gmch Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μια βοήθεια βρε παιδιά αν και Κυριακή βράδυ δεν πιστεύω να ακούει και κανένας... Σήμερα το πρωί πάω να πάρω τηλέφωνο από το σταθερό μου (ΟΤΕ) και τίποτε. Κούπα. Ούτε το σταθερό ούτε το ασύρματο. Ένα απόλυτο κενό. Μια σιωπή. Αλλά έλα που έχω κανονικά DSL. Έλεγξα τα καλώδια, έλεγξα τις συσκευές, τίποτε. Όλα φαίνονται κανονικά. Όταν καλώ το τηλέφωνο μου, από άλλο τηλέφωνο δείχνει ότι δουλεύει κανονικά αλλά στο τηλέφωνο μου δεν δείχνει τίποτε. Καμιά ιδέα πριν μπλέξω με τον ΟΤΕ ????
dimitris2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 αφου δεν εχεις προβλημα με τις συσκευες η τελος παντων καποιο τεχνικο προβλημα που να μπορεις εσυ να λυσεις αναγκαστικα θα ειδοποιεισεις το κεντρο βλαβων απο αυριο. τωρα η συνδεση σου dsl δε επηρεαζεται γιατι δεν κανει κληση οπως ενα modem
gmch Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Ναι αλλά τι μπορεί να έπαθε Κυριακάτικα. Ούτε εργασίες γίνονται ούτε καλώδια κουνήθηκαν και ο λογαριασμός πληρωμένος !!
dimitris2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 τι να σ πω ....γυρω στη γειτονια ειδες μηπως εχουν παρομοιο προβλημα?
dimitris2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 σιγουρα προβλημα απο τη γραμμη ειναι τωρα απο που...εσυ δεν μπορεις να κανει κατι αλλο. αυριο πρωι πρωι τηλ στον ΟΤΕ
gmch Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Άντε να δούμε. Σ' ευχαριστώ φίλε. Καλή σου νύχτα.
nhn Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 otan protobazi o ote adsl to tilefono den doulevi gia mia imera!!!pare aurio sto 121 kai xest...s
gmch Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Άντε και με ξύπνησες, δεν πρωτοβάζω. Δουλεύω με dsl εδώ και 1 χρόνο περίπου με ALTEC χωρίς προβλήματα. Δεν νομίζω ότι έχει σχέσει η dsl γιατί τότε θα ήταν και η πρώτη που θα είχε πρόβλημα. Νομίζω.
gmch Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Τέταρτη μέρα χωρίς τηλέφωνο. Ευτυχώς που υπάρχει και το icall αλλιώς καήκαμε.
gmch Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 3 μέρες τώρα αυτό κάνω. Κάθε πρωί και σήμερα και το απόγευμα. Δευτέρα έδωσα βλάβη, Τρίτη μου είπαν ότι ο τεχνικός το κοίταξε και δεν μπόρεσε να βρει κάτι και ότι θα έπρεπε να περάσει συνεργείο. Καλά είπα εγώ μόνο να με ειδοποιήσει πρώτα στο κινητό, Τετάρτη πρωί μου είπαν ότι θα κάνουν και επίπληξη στους τεχνικούς γιατί δεν πέρασαν ακόμα, Τετάρτη απόγευμα το βλαβοληπτικό έκανε απλώς καταχώρηση. Μάλλον θα πάω αύριο από τον ΟΤΕ να βρω κανα τεχνικό να του μιλήσω.
Peavy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Θα πρεπει να παρεις στο 121 και να δηλώσεις βλάβη.Η συνδεση σου ειναι shared LLU που σημαινει οτι στην τηλεφωνικη σου γραμμη στο Α/Κ του ΟΤΕ εχει μπει ενα splitter για να παιξει και το dsl πιθανως έχει κολλήσει το splitter (μπορεί να θέλει κάποιο reset ή και αλλαγή) γενικότερα πάντως το τηλέφωνο είναι πιο ευαισθητο απο το dsl σε τετοιες περιπτωσεις.
gmch Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Όλες αυτές τις μέρες, στο 121 δηλώνω την βλάβη. Λογικά δεν εννοείς το splitter στο σπίτι που και αυτό το άλλαξα πάνω στην αγωνία μου.
Space_2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Θα πρεπει να παρεις στο 121 και να δηλώσεις βλάβη.Η συνδεση σου ειναι shared LLU που σημαινει οτι στην τηλεφωνικη σου γραμμη στο Α/Κ του ΟΤΕ εχει μπει ενα splitter για να παιξει και το dsl πιθανως έχει κολλήσει το splitter (μπορεί να θέλει κάποιο reset ή και αλλαγή) γενικότερα πάντως το τηλέφωνο είναι πιο ευαισθητο απο το dsl σε τετοιες περιπτωσεις. Τώρα το shared LLU από που το συμπέρανες (και τον μπέρδεψες άδικα); Η Altec δεν παρέχει LLU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.