viper2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 :rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Κάπου το έχασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 του ξυρίζει το κάστορα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Κάπου το έχασα. shave the beaver. σιχαμένο. ---- Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω οτι ο Τενσι ξεχώρισε απο 2 μινιφώτος το αμερικανικό απο το ρώσικο υποβρύχιο. ΚΑΙ τα μοντέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 To urban dictionary μας λέει ότι beaver είναι το νιμού. beaver: another word for vagina or pussy That bitch got a hairy beaver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Shaved Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω οτι ο Τενσι ξεχώρισε απο 2 μινιφώτος το αμερικανικό απο το ρώσικο υποβρύχιο. ΚΑΙ τα μοντέλα. Στο εξασκημένο μάτι φαίνονται πολύ διαφορετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω οτι ο Τενσι ξεχώρισε απο 2 μινιφώτος το αμερικανικό απο το ρώσικο υποβρύχιο. ΚΑΙ τα μοντέλα. Στο εξασκημένο μάτι φαίνονται πολύ διαφορετικά. Λολ ρε,απλά "Το κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη" ήταν μια απο της αγαπημένες μου ταινίες.Είχα πετύχει και ένα Sega Mega Drive παιχνίδι με υποβρύχια σε emulator που το είχα λιώσει. Πάντως εχω κάνει παρατηρητής στον Στρατό,οπότε μπορώ (ή τουλάχιστον τότε μπορούσα) να σου βρώ τύπο Πλοίου/Υποβρυχίου βράδυ,μόνο και μόνο απο την σιλουέτα,κοιτώντας μέσα απο μια σκατο econoptics που είχαμε πάρει απο ένα Μ67 ΠΑΟ. Και εντάξει...πόσο γάμησες ρε σαλιάρα με την εικόνα...πρέπει να την έχω δεί καμιά 10ρια φορές και πάντα γελάω.Εύστοχο,λίαν εύστοχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 αν δεν εχεις δει αυτο δεν εχεις δει τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Das boot,ε ναί...επικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Αυτό ρε. Παίζει και Ζαχ Γαλιφιανάτσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Και εντάξει...πόσο γάμησες ρε σαλιάρα με την εικόνα...πρέπει να την έχω δεί καμιά 10ρια φορές και πάντα γελάω.Εύστοχο,λίαν εύστοχο! Πέστα ρε Τένσι. Όταν τα λέω εγώ με βγάζουν τέντομπέαρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις