Προς το περιεχόμενο

Περίεργος θόρυβος

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς ελπίζω να είμαι στην σωστή κατηγορία...έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση αλλά δεν βρήκα παρόμοιο θέμα...εδώ και περίπου ένα δίμηνο το pc μου κάνει έναν περίεργο θόρυβο.Ο θόρυβος εμφανίζεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις(πχ. όταν παίζω WoW ή όταν τρέχω το DVD shrink) και μου φαίνεται πως είναι κάτι με την motherboard..στο τέλος ο θόρυβος καταντάει πολύ σπαστικός(μια φόρα έφαγε μια κλωτσιά το pc mou:) ) και εξαφανίζεται όταν κλείσω τις εφαρμογές που ανέφερα..σας παρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε με γιάτί αλλιώς θα πετάξω το pc απ το μπαλκόνι:) Τι φταίει ??

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πες και καμια λεπτομερεια. Μπορει να ναι κανενα fan που 'χει μαζεψει βρωμα. Ο σκληρος???

Γι αυτο πες κατι να βοηθησει!

Δημοσ.
Πες και καμια λεπτομερεια. Μπορει να ναι κανενα fan που 'χει μαζεψει βρωμα. Ο σκληρος???

Γι αυτο πες κατι να βοηθησει!

Όταν λές λεπτομέρεια ? Τι ακριβώς εννοείς ? Πάντως το pc είναι καθαρό,σήμερα το άνοιξα και το καθάρισα μπας και λυθεί το πρόβλημα και είδα και τα καλώδια και ήταν μια χαρά..

Δημοσ.

πια vga έχεις ? μου μυρίζει ηλεκτρονικός θόρυβος γιατί λες ότι το κάνιε μονο όταν σηκώνεις 3D οποτε μάλλον ετοιμάσου να ζήσεις μαζί του ;)

Δημοσ.
πια vga έχεις ? μου μυρίζει ηλεκτρονικός θόρυβος γιατί λες ότι το κάνιε μονο όταν σηκώνεις 3D οποτε μάλλον ετοιμάσου να ζήσεις μαζί του ;)

Έχω την Saphire X1600 pro,512 mb...ωχ μη μου λες τέτοια...

Δημοσ.

Μαλλον απ'την VGA είναι.

Εμένα η 8800 όταν τρέχει το δοκιμαστικό για τα artifacts στο Ati Tools κάνει ένα σφυριχτό θόρυβο. Το κάνει επίσης στο μενου του Oblivion και του FEAR..

Περιέγραψέ μας τον θόρυβο.

Δημοσ.

αν είναι από την vga σου δοκίμασε να δεις αν το κάνει μονο όταν σηκώνεις 3D δεν είναι τρελό πρόβλημα και η δικη μου σφυράει αλλα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο κάποια πηνία τον προκαλούν στα κυκλώματα τις τροφοδοσίας συνήθως γιατί συγχρονίζουν μεταξύ τους συνεπώς no prob ;) απλά θα πρέπει να ανεχτείς το σφύριγμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα τρελαθώ...έτρεξα ξανά το WoW και δεν έκανε θόρυβο με τπτ..μήπως αφού postαρα στο insomnia γιατρεύτικα ?? :) Πάντως ο θόρυβος δεν είναι τόσο απλό πραμα..είναι λιγάκι δύσκολο να τον περιγράψω..δεν είναι ένα απλό σφύριγμα..είναι λες και πρόκειτε να αυτοκαταστραφεί το pc σε 10 λεπτά και με με προετοιμάζει :)...

Δημοσ.
Απο μπροστα....

Εχεις ανεμιστηρα εκει?

Επισης:

Τι δισκους εχεις?Ποσο καιρο τους εχεις?

Όχι δεν εχω ανεμιστήρα.Έχω έναν maxtor 30GB γύρω στα 4 χρόνια και έναν Western Digital 200GB ενός χρόνου.

Δημοσ.

εγώ πάντως από την περιγραφή σου επιμένω στον ηλεκτρονικό θόρυβο τσέκαρε και τους δίσκους σου που λέει ο @τοπος

δοκίμασε να βγάλεις τον 30αρη και δες αν κάνει πάλι θόρυβο αν όχι backup ότι έχει μέσα και πετα τον

Δημοσ.
εγώ πάντως από την περιγραφή σου επιμένω στον ηλεκτρονικό θόρυβο τσέκαρε και τους δίσκους σου που λέει ο @τοπος

δοκίμασε να βγάλεις τον 30αρη και δες αν κάνει πάλι θόρυβο αν όχι backup ότι έχει μέσα και πετα τον

Όχι εντάξει,πρίν από λίγο ξανα έτρεξα το WoW και δεν έκανε θόρυβο...αλλά τώρα δεν ξέρω τι παίζει..γενικά πρέπει να είμαι λιγάκι γκαντέμης όσο αφορά το pc..όλο κάτι συμβένει:)...πάντως προς το παρών είναι όλα καλά..αν ξαναεμφανιστεί ο ήχος θα δοκιμάσω αυτό που λές με τον δίσκο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...