dimitrisOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Παρτε και εσεις μερος και θα λαβατ δωρεαν ενα iphone 3g ασχεται αν τιτλος ελεγε για iphone 4gs στην φωτογραφια ελεος ουτε το iphone 4g δεν εβαλαν ΕΛΕΟΣ
hackerW32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 δεν το καλαβα (αυτο με το σπιτι παραπανω..) Παρτε και εσεις μερος και θα λαβατ δωρεαν ενα iphone 3g ασχεται αν τιτλος ελεγε για iphone 4gs στην φωτογραφια ελεος ουτε το iphone 4g δεν εβαλαν ΕΛΕΟΣ φαντασου δλδ, ποσο μεγιστη ειναι η απάτη
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 δεν το καλαβα (αυτο με το σπιτι παραπανω..) Αφενος μεν ειναι ανορθογραφο (ησυχαζει), αφετερου δε ειναι καπως ξεκαρφωτο
dimitrisOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 φαντασου δλδ, ποσο μεγιστη ειναι η απάτη Πως το κατάλαβες ; ξερεις κανενα κολπο ;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Παρτε και εσεις μερος και θα λαβατ δωρεαν ενα iphone 3g ασχεται αν τιτλος ελεγε για iphone 4gs στην φωτογραφια ελεος ουτε το iphone 4g δεν εβαλαν ΕΛΕΟΣ Ίσως γιατί δεν υπάρχει iPhone 4g.
Nikosgiann Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 παιδια εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι αν δωσει,δινει κανονικα αυτα που λεει,μονο που λεει,μονο που ειναι κινεζικα τηλεφωνα στη φωγραφια,μοιαζει με το 3g αλλα δεν ειναι το ιδιο κ παλι.. και λεει s4 οχι 4s
dimitrisOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ίσως γιατί δεν υπάρχει iPhone 4g. 4S ηθελα να πω παιδια εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι αν δωσει,δινει κανονικα αυτα που λεει,μονο που λεει,μονο που ειναι κινεζικα τηλεφωνα στη φωγραφια,μοιαζει με το 3g αλλα δεν ειναι το ιδιο κ παλι.. και λεει s4 οχι 4s και εγω το παρατηρεισα αλλα μεσα ελεγε 4s και ειχε και μια φωτο απο 3g και ενα 4 τωρα τι ειναι δεν ξερω δειτε
akisk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 δεν το καλαβα (αυτο με το σπιτι παραπανω..) Όταν δεν καταλαβαίνεις κάτι, να ξέρεις ότι πρόκειται για ορθογραφικό λάθος!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις