Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ασυνήθιστες εικόνες

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

washcloud

Η καινοφανής σε μέγεθος δήλωση σου η οποία είναι αντιστρόφως ανάλογη σε πολυπλοκότητα δεν διεγείρει κανένα νευρώνα του εγκεφάλου μου καθώς δεν απαντάει στο απλό ερώτημα το οποίο έθεσα πολλάκις και ποικιλοτρόπως,Γιατί δεν κάνεις ignore από το να μας διπλασιάζεις σε μέγεθος τους όρχεις σχετικά με την ποσότητα,την ποιότητα των φωτογραφιών και την έλλειψη των σποιλερζ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

washcloud

Η καινοφανής σε μέγεθος δήλωση σου η οποία είναι αντιστρόφως ανάλογη σε πολυπλοκότητα δεν διεγείρει κανένα νευρώνα του εγκεφάλου μου καθώς δεν απαντάει στο απλό ερώτημα το οποίο έθεσα πολλάκις και ποικιλοτρόπως,Γιατί δεν κάνεις ignore από το να μας διπλασιάζεις σε μέγεθος τους όρχεις σχετικά με την ποσότητα,την ποιότητα των φωτογραφιών και την έλλειψη των σποιλερζ

Δεν έβαλες τελεία στο τέλος.

washcloud

...ακριβώς τέτοιο σχόλιο προέβλεπα - όπου θα πιστοποιούσες πόσο γραμμένους στα αναλόγως ευμεγέθη αρχίδια σου μας έχεις.

Τι ναι ρε

εδιτ. Γυναίκα είσαι;

Δεν με χαλαει το φιλι μετα καθολου παντως

Δηλαδη της αλλης της εφτασε εως και τον λαρυγγα παιζει να γευτηκε κ τα ζουμια σου και εσυ συνεχισε μετα ενα φιλι ???

Ποσο πιο αχαριστο γουρουνι ?!?

Δηλαδη της αλλης της εφτασε εως και τον λαρυγγα παιζει να γευτηκε κ τα ζουμια σου

Αχ πες κι άλλα, πες κι άλλα

και εσυ σιχένεσαι μετα ενα φιλι ???

Ναι. Αν κάποιος θέλει βέβαια να αυτοτσιμπουκωθεί και να μάθει την ίδια του την γεύση, no prob.

Ποσο πιο αχαριστο γουρουνι ?!?

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ

Κτουλου με αυτα που λες δεν θα ξαναδεις πιπα στη ζωη σου.Εγω εχω ηδη λαβει 4 PM

well played

in other news

το εχετε παρει γραμμη οτι τα 90% του 9gag ειναι αρχαιες φωτο

.

.

.

dont you...?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...