pappous_soulis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Σαλ, έχεις φοβερή αίσθηση/αντίληψη περί χιούμορ. Ήθελα καιρό να το τονίσω, και απόψε ήρθε ο καιρός. Που να τη ζήταγες και σε γάμο.
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ΟΚ, προφανώς έχω IQ κάτω του μετρίου ή μέτριο στην καλύτερη αφού δεν κατάλαβα πού έγκειται το χιούμορ στην από πάνω. Oh well, εκτός απ' το προφανές ότι είναι ήδη καμμένος.
viper2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ίσως τα πιο γαμάτα καθρεπτο-φλας σε μηχανή...... μονο τα φλας τον κωλο τον ειδες... θα μας καταστρεψει αυτο το πραγμα [οικονομικα]
athlios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 οι απόψεις διίστανται. και οι έμποροι διαφοροποιούνται.
pournaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 μα τι ανΔρας. ξερωγω ρε σαλιαρα? γιατι να κρατησεις κινητο πανω απο 6μηνο? Γιατι συνεχιζει να δουλευει...
washcloud Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Αιδώς αχρείοι. Ρε θα μπορούσε να ήταν κόρη μου (να λείπουν οι εξυπνάδες με εγγονές). Φάνης, όντως δεν υπάρχει κρυμμένο joke : ΕΙΝΑΙ το προφανές. Αλλά, εκτός του ότι είναι ένα κλασσικό πετυχημένο, το γαργαλητό το βγάζει το συγκεκριμένο σχεδίασμα (είναι πολύ πετυχημένο το "βλέμμα"), σε συνδυασμό με το αστείο. Παρ' ολ' αυτά, γνώμη μου είναι πως το IQ σου παραμένει υψηλό.
pournaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 βαλτε καμια εικονα μορε με παίρνει ο ύπνος Πες του να παρει αργοτερα.
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Φάνης, όντως δεν υπάρχει κρυμμένο joke : ΕΙΝΑΙ το προφανές. Αλλά, εκτός του ότι είναι ένα κλασσικό πετυχημένο, το γαργαλητό το βγάζει το συγκεκριμένο σχεδίασμα (είναι πολύ πετυχημένο το "βλέμμα"), σε συνδυασμό με το αστείο. Thank gοd, Thank gοd, Oh wait!
hackerW32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Α, δεν υπήρχε σεκσουαλική χροιά; με χέρια και με πόδια όμως.
salliara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Αιδώς αχρείοι. Ρε θα μπορούσε να ήταν κόρη μου (να λείπουν οι εξυπνάδες με εγγονές). Α, δεν υπήρχε σεκσουαλική χροιά; όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις