Delirium Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Οκ.Επειδή όμως δεν ξέρω και πολλά πράματα σχετικά,έχω 2 ερωτήσεις.1)Αν αλλάξω τροφοδοτικό και πάρω ένα πιο δυνατό,το πρόβλημα που έχω θα λυθεί και το pc θα δουλεύει κανονικά ή αυτό είναι άλλη ιστοριία ?? 2)Έχεις κάποιο τροφοδοτικό να προτείνεις ??? 1] Logika, nai! :razz: Den yparxei kapoio megalytero na dokimaseis, p.x. apo filo? 2] Gia to systima sou, to mikrotero edo: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=873446 :arrow: Ennoeitai pos, yparxoun kalytera tou.
slipknot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 1] Logika, nai! :razz:Den yparxei kapoio megalytero na dokimaseis, p.x. apo filo? 2] Gia to systima sou, to mikrotero edo: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=873446 :arrow: Ennoeitai pos, yparxoun kalytera tou. 1)Για κακή μου τύχη όχι.Πάντως αν λυθεί το πρόβλημα με ένα καινούργιο τροφοδοτικό μπορώ να πώ πως με βολεύει γιατί δεν έχω όρεξη να τρέχω με εγγυήσεις και αντικαταστάσεις σε περίπτωση που έχει καεί κάτι άλλο(πχ. vga) 2)Βασικά σκέφτομαι να αγοράσω κάτι πιο ακριβό για σιγουριά μιας και δεν θέλω να τρέχω στο μέλλον με πιθανά προβλήματα.Φυσικά αν δώ κάτι φτηνό και το προτείνουν και άλλοι και γενικά λένε καλά λόγια γιατί όχι ??
Candyman® Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 To Chieftec είναι φθηνό, αλλά "το φτηνο το κρέας το τρώνε οι σκύλοι" (όπως λένε και οι γείτονες μας, παροιμία είναι μη παρεξηγηθώ). Καλύτερα κάτι ακριβότερο και σαφώς πιο ποιοτικό. Άλλωστε και ο ίδιος ο Delirium το γράφει στο post του: Ennoeitai pos, yparxoun kalytera tou.
slipknot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 To Chieftec είναι φθηνό, αλλά "το φτηνο το κρέας το τρώνε οι σκύλοι" (όπως λένε και οι γείτονες μας, παροιμία είναι μη παρεξηγηθώ).Καλύτερα κάτι ακριβότερο και σαφώς πιο ποιοτικό. Άλλωστε και ο ίδιος ο Delirium το γράφει στο post του: Συμφωνώ απόλυτα!!!Και στο κάτω κάτω άμα είναι για το μέλλον και την ασφάλεια του pc-ιού μου να δώσω παραπάνω λεφτά:razz:
Delirium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 To mellon, orizeis esy = exei na kanei, vasika, me vga: - An to kratiseis os exei tora, to Chieftec einai arketo.... - An theliseis mia 8800 pas, ennoeitai, gia kalytero :razz:
slipknot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 To mellon, orizeis esy = exei na kanei, vasika, me vga: - An to kratiseis os exei tora, to Chieftec einai arketo.... - An theliseis mia 8800 pas, ennoeitai, gia kalytero :razz: Φυσικά θα σκεφτώ πιθανή μελλοντική αναβάθμιση όταν αγοράζω τροφοδοτικό.Στο κάτω κάτω άμα είναι να με βολέψει και για μετά εννοείτε ότι θα δώσω κάτι παραπάνω.
Delirium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Sosto afto, alla den fantazesai posoi kratane to idio entelos pc, forever [san 2o systima] kai meta pane kateftheian gia neo, apolytos kainourgio
slipknot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Sosto afto, alla den fantazesai posoi kratane to idio entelos pc, forever [san 2o systima] kai meta pane kateftheian gia neo, apolytos kainourgio Σωστό επίσης,έχω όμως ήδη ένα 2ο,αυτό απο το οποίο γράφω.Τπτ σπουδαίο αλλα κρατιέται καλά.Ε δεν γίνεται να μαζεύω πολλά pc.Πάντως δεν θα με χάλαγε στο μέλλον να πάρω ένα καινούργιο.Ε ίσως κρατήσω το pc που τώρα έχει το πρόβλημα και αυτό το δώσω σε κάποιον να έχει να παίζει:razz:Πάντως αυτό με το πρόβλημα μου χει ξανακάνει βλακειούλες.Εντάξει όχι το ίδιο,ο σκληρός κάηκε αλά σε αυτο το pc ήταν!!!:razz:Αν συνεχίσει θα κάνει ελεύθερη πτώση από τον 3ο.
slipknot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Καλά παιδιά θα τρελαθούμε.Μόλις τώρα έλυσα το πρόβλημα στο pc.Από αυτό σας γράφω τώρα.Είναι πολύ κουφο.Στο pc είχα κι ένα modemaki απλό,εσωτερικό ενσωματομένο.Το βγάζω λοιπόν γιατί ήθελα να το βάλω στο άλλο pc και από περιέργεια ανοίγω αυτό να δώ.Και πρός μεγάλη μου έκπληξη βλέπω ότι το pc ανοίγει κανονικότατα και δουλεύει μια χαρά.Φυσικά δεν έχω δεί τα προγράμματα που έκανε τον ήχο,αλλά θα τα κοιτάξω και θα σας πώ.Τελικά το modemaki έφταιγε??Δεν είναι λίγο κουφό??
Vatos_locos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 not at all πολά pci modem δημιουργούσαν conflict
Sadamiraq Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 not at all πολά pci modem δημιουργούσαν conflict +1:mrgreen::mrgreen:
slipknot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Πάντως μέχρι τώρα και dvd shrink και WoW τρέχουν μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα και ήχους.Ελπίζω να βρήκα την λύση και να μην ξαναεμφανιστεί.Το αστείο όμως είναι ότι 3 εβδομάδες τώρα έψαχνα,έψαχνα,έψαχνα και τελικά έφταιγε ένα τόσο δα πραματάκι
slipknot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Παιδιά,τελικά υπάρχει πρόβλημα(ξανα!!!:evil:).Όταν έβγαλα το modem όλα ήταν μια χαρά.Χθές ξαφνικά ενώ έπαιζα ένα game ξαναεμφανίζεται ο ήχος.Σκέφτηκα αυτό που μου χε πεί ένας φίλος να δοκιμάσω να αποσυνδέσω κάτι.Αποσύνδεσα λοιπόν το dvd rom και όλα ήταν μια χαρά.Σήμερα ξαναεμφανίστικε ο ήχος.Αποσύνδεσα και το cd rom ξανά τα ίδια.Όλα ήταν μια χαρά για λίγο και ξαφνικά πάλι ο ήχος.Δεν ξέρω τι να κάνω.Μου φαίνεται πολύ περίεργο αφού το πρόβλημα εμφανίστικε τώρα το καλοκαίρι.Αφού πριν έπαιζα κανονικά παιχνίδια κλπ και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.Κι ένα χρόνο που έχω αυτό το σύστημα δεν είχε κανένα πρόβλημα.Δεν ξέρω τι να κάνω.Μου πρότειναν κάποιοι απο εδώ να αγοράσω καινούργιο τροφοδοτικό αλά δεν θέλω να δώσω τσάμπα λεφτά σε περίπτωση που δεν είναι αυτό τελικά το πρόβλημα.:confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.