gang Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 gang, δεν ξέρουν ρε. Βλέπουν κόκκινο, βλέπουν δαντέλα, μισό εκατοστό κωλοχαράδρα και κωλομέρι αλφαδιά με τη μέση και ψήνονται. Ντάξει, δεν είναι άσχημη, αλλά πάει για πέταμα μόνο και μόνο εξ' αιτίας της μπλούζας. και το βλέμα, το είδες το βλέμα της?
gang Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Το βλεμμα γαμαει ρε μιναρα στην πρώτη μου αρέσει το βλέμμα πολύ περισσότερο...
-nick- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Στην πρωτη δεν φαινεται βλεμμα ρε , με δουλευεις ?!
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 και το βλέμα, το είδες το βλέμα της? Δε μπορώ να διακρίνω τίποτα κάτω από το airbrush.
-nick- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 είναι ολόκληρο το body talking να ουμε... Δεν λεγεται βλεμμα αυτο ομως , get ur shit straight τεσπα μαλλον δεν θα μαλωσουμε ποτε για γκομενα
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μπορεί να γίνετε φίλοι και να σε βρίζει που χαραμίζεσαι, δεν ξέρεις.
-nick- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μπορεί να γίνετε φίλοι και να σε βρίζει που χαραμίζεσαι, δεν ξέρεις. Δεν εχω μαλωσει ποτε για γκομενα με φιλο Βεβαια εχω μαλωσει με αγνωστο που ειχε παιχτει ενεδρα
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ουτε κωλο ουτε βυζι ομως ... Αυτο μαλιστα Επειδή η 2η είναι ξέκωλο και τα έχει βγάλει στη φόρα, έχει και πιο ωραίο κώλο; Και η πρώτη μια χαρά κωλαράκι έχει, ίσως και καλύτερο. Πρέπει να σταματήσουν μερικοί να νομίζουν ό,τι να 'ναι μόνο επειδή κάποια είναι χύμα και εύκολη. Άσε που η 2η είναι τίγκα κακογουστιά, τσουλέ, ασχημομούρα και δε συμαζεύεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις