antonl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 [offtopic] @wash (που δεν κατέχει τ αγγλικό): [...] Oh my god oh my god [...] Υπότιτλοι: [...] Ωχ Βαγγελίστρα μου (δις) [...] [/offtopic]
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Hοfdingadrapa : The First (leaking) Blοοd τί μαλακίες λέει το σκριπτ για all caps...πού τα είδε...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά, τελευταία κουράζομαι πολύ. Κάντε τίποτα μεταφράσεις, δεν μπορώ να παρακολουθήσω όλα τα inside jokes. Αυτά που καταλαβαίνω, όμως, ω ρε Βαγγελίστρα μου, έχουν πολύ γέλιο!
Höfdingadrapa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Όλη η σελίδα μου φάνηκε χαριτωμένη. Εν τω μεταξύ ήμουν απ' τον ύπνο και σε φάση να πέσω με τη μάπα στο keyboard. Γέλασα πολύ πάντως. =ρ
FarCry Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Τον Στάλιν να "πηγαίνει τον κρίνο"? δε το επιασα αυτο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:31 ---------- Γιατί δεν κατάλαβα πού κολλάει στα Ελληνικά... Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της συντονιστικής ομάδας.
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της συντονιστικής ομάδας. Φαρ παιδί μου...να σε ρωτήσω : δουλεύεις σε μπαράκι τα βράδυα ; όσο για το τί σήμαινε η πικ με τον Ιωσήφ, υποθέτω πως είναι σπόντα που σημαίνει "τους γα... την παναγιά στη Ρωσία"........ή τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ
FarCry Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Φαρ παιδί μου...να σε ρωτήσω : δουλεύεις σε μπαράκι τα βράδυα ; ξερεις πολλους να δουλευουν σε μπαρακια και παραλληλα να γραφουν στο ινσομνια?
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 :lol: άσε και κανέναν ήσυχο ρε τρελέ ...δεν μπορώ...προκαλούμαι...! ξερεις πολλους να δουλευουν σε μπαρακια και παραλληλα να γραφουν στο ινσομνια? (κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για τα άι-φόνια, τα πι-ντι-έια κτλ...) ε βασικά, είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι μπαίνεις αργάμιση και κάτι, και με την ιδέα ότι βρίσκεσαι εις την Βρεττανίαν που βρίσκεται 2ωρο όπισθεν, όλα συγκλίνανε σε μια ώρα που θα μπορούσες να δουλεύεις (...δεν ξέρω γιατί, αλλά σε είχα μάλιστα και για dj - ίσως διότι βολεύει καλύτερα να παίζεις έτσι με το web κινητό) ...αλλά basically my point was ότι πίνεις "αρκετά" την ώρα της δουλειάς... : (...TI ήταν αυτό που έγραψες στο προηγούμενο σου ποστ, ωρέ;!)
slipknot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Βασικά εγώ κατάλαβα ότι με τη φράση "χωρίς να γίνω rambo" εννοούσε "χωρίς να τα πάρω και σας σκοτώσω όλους... με ένα μόνο βέλος στην άκρη του οποίου έχω δέσει μια χειροβομβίδα". Απλά ο καθένας μπορεί να εκλάβει τη φράση διαφορετικά, όπως και την εικόνα με τον Stalin. Κάτι που κάνει την απάντηση του farcry ακόμα πιο περίεργη.
FarCry Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 (κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για τα άι-φόνια, τα πι-ντι-έια κτλ...) τα ξερω αυτα απλα αυτο που ανεφερες παει στο ακρον αωτον (...TI ήταν αυτό που έγραψες στο προηγούμενο σου ποστ, ωρέ;!) ειχα την εντυπωση οτι αυτο που ειπες ηταν "μπιχτη" που εγραψα rambo αντι ραμπο σε συνδυασμο με το post του antonl Βασικά εγώ κατάλαβα ότι με τη φράση "χωρίς να γίνω rambo" εννοούσε "χωρίς να τα πάρω και σας σκοτώσω όλους... με ένα μόνο βέλος στην άκρη του οποίου έχω δέσει μια χειροβομβίδα". πως με καταλαβαινεις :cool:
slipknot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Η εικόνα με τον Stalin και την Παναγία είναι πράγματι περίεργη πάντως. Έχω σκεφτεί διάφορες εκδοχές. - Ο Stalin της παρουσιάστηκε και της ανακοίνωσε ότι εκείνη θα γεννήσει ξανά επειδή έτσι γουστάρει εκείνος. - Η Παναγία γέννησε τον Stalin. - Ο Stalin πήγε να πάρει λεφτά από την Παναγία. - Ο Stalin έκλεψε τον Ιησού και τον έκρυψε κάτω από το παλτό του. - O Stalin είναι άγιος. Το γεγονός δε ότι η Παναγία φαίνεται ότι πάει να κάνει facepalm με βάζει σε σκέψεις.
pappous_soulis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μπορεί να είναι και ένας απ'τους τρεις μάγους.
FarCry Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Η εικόνα με τον Stalin και την Παναγία είναι πράγματι περίεργη πάντως. Έχω σκεφτεί διάφορες εκδοχές. - Ο Stalin της παρουσιάστηκε και της ανακοίνωσε ότι εκείνη θα γεννήσει ξανά επειδή έτσι γουστάρει εκείνος. - Η Παναγία γέννησε τον Stalin. - Ο Stalin πήγε να πάρει λεφτά από την Παναγία. - Ο Stalin έκλεψε τον Ιησού και τον έκρυψε κάτω από το παλτό του. - O Stalin είναι άγιος. Το γεγονός δε ότι η Παναγία φαίνεται ότι πάει να κάνει facepalm με βάζει σε σκέψεις. μπα μουφες Photo: Picture taken on November 29, 2008 shows a Russian Orthodox icon that includes a depiction of Soviet-era leader Josef Stalin at a St. Olga's Church outside St. Petersburg in Strelna. Father Yevstafy Zhakov, the benficiary of St. Olga's Church, recently put up the icon showing Stalin standing before the Blessed Matrona of Moscow, a 20th-century saint. Father Yevstafy commented that, according to legend, Stalin would frequently talk to the woman and that she gave him advice on how to defeat Nazi Germany in World War II. (AFP/Getty Images)
Προτεινόμενες αναρτήσεις