Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χααχαχα ψήνομαι να βρώ κανα μπουκάλι με ψεύτικη ετικέτα να το γεμίσω τσάι λιπτον και να στο πουλήσω 10 χήνες.

8α σου γράψω και 12/20 πάνω αμα θέλεις (αριθμος φακελακίου τείου εκ του συνολου της συσκευασιας)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:36 ----------

ghost_castle.jpg

'Οποιος το είχε μικρός να το πεί.

Δημοσ.

Όχι ήταν πιο σπούκυ φάση. Το είχα καβατζώσει απ' το ξάδερφο αλλά ήμουν καμιά 10αριά τότε και το πέταξα όταν το βαρέθηκα. Είναι χειρότερο και απ' το τζουμάτζι αν σε βοηθάει αυτό. Τέσπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι σίγουρος; Για ξαναδέστο στημένο:

heroquest_back.JPG

Μπορεί να ήταν ο θρύλος του Ζαγκόρ που ήταν το εξπάνσιον αλλά δε βρίσκω φωτό.

εδιτ: βρήκα:

pic66417_md.jpgpic11452_md.jpgpic48367_md.jpgpic48366_md.jpg

Επεξ/σία από freedubus
Δημοσ.

Ούτε που το ήξερα. Εκτός απ' τα γνωστά εννοούσα τέλος πάντων. Αυτά από κάτι διαφημίσεις στα 90's που βλέπαμε.

Δημοσ.

'Οποιος το είχε μικρός να το πεί.

εγω :-D

"Κάστρα και πολιορκητές" και "πολιορκία" είχα.

Κάστρα και πολιορκητές δε το ειχα αλλα το εχω παιξει....τι μου θυμησες ρε πανε πολλα χρονια....

πολιορκια δε ξερω πιο εννοεις...δε βρισκω και εικονα....ειχα ενα που εμοιαζε με το καστρα και πολιορκητες αλλα ηταν σαν το castles του miniclip

Δημοσ.

Εμένα στη γιορτή μου η βλαμένη νουνά μου της είχα πεί οτι θέλω τον πύργο των φαντασμάτων, αλλά αυτή έκανε λάθος ή είχε τελειώσει στο παιχνιδάδικο και της είπαν "έλα μωρέ πάρτου αυτό του σκασμένου, το ίδιο είναι" και μου έφερε το θησαυρό του ναού, η χαζή. Εγώ θύμωσα και δε το άνοιξα καθόλου γιατί δε μου άρεσε και ήθελα τον πύργο των φαντασμάτων, αλλά ούτε το πήγα πίσω για αλλαγή για να μη στενοχωρήσω τη νουνά. Αλλά μετά από λίγο καιρό πήγα σε κάτι γενέθλια ενός κοριτσιού και της είχαν φέρει δώρο τον πύργο των φαντασμάτων. Αλλά επειδή ήταν κοριτσάκι φοβόταν να το ανοίξει, κάτι νεκροκεφαλές χαμογελούσαν στο μαύρο κουτί και με γράμματα απο λιωμένο κερί έγραφε Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ, μάλιστα οι γονείς της στράβωσαν "τι πράγματα είναι αυτά σκελετοι και φαντασματα σε μικρό παιδί". Οπότε εγώ- λαμόγιο από τότε- έβαλα το μπαμπά μου να μεσολαβήσει για να κάνουμε επιτόπου τράμπα με το θησαυρό του ναού. Πήγε σπίτι και της το 'φερε, και έτσι έφυγα εγώ με τον πύργο των φαντασμάτων, που είχε μέσα και τη γαμάτη νεκροκεφαλή που φωσφόριζε στο σκοτάδι. Φάκιν γκούντ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...