Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 μην ψαρωνετε με την προπαγανδα μερικων αμερικανων κομματοσκυλων.. Αντ' αυτών, ακούτε τον Killik, για κάποιο λόγο. http://www.snopes.com/politics/war/sendler.asp
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) μονο που δεν αναφερομουν στο τι εκανε η κυρια,αλλα στο τι εκανε ο Gore: εκτος και αν συμφωνεις οτι πραγματι ο Al Gore το μονο που εκανε σε ολη την πολιτικη του καριερα για το GW,ηταν να παρουσιασει ενα slide.... ouch ε; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2011 από KilliK
washcloud Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Σα να λέμε, ο δολοφόνος φορούσε παράταιρες κάλτσες. Μπλιαχ.
Xvipes Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Λες και ειναι αλλοι ανθρωποι οταν παχαινουν...ποσο ασχημαινουν τις γυναικες τα πολλα κιλα.Πιστευω σε σχεση με τους αντρες στις γυναικες φαινεται πολυ πιο χαλια. Wanna bet? Αυτός που βλέπεις στην φώτο είμαι εγώ στα Χανιά το 2008 και μετά όταν τελείωσα φοιτητής το 2010 στην Αθήνα.
παπι Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Wanna bet? Αυτός που βλέπεις στην φώτο είμαι εγώ στα Χανιά το 2008 και μετά όταν τελείωσα φοιτητής το 2010 στην Αθήνα. Μην ξαναπας στα Χανια
μαφαλντα Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Η ασπρόμαυρη είναι καταπληκτική.Εγινες κούκλος.Μην ξαναπαχύνεις.
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 πες την αληθεια. οι ημερομηνιες ειναι αναποδα,ε; ε;
Toufas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 xvipes εγω γιατι σε θυμαμαι οπως στο τελος ρε? επισης πρεπει να κανω και κανα φωτομονταζ και εγω αν ειναι να ριχνω τα κοριτσα οπως και εσυ μου φαινεται
Xvipes Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 πες την αληθεια. οι ημερομηνιες ειναι αναποδα,ε; ε; χαχα!Ευτυχώς όχι. Τα πολλά κιλά τα έχασα σε 1.5 μήνα μετά έχανα σιγά σιγά, μέχρι που τώρα έχω μείνει σταθερός έτσι όπως με βλέπεις στις τελευταίες φώτο thank god Εγώ την φώτο την έβαλα για να δείξω στην xri_ni ότι και στους άντρες δεν πάνε τα κιλά xvipes εγω γιατι σε θυμαμαι οπως στο τελος ρε? επισης πρεπει να κανω και κανα φωτομονταζ και εγω αν ειναι να ριχνω τα κοριτσα οπως και εσυ μου φαινεται Ναι ρε παλιά ήμουν οκ απλά όταν πήγα φοιτητής φούσκωσα καμία δεν έχει photoshop απλά είναι από επαγγελματία φωτογράφο
Toufas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει καποια ειδικη καμερα που θα με κανει να δειχνω ομορφος και οχι σαχλος/μη αστειος/ασχημος/στοκος/τρομπας? Θελω και εγω να πεις! Επισης διαφωνω για τα κιλα:
Xvipes Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει καποια ειδικη καμερα που θα με κανει να δειχνω ομορφος και οχι σαχλος/μη αστειος/ασχημος/στοκος/τρομπας? από πότε η ομορφιά πάει με την εξυπνάδα? :S
Toufas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξερω, εγω σου λεω πως βγαινω παντα στις photos οτι και να κανω με το σωμα μου
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Xvipers τι διαιτα εκανες και εχασες τοσα πολλα κιλα σε 1.5 μηνα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις