μαφαλντα Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Έλλειψη ύπνου. Before the storm. Surgut, Russia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Φωτογραφίες γάμου. Η πρώτη δε δίνει κλου γιατί είναι τόσο γαμάτο το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Μετά σκάει αυτή Και μετά αυτή Και γενικά παίζει αυτό τέλος πάντων Ε και μετά γίνεται χαμός, το λίνκ είναι παραπάνω. Αγαπάμε κορεάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Έλλειψη ύπνου. ποσο ψηλα στην ιεραρχια θες να φτασεις πια μαυρους κυκλους εκανες Φωτογραφίες γάμου. Η πρώτη δε δίνει κλου γιατί είναι τόσο γαμάτο το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Μετά σκάει αυτή Και μετά αυτή Και γενικά παίζει αυτό τέλος πάντων Ε και μετά γίνεται χαμός, το λίνκ είναι παραπάνω. Αγαπάμε κορεάτες. :-( ειναι 2 κορεατες που κοπανανε εναν αμερικανο epic :-( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Κούνα λίγο το κεφάλι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 μοιρασου μαζι μας κανα link δυστυχως το συγκεκριμενο που εχω δει δεν το βρισκω. αν το πετυχω πουθενα θα το ανεβασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Κούνα λίγο το κεφάλι σου για την ειρωνια των πρωταγωνιστων το ειπα [οποιος εχει την μυγα u know ας την επιστρεψει] [ετσι και αλλιως δεν ξερεις τις οικονομικες σχεσεις μεταξυ κορεατων και αμερικανων...] δυστυχως το συγκεκριμενο που εχω δει δεν το βρισκω. αν το πετυχω πουθενα θα το ανεβασω. thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 δεν το καταλαβα. -------------------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 oυτε εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 oυτε εγω. Όσοι ειναι στις φωτογραφίες αν γουγλάρεις το "cough" έχουν το χέρι μπροστά στο στόμα τους λες και κάνουν πίπα.. νυσταλέο και κρύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Σκέψη: Πας στο google εικόνες και γράφεις cough -γκούχ-.Oι εικόνες δείχνουν ότι όλοι όταν βήχουν βάζουν το χέρι με την ίδια κίνηση σαν να κρατά κάτι αόρατο που βοηθά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εγω δε βαζω ποτε το χερι ετσι γροθια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Όσοι ειναι στις φωτογραφίες αν γουγλάρεις το "cough" έχουν το χέρι μπροστά στο στόμα τους λες και κάνουν πίπα.. νυσταλέο και κρύο. oχι γιαυτην την εικονα ελεγα,το αλλο με τον βηχα το καταλαβα.αλλα και αυτην την εικονα καταλαβα τωρα,οποτε nvm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις