Mika Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 1. καλη ιδεα αυτο με το spoiler!! 2. δεν μπορει να υπαρξει best of του 9gag
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 τουαλχιστων εγω δεν βαζω οτι βρω μπροστα μου, μονο αυτα που ειναι καλα. και αντι να καθεσε να βλεπεις εσυ ολο το 9gag σου βαζω εγω τα best of. ...τουαλχιστων να βάζεις σπόιλερς όμως έχουμε πει, και ξεχνιέσαι. Ξεχνιέσαι συνέχεια. Και μιας και τα μπεστ οφ σου δεν είναι και τόσο λίγα όσο νομίζεις (και όχι και τόσο μπεστ, οπότε), κατάλαβέ το κάποια στιγμή ότι πέρα από το να γουστάρεις, πρέπει λίγο και να σκεφτείς και τους λοιπούς. Οκ, με πρόλαβε ο Κας απ' ότι βλέπω. Δεν πειράζει, το νόημα παραμένει πάντως. Κι επιτείνεται.
hackerW32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 διστιχως δεν σας ξερω εναν εναν για να ξερω τι γουσταρετε.. οκ με τα spoiler, ειναι λαθος μου και το ξεχναω σινεχεια
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 νομιζω το εχουμε συζιτισει αυτο απιρες φορες (βασικα 2..) (για να λες "σημερα" μαλον δεν το ειχες δει πριν κανα 3 ευδομαδες..) και ειπαμε οτι ειναι καλο να βαζουμε εδω απο το 9gag, γιατι τουαλχιστων εγω δεν βαζω οτι βρω μπροστα μου, μονο αυτα που ειναι καλα. και αντι να καθεσε να βλεπεις εσυ ολο το 9gag σου βαζω εγω τα best of. και αμα το παμε ετσι ας σταματισουμε ολοι να βαζουμε φοτογραφιες αφου δεν κερδιζουμε κατι -------------- και τωρα που τα μετρισα ηταν 72 φοτοφραφιες, και διαλεξα τις 10. Υποτίθεται πως το νόημα του νήματος αυτού είναι ενδιαφέρουσες εικόνες που συναντάει κανείς στο internet και τις μοιράζεται. Π.χ., η Μαφάλντα, τυχαίνει να βρίσκει εικόνες και τις ποστάρει. Δεν τρέχει να δει τι καινούργιο βγήκε σε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ SITE και να το ρίχνει εδώ. Το να πηγαίνει κανείς όμως ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ σε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ SITE και να κάνει επιλογή, κατά την κρίση του, τι του αρέσει και τι όχι είναι, πιστεύω, εκτός θέματος μιας και αυτό το site είναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ και, πάλι προσωπικά μιλώντας, ενοχλητικό. Θες να κάνεις επιλογές και να τις ποστάρεις; Βάζε spoiler όπως σου είπαν. Αλλά νισάφι με το 9GAG... Ναι, εντάξει. Το ξέρουμε το 9GAG και ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ πάμε εκεί και βλέπουμε ό,τι ανεβαίνει εκεί.
antonl Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 [...] Ναι, εντάξει. Το ξέρουμε το 9GAG και ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ πάμε εκεί και βλέπουμε ό,τι ανεβαίνει εκεί. Υπάρχουν και κάποιοι (ελάχιστοι έστω) που δεν επισκέπτονται το συγκεκριμένο site κι εφόσον δεν αναπαράγεται αυτούσιο αλλά επιλεκτικά το περιεχόμενό του εδώ πέρα, δεν ενοχλεί.
hackerW32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 βαριεμαι να καθομαι να γραφω ολοκληρακειμενα τωρα, αλλα ειπα πιο πανω οκ για τα spoiler. και αφου σας ειναι τοσο ενοχλητικο γιατι δεν μου το λεγατε απο την αρχη? οταν καναμε την ιδια συζητηση παλια αλλα λεγατε... -----------
JERONIMO888 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ας τους κουραμπιεδες να λενε ρε βαλε οτι θες εγω δεν μπαινω 9γκαγκ και τα βλεπω απο εδω μονο
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ας τους κουραμπιεδες να λενε ρε βαλε οτι θες εγω δεν μπαινω 9γκαγκ και τα βλεπω απο εδω μονο ...ρε μελομακάρονε, κανείς (...περίπου δηλαδή...χμμ) δεν του λέει να μη βάζει ό,τι του καπνίζει καλύτερα. Το κακό είναι η ΠΟΣΟΤΗΤΑ, που συνδυαζόμενη με, ε, μια τάδε αμφιβολία όσον αφορά την ποιότητα, γίνεται του ματς. Να βάλει ένα-δυο, να είναι ενδεικτικά, όταν πρόκειται να ποστάρει με το κιλό, που είπε κι ο Κας, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕΣΠΟΪΛΑ κι όλα οκ. ΑΝ ήταν υπεργαμάτα (σε ποσοστό 95%) για τη συντριπτική πλειοψηφία των ματιών που τα βλέπουν, θα χρυσωνόταν το χάπι αφ' ενός, αλλά και ΠΑΛΙ κάποια στιγμή η ποσότητα θα κούραζε. Και το κάνει καθημερινά ο μπαγλαμάς εδώ και κάποιο καιρό. Ε μη χάσουμε και μάτια και χέρια μετά τα ποντίκια που ήδη χάσαμε. Επίσης, αυτό το "εγώ" πολύ μου άρεσε. Δεν κάνετε μια συμφωνία να στα στέλνει πμ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις