Nikosgiann Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 οριστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Εσείς που παραπονιέστε για τις εικόνες που μπαίνουν πολλές φορές, τι έχετε να προτείνετε? Έχεις δίκιο αλλά τουλάχιστον πες/πείτε κάτι γι' αυτούς που ανεβάζουν από το 9gag. Έχει παραγίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Πιο το κακό να βάζεις από το 9gag.Εγώ προσωπικά δε μπαίνω στο 9gag και δε με ενδιαφέρει να μπω, έτσι με βολεύει να βλέπω τις καλές εικόνες του 9gag εδώ πέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ωραία οκ, θα σταματήσω να μπαίνω εγώ 9gag, δεν έχει διαφορά. Βάλτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Έχεις δίκιο αλλά τουλάχιστον πες/πείτε κάτι γι' αυτούς που ανεβάζουν από το 9gag. Έχει παραγίνει. Άργησα να απαντήσω, προσπαθούσα να δω τι ειναι το 9gag. Συμφωνώ με τον xvipes. Άσε τους άλλους να κάνουν την δουλειά για σένα. Φάε το ψάρι χωρίς αγκάθια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Grow a beard or something. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 xaxaxa και ο δικος μου κοιαμτε εκει, μονο που ειναι ανασχελα.. --------------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Που αναφερεται αυτο για τα 90's kids? Και μην πειτε το προφανες "στα 90's kids" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Που αναφερεται αυτο για τα 90's kids? Και μην πειτε το προφανες "στα 90's kids" Το πρωτο πραμα που μου ηρθε στο μυαλο (γτ στανταρ το ξερω αλλα δν θυμαμαι) ειναι Crash Bandicoot,αλλα δεν πολυμοιαζει να πω την αληθεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 xaxaxa και ο δικος μου κοιαμτε εκει, μονο που ειναι ανασχελα.. Καλώς το νέο John Ronald Reuel Tolkien. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 δεν το καταλαβα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 δεν το καταλαβα.. Τσοντιάρης μπαμπάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Το πρωτο πραμα που μου ηρθε στο μυαλο (γτ στανταρ το ξερω αλλα δν θυμαμαι) ειναι Crash Bandicoot,αλλα δεν πολυμοιαζει να πω την αληθεια.... Σωστότατος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις