Προς το περιεχόμενο

How do I connect my Linksys router to another router?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ., εκανα συνδεση adsl isdn στην forthnet και μου στιλαν το siemens cl 110 , εχει και usb και

ethrenet εξοδο ,και θελω να κανω δικτυο με 3 υπολογιστες που εχω ,ο πρωτος δεν εχει ethnrnet γιαυτο

και βαζω σε αυτον το siemens με το usb(aytos poy pernei to internet ) και στην εξοδο του ethernet βαζω το linksys wag354g v2 pstn .στην αρχη οταν τα συνδεσα λειτουργουσαν ετσι οπος το φανταστικα δηλαδη

1 pc simens με usb internet ok

2 pc ehternet sto linksys internet ok

3 forito pc ασυρματα μεσο linksys internet ok

meta apo kapoies epanekiniseis διαπιστοσα οτι με αυτο τον τροπο εχανα την συνδεση πολυ συχνα και κανενα pc δεν εμπενε στο νετ

μετα απο μερικες ωρες ψαξιμα διαπιστοσα οτι γινετε conlfig των 2 royter ετσι ο μονος τροπος για να μπο στο νετ ηταν να βγαλω την ethnrnet απο το siemens και ετσι μονο το pc με το seimens εχει ιντερνετ .τι ρυθμισεις χρειαζονται και τα δυο για να δουλεψει το συστημα .το linksys το εκανα reset αλλα παλι τα ιδια μου ελεγε οτι υπαρχει διενεξη .μηπως μπορειτε να βοηθισετε ?

δοκιμασα να βαλω το ενα 192.168.1.2 αλλα παλι τα ιδια ,υπαρχει παλι διενεξη

an gnorizete ti rithimseis prepei na kano?

Δημοσ.

ανακεφαλεωνοντας εχω

1 pc με usb

1 pc με ehternet

1 pc φορητο ασυρματο

1 simens cl 110 isdn

1 linksys wag 354g v2 pstn

to internet to εχει το siemens

η γραμη ειναι isdn

πως να τα συνδεσω ? γινεται?

Δημοσ.

Dokimase na antalakseis ta router diladi na pernei internet to linksys. Episis dokimase na baleis to deftero router, diladi afto poy DEN pernei interner se bridge litourgia, diladi na apebergopoisis ti leitourgia router kai na doulevei mono to modem.

Δημοσ.

οκ παιδια τα καταφερα αυτο ηταν με τισ ip,subnet,gateway,dns μπραβο στην φορτθνετ που μου ανελισε τι πρεπει να κανω ....τεχνικη υποστιριξη forthnet 10 !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...