status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Για το πουστο ειναι οταν εισαι τζογαδορος με μισθο 800ευρω Σε αλλες περιπτωσεις (εισαι λεφτας, πρωτοχρονιες κλπ) ειναι διασκεδαση - Έχει χαρτιά; - Ναι - Άρα είναι χάλια είτε έχεις 800 είτε 10 ευρώ, είτε 234345456456455454 ινδικές ρουπίες. δεν μου κάνει, δεν μου αρέσει, δεν έχει κάτι να κάνεις μάστερ. Και μην μου πείτε ότι "διαβάζεται" τις φάτσες των άλλων γιατί κάθεστε και παίζεται απ το κομπιούτερ σας οι περισσότεροι και όσοι το παίζετε με φίλους @@ ξέρετε να "διαβάζετε". αν θέλετε να μπορείτε να "διαβάσετε" τον άλλον παίχτε Diplomacy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ, δεκτη και σεβαστη η αποψη σου αλλα οταν αρχιζεις να γινεται απολυτος δεν νομιζω πως κερδιζεις κατι. Μην βαζεις τους παντες στο ιδιο καλαθι. Αλλοι ισως να ξερουν καλυτερα απο σενα, αλλοι πολυ χειροτερα,αλλοι καθολου, οσον αφορα το "διαβασμα". Αλλοι μπορει να μην εμαθαν το ποκερ 2 χρονια πριν,αλλα ακομα και να το εμαθαν τα τελευταια 2 χρονια δεν σημαινει απαραιτητα πως ειναι ξιπασμενοι ή πως το παιζουν μαγκες κλπ. Και προφανως υπαρχουν αρκετοι (σιγουρα οχι η πλειοψηφια) οι οποιοι δεν παιζουν online και δεν εχουν την καλυτερη αποψη για το online. Just my 2 cents και χωρις ιχνος διαθεσης να στην πω κ λοιπες μλκιες, με ξερεις ελπιζω Και πριν με κραξεις, θα μπω msn για να με βρισεις απο κοντα. Edit:Για του παιχτες του poker το Diplomacy ακουγεται πολυ καλο (απο την αποψη που αναφερθηκε πριν, του "διαβασματος"¨). Και ο messie status θα μπορουσε να ειναι παρουσιαστης του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 @ Gi0 http://translate.goo...#auto|el|messie Υπερβάλλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 δε ξερω τι λεει αλλα πολυ ΔΥΝΑΜΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 @wash Οχι μωρε καλα τα λεω ..ή τα γαλλικα μου συνεχιζουν να ειναι στον πατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrdim Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορει να μου πει καποιος πως εγινε και το date modified ειναι 1904; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 @wash Οχι μωρε καλα τα λεω ..ή τα γαλλικα μου συνεχιζουν να ειναι στον πατο Monsieur Gi0, παρλέ μακαρόνια φρικασέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορει να μου πει καποιος πως εγινε και το date modified ειναι 1904; τοσο αρχαια ta mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 don't get it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 don't get it Me too....μονη σκεψη που μου ερχεται ειναι οτι πισω ειναι λουκανικα που προερχονται απο τα γουρουνακια ή κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ο πατέρας τους έγινε λουκάνικα. Αυτό κατάλαβα εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ο πατέρας τους έγινε λουκάνικα. Αυτό κατάλαβα εγώ. ε ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις