salliara Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 νουκρέμα ΡΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 warning!! Danger!! 9GAG up ahead restricted area for washcloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 offtopic αλήθεια ρε παιδιά σας αρέσει περισσότερο η μερέντα και απο nucrema και απο nutella. Εγώ έχω nutella>nucrema>merenda. Στη μερέντα δεν βρίσκω ούτε κακάο ούτε φουντούκι. Φυσικά μιλάμε για αυτές τις συνηθισμένες, όχι για βέλγικες κτλ. Τέλος πάντων, γούστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ανοιξτε ρε ενα τοπικ με νουτελα,νουκρεμα,σκατελα.. μου εχετε μαμισει την διαιτα να ουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ανοιξτε ρε ενα τοπικ με νουτελα,νουκρεμα,σκατελα.. μου εχετε μαμισει την διαιτα να ουμε ελα υπαρχει και το θρεντ μου για σοκολατες http://www.insomnia.gr/topic/329514-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 γουος κλαουντ,ο τρόπος γραφής σου είναι χειρότερος από το χιούμορ σου,την επόμενη φορά γράφε με σποιλερζ... δεν φταίμε σε κάτι *Οι φωτός από το 9gag μπήκαν για "σπάσιμο" ...αχ τί μου λες; Για σπάσιμο; Ούτε που το κατάλαβα. Επίσης θα σου εξηγούσα ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να με διαβάζεις, και το σκρολντάουν που απαιτείται ουδεμία σχέση έχει με το απαιτούμενο για να τρέξει κανείς τη σελίδα πηγμένη από "τις γνωστές" φωτόζ, αλλά επειδή διακρίνω συνδρομοντάουν, απλά θα προτείνω να με κάνεις ιγκνόρ ανταποκρινόμενος στη διαθέσιμή σου λογική και περίσσευμα σταρχιδισμού. Xακέρω, καλόδεκτο το πείραγμα -πάντα- αλλά είναι λίιιγο σοβαρό το θέμα, και γι' αυτό ξερωγώ θα έπρεπε να έχεις δει αν υπάρχει δίκιο ή όχι, τη στιγμή που δεν είμαι ο μόνος που "γκρίνιαξε"; Όχι τίποτ' άλλο, αλλά δίνεις αφορμή σε μπουμπουκοβλάσταρα έτσι. Τεσπα δεν είναι πρώτη φορά, οπότε νεβερμάιντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 offtopic αλήθεια ρε παιδιά σας αρέσει περισσότερο η μερέντα και απο nucrema και απο nutella. Εγώ έχω nutella>nucrema>merenda. Στη μερέντα δεν βρίσκω ούτε κακάο ούτε φουντούκι. Φυσικά μιλάμε για αυτές τις συνηθισμένες, όχι για βέλγικες κτλ. Τέλος πάντων, γούστα. Δοκιμασε με φυστικοβούτυρο ανακατεμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 washcloud come on ignore, απειλητικά τηλεφωνήματα,τηλ στο 100 και τέτοια;Όοοοοχι ρε συ δε λέει,απλα μη ξαναποστάρεις έκθεση χωρίς σποιλερζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Xακέρω, καλόδεκτο το πείραγμα -πάντα- αλλά είναι λίιιγο σοβαρό το θέμα, και γι' αυτό ξερωγώ θα έπρεπε να έχεις δει αν υπάρχει δίκιο ή όχι, τη στιγμή που δεν είμαι ο μόνος που "γκρίνιαξε"; Όχι τίποτ' άλλο, αλλά δίνεις αφορμή σε μπουμπουκοβλάσταρα έτσι. Τεσπα δεν είναι πρώτη φορά, οπότε νεβερμάιντ. γιατι ανοιξες το σποιλερ? ---------- ελα υπαρχει και το θρεντ μου για σοκολατες http://www.insomnia....83%CE%AF%CE%B1/ σε μισω. εσυ wash με κραζεις 3 μερες+ τωρα για τα spoiler, εσενα ομος 3 μερες τωρα δεν σε εχω δει να τα χρησημοπιεις καθολου.. ουτε τα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nephelia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Άντε καλή βραδυά σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Πω πω μωρέ έχετε τόσο κουράγιο να αναλύετε τόσο μια ΜΑΛΑΚΙΑ; Ο κόσμος καίγεται, και εσείς τσακώνεστε για κάτι φωτογραφίες κάπου σε ένα τόπικ σε ένα φόρουμ στο ιντερνέ. Ρε την παλεύετε; Έχουμε ξεφύγει. Και ρε συ hackerw, την επόμενη φορά γράψε και 'συ 9gag και βάλε σπόιλερ, 3'' υπόθεση είναι. Και ρε συ wash, μην ξανασχοληθείς. Σε νόμιζα για πιο σοφό άτομο, το κέρατο μου το βερνικωμένο δηλαδή. Μαφάλντα, βάλε καμιά φωτό. Επίσης, κάτι επίκαιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Άντε καλή βραδυά σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 washcloud come on ignore, απειλητικά τηλεφωνήματα,τηλ στο 100 και τέτοια;Όοοοοχι ρε συ δε λέει,απλα μη ξαναποστάρεις έκθεση χωρίς σποιλερζ Δεν μπορώ να καταλάβω, εαν δεν θέλετε να καταλάβετε τι λέμε, η απλά εαν δεν μπορείτε ξερωγω... [insert internet meme here] Είναι απλό, δεν θέλω να κάνω αναγκαστικό scroll down να προσπερνάω 25 φωτογραφίες που έχω ήδη δει αλλού. Δεν ζητάω να μην μπούν καθόλου, απλά όταν είναι σε ένα ποστ να μπαίνουν σε σποιλερ. Τόσο δύσκολο? Ειλικρινά απορώ με το thought process μερικών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω, εαν δεν θέλετε να καταλάβετε τι λέμε, η απλά εαν δεν μπορείτε ξερωγω... [insert internet meme here] Είναι απλό, δεν θέλω να κάνω αναγκαστικό scroll down να προσπερνάω 25 φωτογραφίες που έχω ήδη δει αλλού. Δεν ζητάω να μην μπούν καθόλου, απλά όταν είναι σε ένα ποστ να μπαίνουν σε σποιλερ. Τόσο δύσκολο? Ειλικρινά απορώ με το thought process μερικών... απο αρχαιοτατων χρονων επρεπε να πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις