Ntinaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δε φτάνει που τρώμε στη μάπα την αισθητική του Killik, κάθεστε και γράφετε σελίδες επί σελίδων και σας τρολλάρουν Ntinaras και apd. pic related, mfw δε τρολαρω,μιλαω σοβαρα αν δε σ αρεσει κατι που βλεπεις δε λογοκρινεις τον αλλον, γυρνας τη γαμημενη τη ροδελα του Mouse προς τα κατω για να σκρολαρεις.ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?
KilliK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 το 6 ποιο παιχνιδι ειναι; και το 1 ποιος πινακας;
zeniath Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 To 1 πρέπει να είναι ο πίνακας του Ναπολέοντα νομίζω edit: Ναι αυτός είναι. (χωρίς τα Google στον βράχο κλπ )
Pantelwolf Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 το 6 ποιο παιχνιδι ειναι; και το 1 ποιος πινακας; Ο ναπολέων διασχίζει τις Άλπεις. Του Jacques-Louis David Εδιτ άργησα.. Το 4 δε μου'ρχεται ποιος ειναι ο πίνακας..
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 το 6 ειναι απο το team fortress 2 και το 4 ειναι βασισμενο στον πινακα american gothic
KilliK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ο ναπολέων διασχίζει τις Άλπεις. Του Jacques-Louis David Εδιτ άργησα.. Το 4 δε μου'ρχεται ποιος ειναι ο πίνακας.. American Gothic http://en.wikipedia.org/wiki/American_Gothic το 6 ειναι απο το team fortress 2 δηλαδη; εχω παιξει tf2 αλλα δεν μου θυμιζει κατι το πρασινο μηλο.
apd453 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γαμάτο παιχνίδάκι Το 9 είναι από Άντυ γουόρχωλ Το 10 είναι Van Gogh Το 3 Μιχαήλ άγγελος Το 8 είναι Βερμέερ Το 6 είναι Ρενε Μαγκριτ Το 5 μου Νταλίζει (αλλα μπα) και το 2 Ρεμπρατίζει (αλλά μπα).
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 American Gothic http://en.wikipedia.org/wiki/American_Gothic δηλαδη; εχω παιξει tf2 αλλα δεν μου θυμιζει κατι το πρασινο μηλο. en.wikipedia.org/wiki/The_Son_of_Man_(Magritte) ο πινακας. Δες ομως πως ειναι η μασκα του spy στο παιχνιδι, και το icon με το backstab πανω δεξια
Pantelwolf Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Το 5 μου Νταλίζει (αλλα μπα) και το 2 Ρεμπρατίζει (αλλά μπα). Το 2 είναι η Τζιοκόντα, δες το δρόμο αριστερά. Το 5 είναι το πιο γνωστό χαρακτικό του M.C. Escher, λέγεται Σχετικότητα. Να συνοψίσουμε: 1.Ο Ναπολέων διασχίζει τις Άλπεις(Jacques-Louis David) - Mario + Yoshi 2.Τζιοκόντα(Λεονάρντο Ντα Βίντσι) - Alexa από Half Life 3.Η δημιουργία του Αδάμ(Μιχαηλ Άγγελος) - Mega man 4.American Gothic(Grant Wood) - Grim Fandago 5.Σχετικότητα(M.C.Escher) - Portal 6.Ο γιος του Ανθρώπου(Ρενέ Μαγκρίτ) - Team Fortress 2 7.Βοηθείστε με , δεν το αναγνωρίζω, είναι Ιαπωνικό στυλ,ολοι λιγο πολύ ασχολήθηκαν με αυτό εκείνη την περίοδο - Mario 8.Το κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι(Βερμέερ) - Beyond good and evil 9.Marylin Prints(Andy Warhol) - Duke Nukem 10.Αυτοπροσωπογραφία ως καλλιτέχνης(Βαν Χοχ) - Half Life
μαφαλντα Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Το 8 είναι το κορίτσι με το σκουλαρίκι του Βερμέερ. Το 9 είναι Αντι Γουόρχολ
JohnXarxas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zWmF_2u-9nk
Προτεινόμενες αναρτήσεις