Προς το περιεχόμενο

OTE-Πρόβλημα

gmch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

6η μέρα χωρίς τηλέφωνο και κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου.

Είμαι περίεργος να δω μέχρι που θα φτάσουν.

Στο 121 πια με έχουν μάθει και με φωνάζουν όλοι με το όνομα μου. (λέμε τώρα).

Δημοσ.

Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα το ασύρματο τηλέφωνο να μπλοκάρει τη γραμμή. Για το λόγο αυτό αποσύνδεσέ το για να δεις αν έχεις σήμα στο σταθερό. Δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Είναι παράξενο πάντως που σου λένε ότι το ελέγξανε και δε βρήκαν τίποτα.

Δημοσ.

Το έπαθα πέρυσι το καλοκαίρι. Μου έφτιαξαν σε 6 μέρες απο την πρώτη δήλωση βλάβης το τηλέφωνο αλλά μου ξηλώσανε το ADSL. Έχω μεριζόμενη πρόσβαση. Δεν παίζουν ρόλο filters, splitters κλπ. Δυστυχώς στους κατανεμητές του ΟΤΕ (στους κεντρικούς κατανεμητές κάθε περιοχής) μερικές φορές συμβαίνει να εγκαθιστούν splitters κάκιστης ποιότητας (ναι μπαίνει και εκεί splitter απο τους τεχνικούς του ΟΤΕ). Αυτοί οι προβληματικοί splitters ευθύνονται γι'αυτό το φαινόμενο. Έτσι για την ιστορία, αφού μου φτιάξανε το τηλέφωνο και ξήλωσαν το ADSL, έμεινα χωρίς internet για 1 μήνα μέχρι να βρούν οτι είχαν ξεχάσει να βάλουν το καλώδιο της vivodi πάνω στον splitter του κατανεμητή. Όσες φορές μίλησα με τεχνικούς ΟΤΕ, vivodi, υπεύθυνος κατανεμητή ΟΤΕ κλπ. μου έλεγαν το τσεκάραμε δεν βλέπουμε πρόβλημα. Ο ΟΤΕ κατηγορούσε τη Vivodi και η Vivodi τον OTE και εγώ ήμουν ο μαλάκας της υπόθεσης και προσπαθούσα να αποκτήσω internet ξανά. Τελικά αναγκάστηκα να απειλήσω με καταγγελία στην ΕΕΤΤ και με νομικές διαδικασίες και τον ΟΤΕ και την Vivodi. Ύστερα βρήκαν το πρόβλημα μετά απο 5 μέρες. Ζώα...

Δημοσ.

Το έβγαλα το ασύρματο, έβγαλα και ένα άλλο που δούλευε με ρεύμα και έχω βάλει ένα απλό. Τίποτε.

Δηλαδή να τους πω και εγώ να ελέγξουν τούς splitters τους ή θα μου αρχίσουν να ξηλώνουν ?

Δημοσ.

Τι να σου πώ. Το ξήλωμα αν είναι να σου το κάνουν θα σου το κάνουν. Δεν το γλιτώνεις. Πές τους πάντως να κοιτάξουν τον splitter στον κατανεμητή τους (ΟΤΕ). Κάνε και 2 προσευχές μέρα νύχτα...

Δημοσ.

Μετά από 9 ημέρες, 20 περίπου τηλέφωνα και τα νεύρα μου σμπαράλια, τελικά σήμερα ξαναήρθε το τηλέφωνο μου. Τελικά ήταν πρόβλημα από τον ΟΤΕ. Κατά τύχη έπεσε στα χέρια μου το τηλέφωνο ενός πολύ καλού κυρίου, από τα περιφερειακά όπου ανήκει το κομμάτι της Πατησίων όπου ανήκω, ο οποίος πολύ ευγενικά και αμέσως μόλις του είπα το πρόβλημά μου μερίμνησε ώστε να με καλέσει άμεσα το συνεργείο του ΟΤΕ. Μέσα σε 1 ώρα όλα έγιναν όπως έπρεπε να ήταν.

Δημοσ.
Τώρα το shared LLU από που το συμπέρανες (και τον μπέρδεψες άδικα); Η Altec δεν παρέχει LLU.

Όλες οι συνδέσεις που έχουν για πάροχο τηλεφωνίας τον ΟΤΕ και πάροχο internet κάποιον άλλο ISP (π.χ Vivodi,4thnet κλπ.) λέγονται Shared LLU, αυτές που είναι εξολοκλήρου σε ένα πάροχο τηλέφωνο και Internet ή μόνο Interent (π.χ ΟΝ) λέγονται Full LLU άρα η Altec δίνει Shared LLU.

Δημοσ.

Για να ήταν shared LLU έπρεπε το dslam να ήταν της Altec και η τηλεφωνία από τον ΟΤΕ. Είναι όρος της γραμμής και όχι της υπηρεσίας.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Εδώ και 20 (!) μέρες έχω το πρόβλημα που ανάφερε ο φίλος, με τη διαφορά οτι εγώ ΔΕΝ έχω ούτε Ίντερνετ. Όλα ήταν καλά, μέχρι την ημέρα που...ενεργοποιήθηκε η forthnet 24-ara shared με τον ΟΤΕ που έχω. Από εκείνη την ημέρα, δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε Ίντερνετ. Έχω πεθάνει στα τηλέφωνα και τους 2, η βλάβη όμως συνεχίζει. Μήπως ξέρετε που να καλέσω, και τι να πω; Λέτε όντως να φταίει το splitter της forthnet; Πως να το πω και που;

Ευχαριστώ...

-Ν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...