slygeo87 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Άρα δεμπαίζει ρόλο το μέγεθος τελικά, βλέπε Μπαράκ αλλά το πόσο καλά you play the field. Τάχα μου τάχα μου αυτός φτιάχνει το σακάκι να πούμε, αλλά με τη στρατηγική του φτυσίματος που εφαρμόζει σαν master of chicks το σιγοψήνει το γκομενάκι. Το μόνο που μένει τώρα για να πάρει από 'μενα άριστα είναι να το τσουρουφλίσει και πάνω στο καλό, να της πει τράβα...γουστάρω Σαρκοζί. Ντοϊνκ.
washcloud Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Γαμώτο, λες; Και νόμιζα ότι το χέρι στην πλάτη του Νικολά δεν θα ήταν τίποτε άλλο από φτηνό επικοινωνιακό τρικ (...τάχαμου δηλαδή φιλίες με έναν από τους ισχυρούς άνδρες της Ε.Ε. ... Τρίχες. Τον _ _ _ _ _ _ του θέλει).
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 δεν το καταλαβα....Τι 8ελει να πει η εικονα?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν καταλαβαίνω τίποτα κι εγώ. (φτιάξε ένα καινούργιο που ούτε αυτό θα καταλάβουμε τώρα ) edit: Ουφ... πώς θα κοιμηθώ τώρα; Εξηγήστε το κάποιος!
washcloud Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ο αρχικός (filenamικός) τίτλος πιάνει πάντως τόπο, βλέπω
Hellaslover Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 απ'οτι καταλαβαινω του χει σηκωθει του κινεζου απο ενα στα 2 εκατοστα και καθονται οι κινεζουλες απεναντι γιατι και καλα ειναι επικινδυνα να κατσουν διπλα του και βγαζουν φοτο κτλ αν δε βρισκεται εκει το αστειο ουτε εγω το καταλαβα. ο θεος να το πει αστειο δηλαδη...
slipknot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιες κινεζούλες γαμώ τον Μάο, "Meanwhile in Japan" γράφει.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ο αρχικός (filenamικός) τίτλος πιάνει πάντως τόπο, βλέπω Δηλαδή ούτε εσύ το έπιασες, έτσι; Από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κάτι να "πιάσεις". Μάλλον είναι "φάρσα". Και έχει φάει και ban ο αρχι-πόστερ. Δε θα μάθουμε ποτέ!
washcloud Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιες κινεζούλες γαμώ τον Μάο, "Meanwhile in Japan" γράφει. (...έτσι, Μανωλιό... ...Περίπου, δηλαδή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις