FarCry Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 ...και τον Όσβαλντ τον σκότωσαν εξωγήινοι ε; /quote] ξεχασες τον ruby
washcloud Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 νταξ, το συγκεκριμενοποίησες τώρα, αλλά νομίζω ότι η βιασύνη δεν περιορίστηκε στην πληκτρολόγηση... (και γενικά δεν "βλέπω" αυτό που λες...Συν το ότι όταν δεν είναι το raw image, "πολλά" μπορεί να φτάσει να έχει μια εικόνα, όπως και έχει η συγκεκριμένη. Γενικά όμως το στήσιμο και ΚΥΡΙΩΣ ο φωτισμός, δείχνει να είναι ενιαίος, και ΑΝ είναι σοπιά δεν διακρίνεται ούτε γι' αστείο τόσο εύκολα. Γι' αυτό και η δική μου...πίστη, είναι ότι πιο πιθανό είναι να είναι αληθινό το σκηνικό...πλην σκηνοθετημένο. (...θα προτιμούσα πάντως, κάποιος που υποστηρίζει σοπιά, να μιλήσει για το εμβαδό του πόστερ, που "περιέργως" δεν είναι ορθογωνίου σχήματος, αλλά μάλλον τραπεζίου, σε βαθμό που αφήνει σκέψεις ότι το δεξί/κάτω πόστερ είναι κλώνος του αριστερού -έστω κι αν το αριστερό έχει κατόπιν πιθανώς υπoστεί cropping- γιατί κατά τ' άλλα, τα εμβαδά τους είναι..απελπιστικά identical, με γνώμονα την δεξιά ακμή του αριστερού πόστερ -αλλά αυτό υπήρχε μόνο, για να γίνει δουλειά. Kαι άντε στο αριστερό, λόγω προοπτικής (στην ουσία η "κολώνα" που το κόβει), το τραπέζιο είναι "φυσιολογικό". Στο άλλο όμως κάτι σα να μην πάει καλά (και λίιιγο και η γωνία του...μάλλον θα έπρεπε να είναι μια ιδέα πιο γερμένο, στη φορά των δεικτών του ρολογιού). Αll in all, αν δεν είναι σκηνοθεσία, το μόνο που θα μπορούσα να δεχτώ ως σοπιά, είναι η προσθήκη του δεξιού/κάτω πόστερ. Όλα τα υπόλοιπα "αντικείμενα" μου κάνουν αυθεντικά) *...μα ΔΕΝ τον ξέχασα ΕΓΩ, Far............
saxon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Στημένο. Οποιοσδήποτε έχει πείρα από japanesse schoolgirls, γνωρίζει οτι φοράνε μόνο άσπρα βρακάκια.
washcloud Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 the apοpanw rοcks απλά μην τον συστήσετε στην κόρη σας
linkin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Στημένο. Οποιοσδήποτε έχει πείρα από japanesse schoolgirls, γνωρίζει οτι φοράνε μόνο άσπρα βρακάκια. respect
adamakos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ο ορισμος του ''χεσε ψηλα και αγναντευε''
sugata Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μοναδική θέα. Μοναδική τουαλέτα. Μοναδική απόλαυση.
washcloud Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ο ορισμος του ''χεσε ψηλα και αγναντευε'' ...βρέθηκε επιτέλους ο θρόνος του Ξέρξη στο Αιγάλεω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 τραγικό...
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ο ορισμος του ''χεσε ψηλα και αγναντευε'' αααχ το καλυτερο χεσιμο ειναι πανω στο βουνο:lol:
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ξερεις κατι που δεν ξερουμε;; :p δεν εχω την καταλληλη διπλωματικη απαντηση γι αυτο τωρα
Praetorianos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Ανάλυση: * Για τον Αμερικάνο όλα είναι business, κοιτάει μακρυά και δεν αποσπάται η προσοχή του. * Ο Καναδός είναι λίγο αποστασιοποιημένος και λίγο αφελής... (γενικώς είναι αλλού) * Ο Ιταλός και το Γάλλος.....κοιτάνε τον κώλο της! (.... Αθάνατη Μεσόγειος, κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού) Συμπέρασμα: Για αυτό τον λόγο ο Ιταλός (72 ετών) πηδ@ει 18χρονα, ο Γάλλος έχει παντρευτεί την Κάρλα....ενώ ο Αμερικανός έχει παντρευτεί την μαϊμού και ο Καναδός...........μάλλον είναι αδερφή!!!
slygeo87 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Του Καναδού κοιτάει όμως το γκομενάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις