Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ασυνήθιστες εικόνες

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορούμε πάντως να προτείνουμε ν' αλλαχτεί ο τίτλος σε "Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες πόλεις".

Τέεεελειο :wub: :wub: :wub:

Θέλω τέτοιο θέμα στίκι, τα σάιτ μηχανικών είναι άθλια και βαρετά όπως οι περισσότεροι μηχανικοί θα ήταν ωραία να είχαμε εδώ ένα θέμα αρχιτεκτονικής :wub: :wub:

Pantelwolf η μόνη ομορφιά που έχω δει στην Αθήνα είναι γύρω γύρω στην Ακρόπολη, πουθενά αλλού :P

Βέβαια εσύ πιθανότατα θα ξέρεις κάτι παραπάνω :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ε ξεκίνα λοιπόν ένα τέτοιο. Για στίκι λίγο χλωμό, αλλά και απλό θρεντ όπου θα ξεκαβλώνετε όποτε θυμοστεχαίρεστε οι απανταχού του φόρουμ αρχιτέκτονες, πολιτικομηχανικοί, και λοιποί σχετικοί, δεν ακούγεται άσχημο. Άλλωστε ειδικά οι αρχιτέκτονες το 'χουν στο γαίμα τους να κάνουν παρουσιάσεις ζουμερών σχετικών θεμάτων, που ν' αφορούν τελικά και τους απλούς θνητούς.

Ε ξεκίνα λοιπόν ένα τέτοιο. Για στίκι λίγο χλωμό, αλλά και απλό θρεντ όπου θα ξεκαβλώνετε όποτε θυμοστεχαίρεστε οι απανταχού του φόρουμ αρχιτέκτονες, πολιτικομηχανικοί, και λοιποί σχετικοί, δεν ακούγεται άσχημο. Άλλωστε ειδικά οι αρχιτέκτονες το 'χουν στο γαίμα τους να κάνουν παρουσιάσεις ζουμερών σχετικών θεμάτων, που ν' αφορούν τελικά και τους απλούς θνητούς.

Μπα δεν νομίζω, δεν θα ήξερα από που να αρχίσω και που να τελειώσω θα ήταν το σεντόνι των σεντονιών. Άλλωστε δεν είναι εντός του πεδίου δράσης μου, δεν είμαι σχετική με το θέμα, τυπικά τουλάχιστον, ακόμα :( :angry:

Να και ένα τμήμα του πολεοδομικού σχεδιασμού του Παρισιού :-) .

paris-holidays.jpg

Πλακα πλακα, εχω ενεργοποιησει το youtube cosmicpanda μαζι με το youtube html5,και μεσα σε μια μερα το συνηθισα ενω πλεον το βρισκω πολυ καλυτερο απο το παλιο layout σε συνδυασμο με το smart youtube extension.

ειναι ολα θεμα εξοικειωσης.

Γιατί κόλλησες στην εποχή μετά το 1900????? Στο γεγονός ότι δεν υπήρχε αρχιτεκτονική πριν από τότε δεν έχουν να κάνουν οι πόλεμοι και οι λιμοί και οι καταποντισμοί????Εσύ όταν πας στη Γαλλία τι θαυμάζεις? Ο Πύργος του Άιφελ χτίστηκε το 1880, οι Βερσαλίες χτίζονταν από το 1682 ως το 1789, μη με τρελαίνεις εμείς είχαμε τους γείτονες εδώ τότε.

οι γαλλοι ομως τον μισουν και τον πυργο του αιφελ και τις γυαλινες πυραμιδες στο λουβρο :-D

Τέεεελειο :wub: :wub: :wub:

Θέλω τέτοιο θέμα στίκι, τα σάιτ μηχανικών είναι άθλια και βαρετά όπως οι περισσότεροι μηχανικοί θα ήταν ωραία να είχαμε εδώ ένα θέμα αρχιτεκτονικής :wub: :wub:

Pantelwolf η μόνη ομορφιά που έχω δει στην Αθήνα είναι γύρω γύρω στην Ακρόπολη, πουθενά αλλού :P

Βέβαια εσύ πιθανότατα θα ξέρεις κάτι παραπάνω :lol:

λιγα τα λογια σου μανδαμιτσα για τους μηχανικους :P :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...