apd453 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Φαντάζομαι πέθανε αυτός.. Αυτός στην F1 ή ο άλλος που έφαγε το φελλό?
kajwbtfe Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 remi gaillard θεός!! μου θυμίζει johny knoxvile σε λιγότερο καμμένο φταίει ο μαλάκας που ακούμπησε το μπροστινο αριστερα λάστιχο με το χέρι του. αυτό το κάνεις όταν είναι όλα έτοιμα στα pit. AAAAAAAAAAAAAAAA Τι ειναι αυτο που βγαινει στο πεμπτο?Αραχνη???
apd453 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τον είχα δει και παλαιότερα στη TV σε ντοκιμαντέρ το οποίο υπάρχει στο youtube.
Socratis_g Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τον είχα δει και παλαιότερα στη TV σε ντοκιμαντέρ το οποίο υπάρχει στο youtube. απο εκεί βγαίνει το "αν έχεις αρ**δια έλα να μου το πεις απο κοντά"
hackerW32 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 @apd καλα απο τι δερμα ειναι τα γενετικα του οργανα? φανταζομαι δεν θα ειναι ελαφρια.. και τι εχει μεσα? διο μεγαλες μπαλες? φυση , τι εκανες παλι? σα αυγο δινοσυαρου να ουμε ------------ every fucking time αχαχαχα εχω χρονια να τους δω αυτους τους δυο
apd453 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Έτσι και έρθει οργασμό φοράς βατραχοπέδιλο.
SlimData Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Στο ντοκυμαντερ που λέει ο adp τον έδειχνε στο σπίτι του το οποίο ffs είναι υπερυψωμένο και για να ανέβει-κατέβει τα σκαλάκια κάποιοι του τα κρατάγανε
apd453 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Του είχαν κάνει και μια επέμβαση και του είχαν βάλει και γάζες. Βέβαια οι γάζες φαινόντουσαν σαν χατζαπλάστ λόγο όγκου @. Αν θυμάμαι καλά του είχαν φτιάξει και ένα καροτσάκι να τα κουβαλάει. Από τσίμπημα κουνουπιού (ή μύγας) έλεγε ότι το είχε πάθει ο ίδιος.
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Του είχαν κάνει και μια επέμβαση και του είχαν βάλει και γάζες. Βέβαια οι γάζες φαινόντουσαν σαν χατζαπλάστ λόγο όγκου @. Αν θυμάμαι καλά του είχαν φτιάξει και ένα καροτσάκι να τα κουβαλάει. Από τσίμπημα κουνουπιού (ή μύγας) έλεγε ότι το είχε πάθει ο ίδιος. ναι πασχει απο Ελεφαντιαση,και μεταδιδεται μεσω τσιμπηματος κουνουπιου. http://en.wikipedia.org/wiki/Elephantiasis δεν προκειται να πατησω σε τροπικη χωρα με καμια παναγια,μα με καμια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις