Προς το περιεχόμενο

Περίεργος θόρυβος

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικά βγάλε πράματα από πάνω όταν το kanies να δεις από που έρχεται βάλε και το αυτή σου κοντά να καταλάβεις καλύτερα δεν πρόκειται να εκραγεί τίποτα :P οποτε μην φοβάσαι :D πάντως λογικοί έινια τέτοιοι θόρυβοι αν και μπορεί να είναι μέχρι και οι λαμαρίνες του κουτιού σου αλλα αν δεν σου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφήστε παιδιά έπαθα μεγάλη ζημιά..την επόμενη μέρα από τη δημοσίευση του τελευταίου μου post κάτι κάηκε..πάω να ανοίξω το pc ωραία και καλά και δεν έδειχνε τπτ η οθόνη,και το pc έκανε συνεχώς εκείνο τον ήχο που σας έλεγα(έναν ήχο που κάνει το pc όταν ανοίγει).Τα ανεμιστηράκια του επεξεργαστή δουλεύουν κανονικά όπως και τα άλλα..μάλλον κάηκε η κάρτα γραφικών.Τώρα γράφω από ένα άλλο pc,απο παλιά κομμάτια που είχα και το πήρα σήμερα γι αυτό άργησα τόσο πολύ να γράψω.Το άλλο το pc θα το πάω να το δούνε(έχω εγγύηση ευτηχώς).Ήθελα όμως να μου πείτε τι πιστεύετε,δηλαδή αν έχει καεί η κάρτα γραφικών ή παίζει να έχει καεί τπτ άλλο.

Δημοσ.
Αφήστε παιδιά έπαθα μεγάλη ζημιά..την επόμενη μέρα από τη δημοσίευση του τελευταίου μου post κάτι κάηκε..πάω να ανοίξω το pc ωραία και καλά και δεν έδειχνε τπτ η οθόνη,και το pc έκανε συνεχώς εκείνο τον ήχο που σας έλεγα(έναν ήχο που κάνει το pc όταν ανοίγει).Τα ανεμιστηράκια του επεξεργαστή δουλεύουν κανονικά όπως και τα άλλα..μάλλον κάηκε η κάρτα γραφικών.Τώρα γράφω από ένα άλλο pc,απο παλιά κομμάτια που είχα και το πήρα σήμερα γι αυτό άργησα τόσο πολύ να γράψω.Το άλλο το pc θα το πάω να το δούνε(έχω εγγύηση ευτηχώς).Ήθελα όμως να μου πείτε τι πιστεύετε,δηλαδή αν έχει καεί η κάρτα γραφικών ή παίζει να έχει καεί τπτ άλλο.

Στο BIOS έμπαινε ή είχε καεί και η μητρική?

Σου παρουσίαζε κανένα διαγνωστικό μύνημα ή ήχο η μητρική?

Δημοσ.

δοκιμασε να παρεις εικονα απο την VGA της mobo αν εχει onboard VGA αν βγαλει εικονα ειναι καρτα γραφικων αν εκανε ηχο σαν μπιπ και τα λοιπα παρε το manual και δες

Δημοσ.
Στο BIOS έμπαινε ή είχε καεί και η μητρική?

Σου παρουσίαζε κανένα διαγνωστικό μύνημα ή ήχο η μητρική?

Όταν ανοίγω το pc στην οθόνη δεν δείχνει τπτ.Ούτε BIOS ούτε τπτ. Μέσα τα ανεμιστηράκια δουλεύουν κανονικά.Ναί όταν έτρεχα προγράμματα όπως το dvd shrink ή έτρεχα το WoW μετά απο λίγο έκανε ένα μπιιιιπ,σαν κι αυτό που κάνει το pc όταν το ανοίγεις και φορτώνουν τα διάφορα.Όταν έκλεινα τα προγράμματα αυτά ο ήχος σταματούσε.

δοκιμασε να παρεις εικονα απο την VGA της mobo αν εχει onboard VGA αν βγαλει εικονα ειναι καρτα γραφικων αν εκανε ηχο σαν μπιπ και τα λοιπα παρε το manual και δες

Αύριο είπα σε έναν φίλο μου να φέρει την δικιά του VGA να την συνδέσουμε και να δούμε αν φταίει αυτό μιας και η δικιά μου mobo δεν έχει onboard.Τί εννοείς να δώ στο manual ???

(Sorry θα ήμουν αφηρημένος όταν έγραφα)

Δημοσ.

Ρε παιδιά,δεν βγάζω άκρη.Τελικά πήρα σήμερα την vga από τον φίλο.Την έγκατέστησα λοιπόν και είδα πώς όλα πάνε καλά.Έτσι νόμιζα τουλάχιστον.Όλα ακούγοταν κανονικά,δεν ακούγοταν ήχοι όπως με την δικιά μου vga(με την δικιά μου vga άναβα το pc και δεν έδειχνε τπτ και επίσης έκανε ήχους..κάπως σαν τουκ τουκ και μετά έκανε μπιιιπ και μετά ξανά τα ίδια).Καλά,εντάξει προσπάθησα να περιγράψω τούς ήχους όσο καλύτερα μπορούσα:razz:Λοιπόν έλεγα πως όλα έδειχναν να δουλεύουν καλά,όπως δούλευαν και πρίν εμφανιστεί το πρόβλημα μόνο που δεν έδειχνε και πάλι τπτ.Δοκίμασα ξανά και ξανά μάταια όμως.Τελικά ξέρετε τι μπορεί να φταίει ?Δεν ξέρω τι να κάνω:confused:

Δημοσ.
Μια ερώτηση: Τι τροφοδοτικό φοράει το μηχάνημα;

Είναι ένα που ήταν μαζί με το κουτί όταν το πήρα,no name προφανώς 300 watt μου φαίνεται.

Δημοσ.
Για πές αναλυτικά τι έχει πάνω το pc σου... γιατί με βάση αυτά που σου κάνει, μπορεί να φταίει αυτό....

Λοιπόν: amd athlon 64 X2 4000+ 2.00GHZ socket am2,mobo GIGABYTE GA-M55SLI-S4,vga saphire x1600pro,1gb ram, 2 HD 30gb kai 200gb,ena dvd writer,ena dvd rom ki ena cd writer.

Δημοσ.

Με τροφοδοτικό 300 Watt το σύστημα σου δουλεύει στα όρια! Δοκίμασε να αφαιρέσεις από το σύστημα σου οτι δεν χρειάζεσαι αμεσα π.χ cd-writer, για να μειώσεις τον φόρτο του τροφοδοτικού... ή δοκίμασε ένα πιο ισχυρό τροφοδοτικό.

Δημοσ.
Με τροφοδοτικό 300 Watt το σύστημα σου δουλεύει στα όρια! Δοκίμασε να αφαιρέσεις από το σύστημα σου οτι δεν χρειάζεσαι αμεσα π.χ cd-writer, για να μειώσεις τον φόρτο του τροφοδοτικού... ή δοκίμασε ένα πιο ισχυρό τροφοδοτικό.

Βασικά πρίν πάρω επεξεργαστή,μητρικές κλπ κλπ είχα σκεφτεί να πάρω επίσης και άλλο τροφοδοτικο γιατί υπήρχε αυτός ο φόβος,να μην τα σηκώσει όλα ή όπως είπες να δουλεύει στα όρια.Άλλα ένας γνωστός μου είπε πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα οπότε έμεινα με αυτό.Τεσπα,θα βγάλω κάνα cd writer να δω τι θα γίνει και βλέπουμε....

Δημοσ.

Den eparkei to 300W trofodotiko, zorizetai kai ginontai osa grafeis :shock:

Kai na eisai sigouros pos, an den to allaxeis, tha epanalamvanontai....

Ektos an valeis kapoia poly mikri karta grafikon, alla ksexase WoW :evil:

Δημοσ.
Den eparkei to 300W trofodotiko, zorizetai kai ginontai osa grafeis :shock:

Kai na eisai sigouros pos, an den to allaxeis, tha epanalamvanontai....

Ektos an valeis kapoia poly mikri karta grafikon, alla ksexase WoW :evil:

Οκ.Επειδή όμως δεν ξέρω και πολλά πράματα σχετικά,έχω 2 ερωτήσεις.

1)Αν αλλάξω τροφοδοτικό και πάρω ένα πιο δυνατό,το πρόβλημα που έχω θα λυθεί και το pc θα δουλεύει κανονικά ή αυτό είναι άλλη ιστοριία ??

2)Έχεις κάποιο τροφοδοτικό να προτείνεις ???

EDIT : πρίν ποστάρω δεν μου βγαζε το post του Candyman..οπότε μάλλον με κάλυψε..:razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...