infini Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=742366
xpapias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Πρώτα απ'ολα διαφωνώ με τον τρόπο που το χειρίστηκε η αστυνομία (απ'οτι είδα βιαστικά κάποιοι λένε ότι έπεσε ξύλο). Όμως πρέπει και κάποια ζώα να μάθουν να σέβονται την περιουσία του άλλου, είτε αυτή είναι ιδιωτική (πχ τα αυτοκίνητα ή το καζίνο) είτε δημόσια (βλ. πανεπιστήμιο).
DIMITRISG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=742366 Τι ειναι αυτο το site ? η ειδηση βγαινει απο τα quotes του καθενος ;
Steven Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Καλά τους έκαναν... Μακάρι να τους έβαζαν και μερικούς μήνες φυλακή να μάθουν οι αλήτες να σέβονται την ιδιοκτησία των υπόλοιπων ανθρώπων! Αλλά δυστηχώς θα τύχουν όπως πάντα της υποστήριξης άλλων ηλίθιων που θα πάνε στη ΓΑΔΑ, όπως λένε, και των καναλιών (κακόμοιρα παιδάκια....) και θα αφεθούν ελεύθεροι την επόμενη μέρα....για να πάνε να ξανακάνουν τα όμορφα πράγματα που κάνουν...
xpapias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Ναι μιλάνε και για συγκέντρωση αλληλεγγύης. Θα ήθελα πολύ να δω τα μούτρα και την αντίδραση τους αν πχ. βρουν βαμμένο / κατεστραμμένο το δικό τους σπίτι ή αυτοκίνητο... Στο κάτω-κάτω στο καζίνο δουλέυει και κόσμος που δεν τους φταίει σε τίποτα.
Steven Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 γιατί δηλαδή αυτοί που πάνω και παίζουν σε τι τους φταίνε?? επειδή έχουν λεφτά και θέλουν να τα χαλάσουν τραβώντας μαύρους βαλέδες ή παίζοντας με μια μπίλια?? Ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα χρήματα του. Είναι το πλεον νόμιμο μέρος για αυτή τη δουλειά... Αλλά ναι σωστά ξέχασα...εδώ είναι Ελλάδα...Όποιος εχει κερδίσει για οποιονδήποτε λόγο χρήματα για ρούχα, αυτοκίνητο, σπίτι κλπ που δεν έχουν οι άλλοι πρέπει να του τα κάψουμε, σπάσουμε κλπ κλπ και να μείνουμε και ατιμώρητοι...για τον παρακάτω λόγο... καμιά ανοχή στην κρατική τρομοκρατίακαμιά ανοχή στα περιβαλλοντικά εγκλήματα του κράτους και του καπιταλισμού ...όπως μας εκμυστηρεύεται ένα λαμπρό παλικάρι αυτής της κοινωνίας...
Fan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Εγώ απλώς θέλω να βρει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που του έριξαν μπογιά τον μάγκα που το έκανε. Εκεί να δω τι θα γίνει.
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Κατ΄αρχας τι δουλεια εχει ενα καζινο σε εναν εθνικο δρυμο; η περιοχη ειχε μετατραπει σε χωματερη απο τους επισκεπτες του καζινου. Μήπως το καζινο και οι επισκεπτες του εχουν ευθύνη για την πυρκαγια;
infini Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Προτείνω όλοι μαζί να διοργανώσετε πορεία αλληλεγγύης στο καζίνο της Πάρνηθας. Αλλά ξέχασα, μπροστά στο καζίνο και στην περιουσία τι είναι ένα δάσος.
xpapias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Το καζίνο δηλαδή έκαψε το δάσος. Σου ζητώ συγγνώμη φίλε μου. Είσαι πολύ μπροστά - όλα αυτά είναι ανώτερα νοήματα για εμένα.
Steven Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Επίσης δεν άκουσα πουθενα η φωτιά να άρχισε καν από την περιοχή του καζίνο...(μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια σε αυτό) Ή μήπως σε πείραξε που το προστάτεψαν με όλα τα μέσα?? Τι να κάνουμε....αυτή είναι η πολιτική της πυροσβεστικής, να προστατεύουν με όλα τα μέσα κτήρια και ανθρώπινες περιουσίες... Και εγω ίσως αμα μπορούσα να ανταλλάξω το καζίνο με το δάσος θα το έκανα...αλλά όχι άμα ήταν το δικό μου σπίτι! Οπότε μια χαρά κάνει η πυροσβεστική!
infini Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Πριν μου ζητήσεις συγγνώμη μάθε οτι το καζίνο θα επεκταθεί στα καμμένα. Steven θα συμφωνήσω μαζί σου. Πάνω από όλα το σπιτάκι μας, η ιδιοκτησία μας, και το δάσος να πάει να ....
LL_NEO Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 και σας ποιος ακριβώς σας διόρισε τσολιά στα αρχίδια μας;
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 όλα αυτά είναι ανώτερα νοήματα για εμένα.σαφως. η πυρκαγια προηλθε ειτε απο καλωδια της δεη, ειτε απο ανεξελεγκτη πυρκαγια, ειτε απο εμπρησμο. Δεν βλεπετε την συνδεση με το καζινο; και το ερωτημα ειναι, τι δουλεια εχει το καζινο σε εναν εθνικο δρυμο.
xpapias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Πριν μου ζητήσεις συγγνώμη μάθε οτι το καζίνο θα επεκταθεί στα καμμένα. Steven θα συμφωνήσω μαζί σου. Πάνω από όλα το σπιτάκι μας, η ιδιοκτησία μας, και το δάσος να πάει να .... Τίποτα, σου είπα, είσαι πολύ μπροστά. Θα ήθελα να σε ρωτήσω όμως - όλοι αυτοί που πέταξαν μπογιές στο καζίνο και στα αυτοκίνητα (γιατί μιλάς μονο για το καζίνο) που βρίσκονταν όταν έγινε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή; Μήπως τα έσπαγαν κάπου παραδίπλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.