washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ...σωστός, αλλά και στημένο να ήταν, ο εμπνευστής του αξίζει έστω χειροκρότημα (ένα ποσοστό και στον φάιαρ που τ' ανέβασε)
angmar Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Το χα διαβάσει πριν κάτι χρόνια σε "Jews related" ανεκδοτάκια, μάλιστα σ εκείνη την εκδοχή εμφανιζόταν και ο πολυαγαπημένος Spielberg. (Ναι, ναι ο ξενέρωτος χαλάει όλη τη φάση...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 στο Buu saga o Vegetta παραδέχεται ότι ο Goku είναι δυνατότερος, ελπίζω να μην είναι εφημερίδα γαύρου γιατί η photo θα είναι fail
FarCry Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 στο Buu saga o Vegetta παραδέχεται ότι ο Goku είναι δυνατότερος, ελπίζω να μην είναι εφημερίδα γαύρου γιατί η photo θα είναι fail Κοιτα φαινεται απο τα προγνωστικα που δινει 2.45 στον παο οτι ο goku εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες να κερδισει οποτε νομιζω ειναι οκ
slipknot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 στο Buu saga o Vegetta παραδέχεται ότι ο Goku είναι δυνατότερος, ελπίζω να μην είναι εφημερίδα γαύρου γιατί η photo θα είναι fail Καλά δε χρειαζόταν να φτάσουμε μέχρι εκεί για να διαπιστώσουμε την ανωτερότητα του Goku. Ξέρεις πολύ καλά πόσο είναι το power level του...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αν σας αρεσει η γιαγια εχω και βιντεο κ καλυτερης αναλυσης φωτογραφίες.Οποιος δεν καταλαβε εχει το Γιωργάκη μαζι με τον Ιησού! Και κατι αλλους αγιους.
washcloud Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αν σας αρεσει η γιαγια εχω και βιντεο κ καλυτερης αναλυσης φωτογραφίες.Οποιος δεν καταλαβε εχει το Γιωργάκη μαζι με τον Ιησού! Και κατι αλλους αγιους. Άιε λόλεντ ΧΑΡΝΤ
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Σου αρεσε δηλαδή; Εγω αρχικα ελιωσα στα γελια.. αλλα μετα μου φανηκε αδιαφορο
washcloud Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 η γιαγιά όχι ιδιαίτερα το σκηνικό, ακόμα λιγότερο ιδιαίτερα ο Γιωργάκης, δε το σχολιάζω ....αλλά αυτό που έγραψες, ΟΠΩΣ το έγραψες, ναι. ...Μόλις σηκώθηκα απ' το πάτωμα
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μα έτσι είναι! ΔΕν ειναι Photoshoped γνήσια ειναι...Νομιζω κατι αγια τριάδα εχει κτλ
washcloud Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ...δεν κατάλαβες πού την "έπαθα"... Στο "με ΑΛΛΟΥΣ αγίους"... Ένα "πειραγμένο" μυαλό (καλή ώρα), μπορεί να το συνδέσει όχι μόνο με τον Ιησού, όπως το έγραψες, αλλά ΚΑΙ με τον Γιωργάκη. Δηλαδή : "...ο Ιησούς/ο Γιωργάκης, ΚΑΙ άλλοι άγιοι" ...Ε μετά δε θέλει πολύ περισσότερη φαντασία, "αυτομάτως" κολλάνε ΟΛ' ΑΥΤΑ με "τη φάση" της γιαγιάς, "της τα αποδίδεις", και πέφτεις στο πάτωμα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Όχι μη!Θα μας πάρουν στο ψιλό οι ισλαμιστές!!
Members gsarig Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Πάντως έτσι όπως έχει βάλει τις εικόνες στην κορνίζα, φαίνεται σαν ο Γιωργάκης να προστατεύει με τη Χάρη Του τον Ιησού και τους λοιπούς Αγίους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις