YiN Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό. Έχω σκατοψηθεί να το φτιάξω.
YiN Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 ^-- Γαμάτη εικόνα. Επίσης, μήπως μας βρίσκεται εύκαιρη η χειροτεχνία μόνη της χωρίς τα meme και τα σχετικα;
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Οσες φορες εχω αποπειραθει να φτιαξω οποιαδηποτε χειροτεχνια το αποτελεσμα ειναι χειροτερο απο αυτο του meme. Ακομα και χειροτεχνιες που απευθυνονται σε παιδια πρωτης δημοτικου καταληγουν με εμενα να βριζω και την ανιψια μου να αναρωτιεται what went wrong Κι εγω ψηθηκα για ενα λεπτο. Μετα αποφασισα πως η ηρεμια μου αξιζει παραπανω.
YiN Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Οσες φορες εχω αποπειραθει να φτιαξω οποιαδηποτε χειροτεχνια το αποτελεσμα ειναι χειροτερο απο αυτο του meme. Ακομα και χειροτεχνιες που απευθυνονται σε παιδια πρωτης δημοτικου καταληγουν με εμενα να βριζω και την ανιψια μου να αναρωτιεται what went wrong Κι εγω ψηθηκα για ενα λεπτο. Μετα αποφασισα πως η ηρεμια μου αξιζει παραπανω. Δεν μπορώ. Έχω σοβαρό κόλλημα με αυτά. Σε φάση μπορώ να χάσω τον ύπνο μου για ένα αίνιγμα ή για να τελειώσω κάποια ζωγραφική/χειροτεχνία που ΠΡΕΠΕΙ να κάνω επειδή έτσι, αγνοώντας επιδεικτικά 10 k άλλες υποχρεώσεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορώ. Έχω σοβαρό κόλλημα με αυτά. Σε φάση μπορώ να χάσω τον ύπνο μου για ένα αίνιγμα ή για να τελειώσω κάποια ζωγραφική/χειροτεχνία που ΠΡΕΠΕΙ να κάνω επειδή έτσι, αγνοώντας επιδεικτικά 10 k άλλες υποχρεώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις