alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 damn, Αλέκο! το απλό macbook θα πάρουμε γουός... να μας βγει και φθηνά
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 άσε...ξέρω... (ήτανε που κορόιδευα, κατάλαβες; )
morpheas2 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά πραγματικά, τί θα κάναμε στη ζωή μας, αν δεν είχαμε το Internet;;;:shock: Πάντως δεν θέλω να το σκέπτομαι ότι μια μέρα θα ξυπνήσω και... δεν θα υπάρχει Internet!!! Αν και κατά καιρούς φροντίζουν Forthnet,Otenet,Hol κτλ.. για να μας.. "αποτοξινόνουν"... Τις φωτογραφίες τις "έκλεψα" απο εδώ http://apolitistosteki.blogspot.com/2009/10/blog-post_8138.html
eSATA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 έπρεπε να ανοίξεις θέμα; οι φωτογραφίες αυτές έχουν ήδη μπει στο κατάλληλο sticky
morpheas2 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Φίλε μου, δεν το είχα προσέξει... Νομίζω αξίζει να μπεί.. για να "ξεφύγουμε" και λιγάκι..
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά πραγματικά, τί θα κάναμε στη ζωή μας, αν δεν είχαμε το Internet;;;:shock: Πάντως δεν θέλω να το σκέπτομαι ότι μια μέρα θα ξυπνήσω και... δεν θα υπάρχει Internet!!! Αν και κατά καιρούς φροντίζουν Forthnet,Otenet,Hol κτλ.. για να μας.. "αποτοξινόνουν"... Τις φωτογραφίες τις "έκλεψα" απο εδώ http://apolitistosteki.blogspot.com/2009/10/blog-post_8138.html νταξ, έχει ξαναμπεί πρόσφατα (το σετ των φωτογραφιών, που είναι από σχετικό διαγωνισμό) ...λείπει βέβαια, η ίσως καλύτερη : (εν τω μεταξύ, περιμένω τον Manuel, να πει ποιά/ες δεν κατάλαβε...) (μοχθηρός γέλωτας) νιώθω σαν τον Μητσικώστα που σατίριζε τον Μανώλη Καψή... άμα με λέγαν' και Γιώργο, θα ήταν πολύ τρελλό το ντεζαβου
Lucifer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Η αλήθεια είναι πως το #1 ούτε εγώ το ήξερα. Αλλά οκ, πολύ 4chan, αυτή με τα CD είναι καθαρό φαβορί.
johnyboy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 νομίζω αυτές δεν ξαναμπήκαν.Βάζω όλο το blog που τις έχει γιατί είναι πολλές. Σ' έναν κόσμο όπου όλα είναι ακριβώς όπως στο internet...
Lucifer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Πωπω αυτός ο τύπος είναι τρομακτικός γλίτσας ε.
minarokeftes Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Καλά το blog δεν υπάρχει!!! χαχχαχαχαχα
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 αχχαχααχαχ αυτή με το "dick ads" δεν την είχα προσέξει την άλλη φορά.... Τελικά μάλλον είναι αυτή είναι η καλύτερη (πουρ μουά) ! "Make your schlong long" "68-inch dick in one week!" "2 big dicks in the price of one" "punch the monkey WITH YOUR DICK!!!" "The dick who sold the world" "Your cock will be visible FROM SPACE" "BE HER DICK-TATOR" lmao
evabb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 αμα σκεφτεις οτι μεχρι κι εγω παιρνω μαιλς για να επιμηκυνση πεους (ποιανου δεν ξερω μην με ρωτατε την εγχειρηση δεν την εχω κανει ακομα) τοτε η φωτο με τις διαφημισεις αγγιζει κατα πολυ την πραγματικοτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις