michaelknicht Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 κι ομως faping... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ωπ,καποιος διαβαζει Εlmore Leonard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ωπ, μπύρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghsilaos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Ένα χαπάκι την ημέρα και είσαι περδίκι! Και αν δε σε πιάνει, δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλημερα Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2011 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Andy's room all grown up... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Αλεξ γελάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Υπέροχη!! tree of life της disney viper +1000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Forever Alone lvl 72 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Και είχε αργήσει η αντιγραφή από το 9gag σήμερα... Απορώ... αφού το 9gag παρέχει ακριβώς αυτή την υπηρεσία που, υποτίθεται, "καλύπτει" αυτό το thread.. Γιατί μερικοί σπεύδουν να αντιγράφουν το 9gag καθημερινώς; Κερδίζουν κάτι με το να βάζουν απλά fotos από το site αυτό καθημερινά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 animal instincts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Και είχε αργήσει η αντιγραφή από το 9gag σήμερα... Απορώ... αφού το 9gag παρέχει ακριβώς αυτή την υπηρεσία που, υποτίθεται, "καλύπτει" αυτό το thread.. Γιατί μερικοί σπεύδουν να αντιγράφουν το 9gag καθημερινώς; Κερδίζουν κάτι με το να βάζουν απλά fotos από το site αυτό καθημερινά; νομιζω το εχουμε συζιτισει αυτο απιρες φορες (βασικα 2..) (για να λες "σημερα" μαλον δεν το ειχες δει πριν κανα 3 ευδομαδες..) και ειπαμε οτι ειναι καλο να βαζουμε εδω απο το 9gag, γιατι τουαλχιστων εγω δεν βαζω οτι βρω μπροστα μου, μονο αυτα που ειναι καλα. και αντι να καθεσε να βλεπεις εσυ ολο το 9gag σου βαζω εγω τα best of. και αμα το παμε ετσι ας σταματισουμε ολοι να βαζουμε φοτογραφιες αφου δεν κερδιζουμε κατι -------------- και τωρα που τα μετρισα ηταν 72 φοτοφραφιες, και διαλεξα τις 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 και ειπαμε οτι ειναι καλο να βαζουμε εδω απο το 9gag, γιατι τουαλχιστων εγω δεν βαζω οτι βρω μπροστα μου, μονο αυτα που ειναι καλα. και αντι να καθεσε να βλεπεις εσυ ολο το 9gag σου βαζω εγω τα best of. Κατα την δική σου γνώμη και κρίση.... Εγώ όμως θα μπω για να δω τα υπόλοιπα, ίσως δεν συμφωνούμε στα "best of" ρε αδερφε... Οπότε τα 10/72 που παραθέτεις τα βάζεις τζάμπα. Και αφου επειμένεις και τα βάζεις, βάλε ρε παιδάκι μου αλλα διάλεξε 1-2. Αφου δεν μπορείς και θέλεις να βαζεις 10, ΒΑΛΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΟΙΛΕΡ και γράψε 9gag.com απο πάνω για να ξερουμε. Εχουμε χαλάσει 100 ποντίκα στο scroll down... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις