Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 αγαπη μουυυυυυυυυυυ τι ομορφο και ζαχαρωτο που ειναι. :wub: :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Νομίζω ότι σε ένα επεισόδιο του Big Bang Theory, μετά από μια αντίστοιχη δήλωση, κάνει ο Wolowitz: Γουφ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 αγαπη μουυυυυυυυυυυ τι ομορφο και ζαχαρωτο που ειναι. :wub: :wub: αυτό είναι φωτο, εγώ έχω στα αλήθεια... που μένεις να κανονίσουμε συνάντηση να γνωριστούμε , εσύ δηλαδή με τον Αλέκο (σκυλακι) πλακα κάνω... ΥΓ: δεν μου είπες για την γάτα μου... δηλαδή πιο πολύ σου αρέσουν τα σκυλιά.... :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 αυτό είναι φωτο, εγώ έχω στα αλήθεια... που μένεις να κανονίσουμε συνάντηση να γνωριστούμε , εσύ δηλαδή με τον Αλέκο (σκυλακι) πλακα κάνω... ΥΓ: δεν μου είπες για την γάτα μου... δηλαδή πιο πολύ σου αρέσουν τα σκυλιά.... :cry: αααααχ σκυλακια. τα γατια δεν με τρελενουν. παντως αν και πολυ θα ηθελα να γνωριζα τον αλεκο (δεν χανω ευκαιρια να την πεσω σε σκυλια αλλων) μενω λιιιιιγο μακρια για να γινει κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
13postures Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ποπο παιζω portal 2 εδω και 3 μερες, ολο στον υπνο μου βλεπω διαφορα με τα portals!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Νομίζω ότι σε ένα επεισόδιο του Big Bang Theory, μετά από μια αντίστοιχη δήλωση, κάνει ο Wolowitz: Γουφ... http://www.youtube.com/watch?v=2G551KpNnA0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ntinaras, το ποστ σου δε βγάζει κανένα νόημα... Πού ήταν το FAIL και τι σχέση έχει το βίντεο που πόσταρες στις εικόνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δεν το καταλαβα. Εκτος το οτι ειναι γυμνος τι να προσεξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ntinaras, το ποστ σου δε βγάζει κανένα νόημα... Πού ήταν το FAIL και τι σχέση έχει το βίντεο που πόσταρες στις εικόνες; Το βιντεο κολλάει στην προηγούμενη σελίδα, this is my stick => this is my rifle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrdim Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις