KilliK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 ναι εισαι στο thread που εχει κανει το 99% των photo που βλεπεις... oh the irony... τεσπα δεν αντεχω τις attention whores, καλα τις κανανε. κανενα λινκ με τις φωτος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 when you see it ναι, αυτος με τα μαλια ειμαι εγω.. Όλοι πάντως έχουν μαλλιά στην πικ :ρ "Το είδα" εν τω μεταξύ. Καλό. ...στην αρχή έλεγα μήπως εννοούσες τίποτα τέτοιο...: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ε ναι σαν την emiry να το παιζω γκομενα και να εχω τα nerds να σαλιαριζουν για παρτυ μου επειδη βγαζω τα βυζια μου και τα μπουτια μου. Εχεις δικιο. εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... α ναι,εχω προειδοποίηση,τι γίνεται καλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 when you see it ναι, αυτος με τα μαλια ειμαι εγω.. τι εχει ; --εδιτ---- ο μακριμαλεις καθετε πανω σε πλακακη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 όχι.απλά το παγκάκι δεν έχει ξύλα για τον κώλο,μόνο για την πλάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 όχι.απλά το παγκάκι δεν έχει ξύλα για τον κώλο,μόνο για την πλάτη. α και στιρειζεται μονο στην πλατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 νε..... στιν πλατι μωνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Το /b/ τι είναι; Να ξέρω να μην τα βάλω και εγώ μαζί του και την πατήσω έτσι.. Το /b/ και συνάμα το 4chan είναι το κατακάθι του ίντερνετ μεν αλλά ουσιαστικά είναι ένα φόρουμ που απλά ξέρεις ότι όταν γράφεις γράφεις ανώνυμα χωρίς να θέλει registration και στο βωμό αυτού γίνονται τα χειρότερα (και τα καλύτερα). Εγώ προσωπικά από το /b/ ή από το 4chan έχω μάθει αρκετά πράγματα που με ενδιαφέρουν(και κανένα δεν ήταν για τσόντες ή για το πως να γίνεις an hero ) Όπως όλα τα πράγματα στο ίντερνετ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για όφελος σου ή απλά να σε κάψει... Το get a life όταν το λέει ένας καθημερινός χρήστης του ίντερνετ σε έναν άλλον με νευριάζει αφάνταστα.Επειδή τα ενδιαφέροντά σου δεν συμπίπτουν με τα δικά μου δε σημαίνει ότι έχεις επίπεδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 ή για το πως να γίνεις an hero δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Το get a life όταν το λέει ένας καθημερινός χρήστης του ίντερνετ σε έναν άλλον με νευριάζει αφάνταστα.Επειδή τα ενδιαφέροντά σου δεν συμπίπτουν με τα δικά μου δε σημαίνει ότι έχεις επίπεδο... η απλα δεν ασχολουμε με την καθε τυχαρπαστη κοτα που θελει να κανει σουσουρο, ουτε στο ιντερνετ, ουτε στην τηλεοραση, ουτε στα περιοδικα. την ιδια απαντηση δινω και σε αυτους που διαβαζουν/βλεπουν κουτσομπολιστικα περιοδικα και εκπομπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 α και στιρειζεται μονο στην πλατι νε..... στιν πλατι μωνω σωβαραιυτοιτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 σωβαραιυτοιτε το α το χεις γραψει λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 τι εχει ; --εδιτ---- ο μακριμαλεις καθετε πανω σε πλακακη ; Χριστέ μου, καπος ετσι γραφω και εγω στις εκθεσεις.. Όλοι πάντως έχουν μαλλιά στην πικ :ρ α ναι... δεν το προσεξα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Το get a life όταν το λέει ένας καθημερινός χρήστης του ίντερνετ σε έναν άλλον με νευριάζει αφάνταστα.Επειδή τα ενδιαφέροντά σου δεν συμπίπτουν με τα δικά μου δε σημαίνει ότι έχεις επίπεδο... Σωστός!!!!!!!!!! Πόσο μάλλον όταν τα ενδιαφέροντα κρίνονται βάσει τις προτιμήσεις αυτού που προτρέπει τον άλλο να "βρει ζωή". "ασχολείσαι με αυτό; get a life, γιατί αυτό είναι έτσι και έτσι και αλλιώς". Να βγάλουμε τις "life" μας να τις μετρήσουμε να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη...! Δεν έχουν βαρεθεί αυτή τη νοοτροπία όσοι την έχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 α και στιρειζεται μονο στην πλατι Καθεται πανω σε ενα βιβλιο ορθογραφιας, για αυτο προφανως δεν μπορεις να το διαβασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις