Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Βλέπεις που συμφωνείς μαζί μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα Θέλεις να γίνεις μαφάλντα στην θέση της μαφάλντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα goodmorning sir Uploaded with ImageShack.us Θέλεις να γίνεις μαφάλντα στην θέση της μαφάλντα; no goodmorning to you sir Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Εσύ το χόνδρινες πάρα πολύ. Φαίνεται ρόγα! Χοντρές γάμπες έχει τώρα που τη βλέπω (μπαλέτο έκανε στάνταρ). Τα πολλά tattoo επίσης (εδώ περί body painting πρόκειται βέβαια) δε μου κάνουν αίσθηση. Ο σωματότυπος, το χρώμα του δέρματος και το πρόσωπο είναι τύπου "βάζω πούδρα προ". Όχι ότι με χαλάει ιδιαίτερα αλλά αφού υπάρχει επιλογή θα διαλέξω την άλλη. Προτιμώ του killik λοιπόν που είναι του τύπου "αλείφω λάδι προ". Sorry αν σε προσβάλω. Καθαρά προσωπικό γούστο. Πιστεύω ότι την άδικει το εσώρουχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 viper2005 πρωί πρωί ωρέ παιδάκι μου.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Θέλεις να γίνεις μαφάλντα στην θέση της μαφάλντα; With Attitude άλμα Animal Sculptures καλημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μην αρχίσετε πάλι τα περί τσόντας. Καλλιτεχνική φωτογραφία είναι. Ο φωτογράφος είναι Τσέχος, η φωτό από έκθεση που έκανε στη Πράγα και τα υγρά που πέφτουν είναι δάκρυα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 ατάλαντος ή απλά δεν του βγήκε ένα έργο; ότι χειρότερο έχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Γιατί ρε! Ωραίο είναι. Γιατί ο χαλκός στον κώλο, στις μασχάλες του και αλλού δεν έχει οξειδωθεί? Το έκανε επίτηδες ο καλλιτέχνης? Είναι τα σημεία που δεν τα πιάνει η βροχή άμεσα αλλά πάλι δε δικαιολογείτε η έντονη γυαλάδα του κώλου π.χ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Γιατί ρε! Ωραίο είναι. Γιατί ο χαλκός στον κώλο, στις μασχάλες του και αλλού δεν έχει οξειδωθεί? Το έκανε επίτηδες ο καλλιτέχνης? Είναι τα σημεία που δεν τα πιάνει η βροχή άμεσα αλλά πάλι δε δικαιολογείτε η έντονη γυαλάδα του κώλου π.χ.. έκτρωμα είναι πραγματικά αν πληρώθηκε γι αυτό οφείλει να επιστρέψει τα λεφτά+αποζημίωση σε όσους ήταν άτυχοι να το δουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 ατάλαντος ή απλά δεν του βγήκε ένα έργο; ότι χειρότερο έχω δει o μπαγκς μπαννυ θαναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Με τα χρόνια θα γίνει πράσινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Εσύ το χόνδρινες πάρα πολύ. Φαίνεται ρόγα! Χοντρές γάμπες έχει τώρα που τη βλέπω (μπαλέτο έκανε στάνταρ). Τα πολλά tattoo επίσης (εδώ περί body painting πρόκειται βέβαια) δε μου κάνουν αίσθηση. Ο σωματότυπος, το χρώμα του δέρματος και το πρόσωπο είναι τύπου "βάζω πούδρα προ". Όχι ότι με χαλάει ιδιαίτερα αλλά αφού υπάρχει επιλογή θα διαλέξω την άλλη. Προτιμώ του killik λοιπόν που είναι του τύπου "αλείφω λάδι προ". Sorry αν σε προσβάλω. Καθαρά προσωπικό γούστο. Πιστεύω ότι την άδικει το εσώρουχο. θα προσπαθησω περισσοτερο την επομενη φορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις