Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ασυνήθιστες εικόνες

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι εισαι στο thread που εχει κανει το 99% των photo που βλεπεις... oh the irony...

τεσπα δεν αντεχω τις attention whores, καλα τις κανανε.

κανενα λινκ με τις φωτος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

when you see it :confused:

31783528713243463559710.jpg

ναι, αυτος με τα μαλια ειμαι εγω..

Όλοι πάντως έχουν μαλλιά στην πικ :ρ

"Το είδα" εν τω μεταξύ. Καλό.

...στην αρχή έλεγα μήπως εννοούσες τίποτα τέτοιο...:

31783528713243463559710.jpg

sshot420u.jpg

elijah-wood-alias-kevin_jpg_500x630_q95.jpg

Ε ναι σαν την emiry να το παιζω γκομενα και να εχω τα nerds να σαλιαριζουν για παρτυ μου επειδη βγαζω τα βυζια μου και τα μπουτια μου. Εχεις δικιο.

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

α ναι,εχω προειδοποίηση,τι γίνεται καλα;

Το /b/ τι είναι; Να ξέρω να μην τα βάλω και εγώ μαζί του και την πατήσω έτσι.. B)

Το /b/ και συνάμα το 4chan είναι το κατακάθι του ίντερνετ μεν αλλά ουσιαστικά είναι ένα φόρουμ που απλά ξέρεις ότι όταν γράφεις γράφεις ανώνυμα χωρίς να θέλει registration και στο βωμό αυτού γίνονται τα χειρότερα (και τα καλύτερα).

Εγώ προσωπικά από το /b/ ή από το 4chan έχω μάθει αρκετά πράγματα που με ενδιαφέρουν(και κανένα δεν ήταν για τσόντες ή για το πως να γίνεις an hero :P)

Όπως όλα τα πράγματα στο ίντερνετ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για όφελος σου ή απλά να σε κάψει...

Το get a life όταν το λέει ένας καθημερινός χρήστης του ίντερνετ σε έναν άλλον με νευριάζει αφάνταστα.Επειδή τα ενδιαφέροντά σου δεν συμπίπτουν με τα δικά μου δε σημαίνει ότι έχεις επίπεδο...

Το get a life όταν το λέει ένας καθημερινός χρήστης του ίντερνετ σε έναν άλλον με νευριάζει αφάνταστα.Επειδή τα ενδιαφέροντά σου δεν συμπίπτουν με τα δικά μου δε σημαίνει ότι έχεις επίπεδο...

η απλα δεν ασχολουμε με την καθε τυχαρπαστη κοτα που θελει να κανει σουσουρο, ουτε στο ιντερνετ, ουτε στην τηλεοραση, ουτε στα περιοδικα. την ιδια απαντηση δινω και σε αυτους που διαβαζουν/βλεπουν κουτσομπολιστικα περιοδικα και εκπομπες.

τι εχει ;

--εδιτ----

ο μακριμαλεις καθετε πανω σε πλακακη ;

Χριστέ μου, καπος ετσι γραφω και εγω στις εκθεσεις..

Όλοι πάντως έχουν μαλλιά στην πικ :ρ

α ναι... δεν το προσεξα..

Σωστός!!!!!!!!!!

Πόσο μάλλον όταν τα ενδιαφέροντα κρίνονται βάσει τις προτιμήσεις αυτού που προτρέπει τον άλλο να "βρει ζωή".

"ασχολείσαι με αυτό; get a life, γιατί αυτό είναι έτσι και έτσι και αλλιώς".

Να βγάλουμε τις "life" μας να τις μετρήσουμε να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη...!

Δεν έχουν βαρεθεί αυτή τη νοοτροπία όσοι την έχουν;

α και στιρειζεται μονο στην πλατι

Καθεται πανω σε ενα βιβλιο ορθογραφιας, για αυτο προφανως δεν μπορεις να το διαβασεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...