Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ασυνήθιστες εικόνες

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για το πουστο ειναι οταν εισαι τζογαδορος με μισθο 800ευρω

Σε αλλες περιπτωσεις (εισαι λεφτας, πρωτοχρονιες κλπ) ειναι διασκεδαση

- Έχει χαρτιά;

- Ναι

- Άρα είναι χάλια είτε έχεις 800 είτε 10 ευρώ, είτε 234345456456455454 ινδικές ρουπίες.

δεν μου κάνει, δεν μου αρέσει, δεν έχει κάτι να κάνεις μάστερ.

Και μην μου πείτε ότι "διαβάζεται" τις φάτσες των άλλων γιατί κάθεστε και παίζεται απ το κομπιούτερ σας οι περισσότεροι και όσοι το παίζετε με φίλους @@ ξέρετε να "διαβάζετε".

αν θέλετε να μπορείτε να "διαβάσετε" τον άλλον παίχτε Diplomacy.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Οκ, δεκτη και σεβαστη η αποψη σου αλλα οταν αρχιζεις να γινεται απολυτος δεν νομιζω πως κερδιζεις κατι. Μην βαζεις τους παντες στο ιδιο καλαθι. Αλλοι ισως να ξερουν καλυτερα απο σενα, αλλοι πολυ χειροτερα,αλλοι καθολου, οσον αφορα το "διαβασμα". Αλλοι μπορει να μην εμαθαν το ποκερ 2 χρονια πριν,αλλα ακομα και να το εμαθαν τα τελευταια 2 χρονια δεν σημαινει απαραιτητα πως ειναι ξιπασμενοι ή πως το παιζουν μαγκες κλπ. Και προφανως υπαρχουν αρκετοι (σιγουρα οχι η πλειοψηφια) οι οποιοι δεν παιζουν online και δεν εχουν την καλυτερη αποψη για το online.

Just my 2 cents και χωρις ιχνος διαθεσης να στην πω κ λοιπες μλκιες, με ξερεις ελπιζωwink.gif

Και πριν με κραξεις, θα μπω msn για να με βρισεις απο κοντα.

Edit:Για του παιχτες του poker το Diplomacy ακουγεται πολυ καλο (απο την αποψη που αναφερθηκε πριν, του "διαβασματος"¨). Και ο messie status θα μπορουσε να ειναι παρουσιαστης τουsmilie.png

@wash

Οχι μωρε καλα τα λεω

..ή τα γαλλικα μου συνεχιζουν να ειναι στον πατοrolleyes.gif

Monsieur Gi0, παρλέ μακαρόνια φρικασέ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...