Tracer27 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Τον τελευταίο χρόνο είχα ενα desktop σε αχρηστία εξ αιτίας ενός προβλήματος με τον σκληρό και προσφάτως αποφάσισα να τον κάνω να λειτουργήσει.Αγόρασα έναν καινούργιο σκληρό απο το plaisio, τον τοποθέτησα, και έκανα εγκατάσταση τα windows xp.Αρχικά μου έβγαλε να διαμορφώσω τα διαμερίσματα και μετά έκανε αντιγραφή ορισμένων αρχείων και μου λέει πως θα συνεχιστεί μετά την επανεκκίνηση η εγκατάσταση.Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ!Συνέχισε που παρουσιάζει την οθόνη με το λογότυπο των windows και την πράσινη γραμμή απο κάτω και μετά το απόλυτο σκότος.Στο bios έχω μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού first boot device τον σκληρό(HDD-O)και μετά cd-rom και floppy.Μήπως έχει κανείς κάποια ιδέα του τί συμβαίνει.Αν κάποια απο τις ρυθμίσεις είναι λάθος διορθώστε με Ευχαριστώ πολυ
Tracer27 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 όχι και ξέχασα να αναφέρω πως ορισμένες φορές αν και πατάω να ανάψει το pc ακούω τον θόρυβο ότι άνοιξε αλλά δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη.και κάτι άλλο στο primary master δεν έχει τίποτα.στο primary slave είναι ο σκληρός μου
[email protected] Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Katarxas ... o Skliros sou einai SATA 'H IDE ???? An einai Sata ektos tou Bios Prepei Na Rithmiseis katalHla kai Ta Jumper (Braxikiklotires) Piso apo ton Skliro
Tracer27 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 κάτσε, είμαι σχεδόν σίγουρος πώς είναι SATA αλλά επειδή είμαι και λίγο άσχετος αυτό με τα jumper δεν το έπιασα.εγώ έτσι όπως το αγόρασα τον έβαλα.ενας WD800JD είναι. επιβεβαίωσέ το μου κι εσύ αν μπορέις πως είναι SATA. thanks
[email protected] Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 koita Ama einai SATA 8a sYndeete stHn MitrikH sou me ena Lepto Kalodio (kati san USB (me poli Fantasia)) An einai IDE tote 8a Syndeete stHn mitrikH sou me Mia MakrostenH Kalodiotenia
[email protected] Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Oxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Tote na pou egine to La8os .... Piso ston Skliro sou (Dipla apo tHn YpodoxH tHs Kalodiotenias) Eiparxei Mia 8esH me 4 ZeBgH agidon. Mia apo Aftes Exei Pano tous ena Jumper (to Opio Ftiaxnei to Kykloma Oste (xontrika tora sou leo) na ektelounte merikes eidikes Leitourgeies, ama To Jumper afto to Baleis se Ena Sygekrimenos Zebgos tote o Skliro sou 8a Anagnoristei apo to BIOS os Primary 'H Secondary .... Tora se Pia 8esH prepei na To Baleis ... allazei apo Skliro se Skliro :/ Alla leei Odigies (Master / Slave) Apo tHn Pano Meria tou Ka8e Sklirou Epita, (exontas Ektelesei olH aftH tHn Manoura) Pigene sto bIOS kai Chekare an Ola einai Sosta
Tracer27 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 συγνωμη αλλά πώς θα πρέπει να είναι στο bios τα πράγματα??έτσι κι αλλιώς το έβαλα εγώ primary boot γιατί νομίζω δεν ήταν.δεν θυμάμαι δηλαδή κιόλας πώς ήταν
[email protected] Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 xD Den Milousa Gia Primary Bootable Milousa Gia Master 'H Slave Afto Mporeis na to Deis Stis Rithmiseis tou Bios Sto Menou CMOS SEt Up
Tracer27 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 ναι εμένα είναι slave ο σκληρός και τώρα που τον κοίταξα(τον έβγαλα)βλεπω αυτά τα 5 ζεύγη απο ακίδες το ένα είναι πιασμένο με ένα άσπρο υλικό και τα υπόλοιπα 4 κενά.κοιτάζοντας σε συνδυασμό και την πισω πλευρά του δίσκου το ένα ζεύγος λέει primary το άλλο slave και τα άλλα 2 τίποτα.τι γίνεται τώρα??
[email protected] Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Tora Bgale afto Ton Braxikiklotira kai enose to ekei pou Leei Gia Master Kai meta ... an to Bios dn einai Paleoli8iko ... 8a ginoun ola aftomata
mcnick50 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Katarxas ... o Skliros sou einai SATA 'H IDE ???? An einai Sata ektos tou Bios Prepei Na Rithmiseis katalHla kai Ta Jumper (Braxikiklotires) Piso apo ton Skliro sorry re file alla katarxas oi SATA den exoun jumpers... kata 2on afou anagnwrizei to skliro den yparxei provlima me ta master kai slave... kata 3on to provlima einai software... kata 4on den paizei provlima an einai copia i original to mono prob me auta einai to activation... file dokimase ena diaforetiko cdaki Windows mpiws einai gratzounismeno pouthena kai den sou pernaei kanena arxeiaki...
[email protected] Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 An diabases Prosextika .... 8a eides oti to Bios tou dixnei oti Exei Enan Mono Skliro kai Afton Slave .... 2on .... Milame Gia IDE Skliro .... 3on Ama eides Pio Prosextika ... exei Jumpers (afou einai IDE) kai to Eipe oti Htan alios Rithmismenoi ....
Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Αυτό δεν αναιρεί οτι τον αναγνωρίζει και οτι ειναι άσχετο το master-slave με την εγκατάσταση. Φίλε κάνε κατ αρχήν πρώτη boot device το cd και ξαναδοκίμασε εγκατάσταση. Έπειτα δοκίμασε άλλο cdακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.