Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ασυνήθιστες εικόνες

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και είχε αργήσει η αντιγραφή από το 9gag σήμερα...

Απορώ... αφού το 9gag παρέχει ακριβώς αυτή την υπηρεσία που, υποτίθεται, "καλύπτει" αυτό το thread..

Γιατί μερικοί σπεύδουν να αντιγράφουν το 9gag καθημερινώς; Κερδίζουν κάτι με το να βάζουν απλά fotos από το site αυτό καθημερινά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και είχε αργήσει η αντιγραφή από το 9gag σήμερα...

Απορώ... αφού το 9gag παρέχει ακριβώς αυτή την υπηρεσία που, υποτίθεται, "καλύπτει" αυτό το thread..

Γιατί μερικοί σπεύδουν να αντιγράφουν το 9gag καθημερινώς; Κερδίζουν κάτι με το να βάζουν απλά fotos από το site αυτό καθημερινά;

νομιζω το εχουμε συζιτισει αυτο απιρες φορες (βασικα 2..)

(για να λες "σημερα" μαλον δεν το ειχες δει πριν κανα 3 ευδομαδες..)

και ειπαμε οτι ειναι καλο να βαζουμε εδω απο το 9gag, γιατι τουαλχιστων εγω δεν βαζω οτι βρω μπροστα μου, μονο αυτα που ειναι καλα.

και αντι να καθεσε να βλεπεις εσυ ολο το 9gag σου βαζω εγω τα best of.

και αμα το παμε ετσι ας σταματισουμε ολοι να βαζουμε φοτογραφιες αφου δεν κερδιζουμε κατι ^_^

--------------

370697_460s_v1.jpg

και τωρα που τα μετρισα ηταν 72 φοτοφραφιες, και διαλεξα τις 10.

και ειπαμε οτι ειναι καλο να βαζουμε εδω απο το 9gag, γιατι τουαλχιστων εγω δεν βαζω οτι βρω μπροστα μου, μονο αυτα που ειναι καλα.

και αντι να καθεσε να βλεπεις εσυ ολο το 9gag σου βαζω εγω τα best of.

Κατα την δική σου γνώμη και κρίση.... Εγώ όμως θα μπω για να δω τα υπόλοιπα, ίσως δεν συμφωνούμε στα "best of" ρε αδερφε... Οπότε τα 10/72 που παραθέτεις τα βάζεις τζάμπα.

Και αφου επειμένεις και τα βάζεις, βάλε ρε παιδάκι μου αλλα διάλεξε 1-2. Αφου δεν μπορείς και θέλεις να βαζεις 10, ΒΑΛΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΟΙΛΕΡ και γράψε 9gag.com απο πάνω για να ξερουμε. Εχουμε χαλάσει 100 ποντίκα στο scroll down...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...