Steven Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Έλα μωρε... Και αποφάσισαν ότι θα επεκταθεί σε 2 βδομάδες εε? Ανακοίνωση, προκύρηξη διαγωνισμού? κάτι βρε αδερφε έχεις να παρεθέσεις.... (και μη στείλεις κανα link από κανα αντίστοιχο παπαροblog ή ότι είναι αυτό όπως το πρώτο...) Έτσι είναι infini... Γιατί αμα μου κανει το σπίτι τι θα κάνω?? Δεν έχουμε όλοι χρήματα να χτίσουμε άλλο, ούτε περισεύουν σε κανένα! Αποζημίωση για τις ζημιές?? Καλό αστείο!! Οπότε ναι αμα είναι να διαλέξω ανάμεσα στο σπίτι μου και στο δάσος θα διαλέξω το σπίτι μου....sorry αλλά έτσι είναι... Πέρα από αυτό όλους μας λειπει που κάηκε αυτός ο πανέμορφος δρυμός... η πυρκαγια προηλθε ειτε απο καλωδια της δεη, ειτε απο ανεξελεγκτη πυρκαγια, ειτε απο εμπρησμο. Δεν βλεπετε την συνδεση με το καζινο; Όχι...
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 και το ερωτημα ειναι, τι δουλεια εχει το καζινο σε εναν εθνικο δρυμο. Δεν είναι όλο του βουνό Εθνικός Δρυμός. Δηλώνω άγνοια όμως αν είναι μέσα σε αυτόν το καζίνο ή όχι. Πάντως, όσο ήταν κρατικό το καζίνο δεν ενοχλούσε, τώρα θέλουν να το κάψουν...
infini Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Πάπια που ξέρεις οτι δεν ήταν στη συγκέντρωση στη βουλή; Μήπως τους γνωρίζεις προσωπικά; Αλήθεια εσύ πήγες την Παρασκευή στην πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε;
xpapias Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Πάπια που ξέρεις οτι δεν ήταν στη συγκέντρωση στη βουλή; Εντάξει, πιστεύω θα είχαν αφήσει το στίγμα τους. Αλήθεια εσύ πήγες την Παρασκευή στην πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε; Δυστυχώς δεν μένω Αθήνα για να πάω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.