Προς το περιεχόμενο

password?!

maggle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προχτες αγορασα φορητο υπολογιστη απο καταστημα που λογω ανοιγματος τον ειχε προσφορα στα 600 ευρω.windows vista φυσικα.ανοιγω τον υπολογιστη και μου ζηταει password?!παταω enter τιποτα.ψαχνω στα εγχειριδια τιποτα,γραφει απο κατω,υπενθυμιση κωδικου προσβασης¨1,παταω 1 τιποτα.απο κατω γραφει φορτωση κωδικου προσβασης ζητωντας καποια δισκετα.βαζω τα δυο cd που ειχε μεσα και παλι τιποτα.ειναι δυνατον ρε παιδια σε καινουριο υπολογιστη να μου εχουν βαλει κωδικο και αν εχετε να προτεινετε καποια λυση.ευχαριστω!

Δημοσ.

μήπως σου έδωσαν φορητό από αυτούς που έχουν για επίδειξη στους πάγκους; Σε αυτούς συνήθως έχουν κωδικό. Καλά θα κάνεις να ρωτήσεις γιατί μάλλον κάποιος τον έχει χρησιμοπιήσει ήδη. Αυτό που μπορείς εσύ να κάνεις είναι να μπεις σε safe mode πατώντας f8 στην εκκίνηση και μπαίνοντας σαν administrator πήγαινε στο user accounts από πινακα ελέγχου και κανε κατάργηση κωδικού

Δημοσ.

XAxaxaxa!!!!

Afto einai adianoito.

katakenourio laptop tou koutiou kai na sou zitaei pass?

Malon kapios to eixe prin apo sena kai oi tipoi xehasane h varethikane na to kanoune format kai engatastasi apo tin arxh kai etsi emine opos einai.

Malon an kataferis kai mpis sta win tha deis kai alla anomala eki mesa.

Δημοσ.

Συμφωνό με τον polidis εγώ στην θέση σου θα πήγαινα στο κατάστημα μαζί με το Laptop και θα ζητούσα εξηγήσεις, επίσης μόλις καταφέρεις και τον ανοίξεις (αν τα καταφέρεις χωρίς format) κοίταξε εάν είναι μεταχειρισμένος, προσωπικά δεν μου αρέσουν αυτά εάν δεν έκανες διαφορετική συμφωνία πιστεύω ότι δικαιούσε καινούργιο Laptop.

Δημοσ.

ean telika ixeres oti eimai metahirismenos rixe kana erd kai girna to pass.an den to ixeres tous to pas xwris na peiraxeis tipota kai oxi mono apiteis na sou dosoun kainourgio alla ama thes tous perneis kai ta sovraka me mia minisi pou den se enomerosan.To idio piga na pathw kai egw sta media markt....kala gia lalakes mas pernane.

Δημοσ.

Πάντως έχεις πολλές πιθανότητες να έχεις της βιτρίνας, καθώς όπως είπες μόλις άνοιξε δηλαδή είσαι από τους πρώτους αν όχι ο πρώτος αγοραστής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...