Socratis_g Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στη μάπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alphasource Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ω ρε γλεντια....στα starbucks εχουν παντως και τα low fat fredoccino κτλ...Βεβαια παλι εχει τις θερμιδες του...νομιζω γυρω στις 500.Καλυτερα να φας ενα κανονικο γευμα να χορτασεις κιολας παρα αυτη τη βομβα θερμιδων! γυρω στις 140 θερμιδες εχουν ,συμφωνα με τα ποστερ τους τα οποιά τα εμπιστεύομαι γιατί αν ,ως πολυεθνική, εγραφαν μια τέτοια ανακρίβεια δε θα τους είχαν αφήσει σε χλωρό κλαρί από τις μηνύσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 πήγε να του φάει τα φυστίκια σαν να προσπαθει ενα μωρο να σου παρει το γλυφιτζουρι και να το χτυπας. ελπιζω μετα να τον εφαγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Χαλάρωσε ρε, μια σφαλιάρα του'δωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 δυνατη απο οτι φανηκε. κι αυτο που πεταν το παιδι κατω τι ειναι? που τα βρισκετε ρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 σαν να προσπαθει ενα μωρο να σου παρει το γλυφιτζουρι και να το χτυπας. ελπιζω μετα να τον εφαγε. σαν τα αδέσποτα τα κωλόσκυλα που περπατάς και σου τη πέφτουνε. εγώ ζωντανή θα την εκαιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 σαν τα αδέσποτα τα κωλόσκυλα που περπατάς και σου τη πέφτουνε. εγώ ζωντανή θα την εκαιγα τι λες μωρε???? πες οτι κανεις πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 τι λες ρε. ξέρει πόσο κάνει μια γούνα αρκούδας? μιλάμε για φράγκα =p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 τι λες ρε. ξέρει πόσο κάνει μια γούνα αρκούδας? μιλάμε για φράγκα =p η γουνα σε μαρανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αρκουδισιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 η γουνα σε μαρανε Εισαι φιλοζωη με ολα τα ζωα ? Η για ερπετα και εντομα αλλαζει, αυτα δεν ειναι ζωα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 αρχισαμε παλι? ορεξη εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Σιγά το μπάτσο ρε παυλινάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μιλάμε την γονάτισε την αρκούδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εισαι φιλοζωη με ολα τα ζωα ? Η για ερπετα και εντομα αλλαζει, αυτα δεν ειναι ζωα ε? Εγω λιγο με τις ξανθιες εχω καποιο προβλημα, με ολα τα υπολοιπα εχω τις καλυτερες σχεσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις