ...Έβλεπα την πικ μέχρι εκεί που τελείωναν τα πόστερ, και Γ να ψάχνω να βρω το αστείο/περίεργο/ενδιαφέρον........μέχρι που ΕΤΥΧΕ και σκρόλαρα προς τα κάτου :PPPPP Είπα να το κυκλώσω αλλά λέω «έξυπνα παιδιά είναι». ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:52 ---------- Μάλλον fake...
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Τον Πανούση ή υπάρχει τίποτε αστείο να ψάξουμε;
ApSiMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στον Πανούση κ στον περίεργο τύπο (καραφλός) πίσω....
Members gsarig Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Όχι ρε, ποιος πανούσης - τον αόρατο κινέζο στο βάθος δεν τον είδατε;
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 χ0χ0χ0χ0χ0χ0χ0χ0 το βασίλειό μου για ένα ΜΑΤΣΑΚΙ ΛΙΒΑΝΙ
o_magazatoras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 το βασίλειό μου για ένα ΜΑΤΣΑΚΙ ΛΙΒΑΝΙ Γιατί λιβάνι;THC υπάρχει κι αλλού... Εκτός αν νομίζεις ότι το WGA πιάνει ακόμα με λιβάνια κι αγιαστούρες.Πάρ'το χαμπάρι,αναβαθμίστηκε,πάει για βουλή. Πιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις