_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Computer Stupidities-fun-noobs1.εχει βαλλει αλλο nickname στο dc κ αλλο στον φακελο... 2.εχει βαλει γ*** τους τιτλους στο folder 3.πρεπει καποιος να της πει οτι αμα καει /μπει ιος στον σκληρο δεν θα κ τοσο σημασια αν θα τα χει σε 2 φακελους. Πιθανόν να το χρησιμοποιούν δυό άτομα το pc. το <<katalathos>> μάλλον εννοεί delete..
evabb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 για να δω κατι τετοιο ζουσα ολη μου την ζωη. συγχαρητηρια τωρα βρηκα τον καλυτερο τροπο για να την λεω σε κατι κολλημενους μακ χρηστες
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 για να δω κατι τετοιο ζουσα ολη μου την ζωη. συγχαρητηρια τωρα βρηκα τον καλυτερο τροπο για να την λεω σε κατι κολλημενους μακ χρηστες Πώς θα τους τη λες; Κι εγώ κολλημένος Mac χρήστης είμαι, συμφωνώ με την εικόνα, αν και είναι σε υπερβολή όσον αφορά τη διαφορά της ταχύτητας. Και φυσικά έχει μια τεράστια γκάφα. Το όχημα των Mac έπρεπε να είναι το όμορφο, όχι των PC (αλλά ενώ όλοι παριστάνουμε ότι δε μας ενδιαφέρει η αισθητική, στο τέλος όταν έρθει η ώρα βάζουμε στη φωτογραφία μια καλογυαλισμένη μαύρη μηχανή, αντί για μια γκουμούτσα). Συμφωνώ, όμως, απολύτως ότι τα Mac είναι για αυτόν που απλά θέλει ένα εργαλείο και δε θέλει να κάτσει να μάθει, θέλει να είναι ασφαλής, θέλει απλά να κάνει τη δουλειά του κτλ κτλ, με κόστος να μην πιάνει τα 150mph κινδυνεύοντας ανά πάσα στιγμή να σκοτωθεί. Δε βρίσκω κάτι το μεμπτό.
eSATA Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 λεω μη το αρχισουμε και εδω το mac vs PC:p:p
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 λεω μη το αρχισουμε και εδω το mac vs PC:p:p Συγνώμη αλλά εσύ προκαλείς εδώ και μετά μας λες να μην πούμε τίποτα ? You are bad flamer boy! ...
SeKoS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Το είδα σε ελληνικό blog και το δοκίμασα και δουλεύει.... easter egg του google translate Alexander rybak... αυτός απο την Eurovision που μας έχουν παρει τα αυτιά... ναι αυτός.
UpToDate_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Eνω ειχα ανοικτο το fb και ανεβαζα καποιες photo απο failblog + οτι ειχα ανοιχτο farcry2 με fraps(αν και δεν χρειαζοταν) Μου εβγαλε το εξης, :lol::lol::lol::lol:
evabb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πώς θα τους τη λες; Κι εγώ κολλημένος Mac χρήστης είμαι, συμφωνώ με την εικόνα, αν και είναι σε υπερβολή όσον αφορά τη διαφορά της ταχύτητας. Και φυσικά έχει μια τεράστια γκάφα. Το όχημα των Mac έπρεπε να είναι το όμορφο, όχι των PC (αλλά ενώ όλοι παριστάνουμε ότι δε μας ενδιαφέρει η αισθητική, στο τέλος όταν έρθει η ώρα βάζουμε στη φωτογραφία μια καλογυαλισμένη μαύρη μηχανή, αντί για μια γκουμούτσα). Συμφωνώ, όμως, απολύτως ότι τα Mac είναι για αυτόν που απλά θέλει ένα εργαλείο και δε θέλει να κάτσει να μάθει, θέλει να είναι ασφαλής, θέλει απλά να κάνει τη δουλειά του κτλ κτλ, με κόστος να μην πιάνει τα 150mph κινδυνεύοντας ανά πάσα στιγμή να σκοτωθεί. Δε βρίσκω κάτι το μεμπτό. μονο μουρη ειναι οπως λες τα μακ:p:p
Benton Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 κ κατι απο μενα... http://www.imageshack.gr/view.php?file=6rbegckord2uzwgb8qrl.jpg
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 μονο μουρη ειναι οπως λες τα μακ:p:p Όπως είπα, αν η αισθητική ήταν ασήμαντο πράγμα, η εικόνα για να είναι σωστή (και να ενισχύει καλύτερα την άποψή σου) θα παρουσίαζε μια όμορφη μηχανή για Mac και μια γκουμούτσα για PC. Όταν, όμως, έρθει η ώρα, την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Ας μην το κάνουμε PC vs Mac όπως είπε και το παιδί που έκανε το ποστ (αν και με προκαλείς )
evabb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Όπως είπα, αν η αισθητική ήταν ασήμαντο πράγμα, η εικόνα για να είναι σωστή (και να ενισχύει καλύτερα την άποψή σου) θα παρουσίαζε μια όμορφη μηχανή για Mac και μια γκουμούτσα για PC. Όταν, όμως, έρθει η ώρα, την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Ας μην το κάνουμε PC vs Mac όπως είπε και το παιδί που έκανε το ποστ (αν και με προκαλείς ) και το ποδηλατακι τσιλικο ηταν τεσπα σταματαμε εδω μην το διαλυσουμε το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις