mare96 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Τις τελευταίες μέρες το dsl σέρνεται, με conn-x 2mbps στα Βόρεια προάστια..Έχει κανείς άλλος πρόβλημα? στην ιδια περιοχη (β.π.) με conn-x πριν λιγες μερες εγινε διακοπη τηλεφωνου. μετα απο πολλα τηλεφωνα την επομενη μερα στον ΟΤΕ,επανηλθε το τηλεφωνο αλλα οχι το ιντερνετ. εγω χρησιμοποιουσα ενα ρουτερ bautec της πλακας που ειχα μεσα η συσκευασια του conn-x με συνδεση usb. απο εκεινη τη μερα και ενω τα λαμπακια στο ρουτερ αναβοσβηνανε κανονικα, δεν μπορουσα να μπω στη σελιδα του ρουτερ (192.168.2.1). αφου πηρα 2 φορες τις βλαβες και αλλες τοσες το τμημα dsl υπεθεσαν οι ειδικοι εκει οτι μαλλον εχει χαλασει το ρουτερ. στα καπακια χτες πηγα και πηρα ενα καλυτερο με συνδεση ethernet μαρκας belkin. ΤΙΠΟΤΑ! το συνδεω σε ενα παλιο laptop και παλι τα ιδια! Ξανα τηλεφωνο σημερα το πρωι, η κυρια να μου λεει οτι "απ εδω μου τα δειχνει ολα καλα κυριε"! καμια ιδεα? Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2009 από mare96 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markgio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα. εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να συνδεθώ με forthnet, ενώ η dsl γραμμή δουλεύει κανονικά (έτσι φαίνεται, τουλάχιστον). Είμαι Θεσσαλονίκη, περιοχή Κυβέλια... Μήπως κάποιος γνωρίζει αν το πρόβλημα είναι γενικό; σε κάθε κλίση του modem μου γράφει... " σφάλμα 721, ο απομακρυσμένος υπολογιστής δεν ανταποκρίθηκε" Υ.Γ. (το μήνυμα το στέλνω απο το pc φίλου, απο άλλη πόλη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits_g13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εχει δει κανενας απο εσας κατι τετοιο? Μου το βγαζει σε συγκεκριμενες σελιδες και μονο με το μοζιλα Οπως φαινεται ιντερνετ εχω κανονικα αλλα δεν ανοιγει το netvibes, to gazetta.gr klp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα σε όλους..παρόμοια προβλήματα είχα και εγώ..η μόνη λύση είναι να κλείσετε ένα ραντεβού με το τεχνικό τμήμα ( Ο.Τ.Ε ), θα αργήσουν λίγο να έρθουν..αλλα θα βρείτε την υγειά σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 ολες αυτες τις μερες γραφω εδω στο φορουμ οτι κλειδωνω στα 12-13mbps και κατεβαζω με 400kb/s . και αν βγαλω το ρουτερ απο το ρευμα και το ξαναβαλω κλειδωνω παλι στα 12-13mbps αλλα κατεβαζω με 1.2mb/s . στην αρχη με την αναβαθμιση για 3 μερες ημουν ενταξει τερμα τα γκαζια , εδω και μια βδομαδα αυτο συμβαινει και καθε μερα βγαζω το ρουτερ και το ξαναβαζω οταν θελω να κατεβασω κατι ωστε να εχω σαν ταχυτητα τα 1.2mb/s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simplemind79 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 κσλά πριν την αναβάθμιση με internet download manager kai prenium rapidshare κατεβαζα με περίπου 2 με 2,4 τώρα κατεβάζω με το ζόρυ με 1,2 ωραία αναβάθμιση έκανε ο οτέ μίλησα με το τεχνικό τμήμα και μου είπε ότι κλειδώνει μέχρι τα 12 και εχώ upload 500 είναι απίστευτο αυτό που γίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 όπα, συγχρόνιζες πάνω από 20mbit και πλέον παίζεις στα 12? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simplemind79 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) συχρόνιζα κοντα στα 18 με 20 ! ---------- Προσθήκη στις 02:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:07 ---------- αυτα μου εμφανίζει όσον αφορά το adsl Up Stream 537 (Kbps.) Down Stream 12602 (Kbps.) Noise Margin Upstream 9 dB Downstream 10 dB Attenuation Upstream 9 dB Downstream 11 dB Επεξ/σία 21 Μαΐου 2010 από simplemind79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simplemind79 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 άλλαξα το modem και μου δινει καλύτερο upload! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 κλασσικο το φαινομενο πια σε μενα να κλειδωνω στα 12-13Mbps και να κατεβαζω με 400Kb/s μονο μετα απο βαλε βγαλε το ρουτερ απο το ρευμα πιανω για καμποση ωρα (σχεδον την μιση μερα) το full κατεβασμα και ξανα μετα πρεπει να κανω το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simplemind79 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) κλασσικο το φαινομενο πια σε μενα να κλειδωνω στα 12-13Mbps και να κατεβαζω με 400Kb/sμονο μετα απο βαλε βγαλε το ρουτερ απο το ρευμα πιανω για καμποση ωρα (σχεδον την μιση μερα) το full κατεβασμα και ξανα μετα πρεπει να κανω το ιδιο τελικα απο ομiλια kai με οδηγίες με το τεχνικο τμήμα και καποιες αλλαγές που έκανα σε συνδέσεις έχω πλεον τα εξης χαρακτηριστικά Downstream SNR Margin :8.2 db, Line Attenuation :7.8 db, Data Rate :22874 kbps Upstream SNR Margin : 10.1 db,Line Attenuation :5.9 db, Data Rate :913 kbps νομίζω πλεον είμαι πολύ καλά! 22,8 mbps download kai 913 kbps upload να συγχαρώ τον οτε για την άμεση ανταπόκρισή του! να μη παραλέιψω να πω΄ότι έχω απόσταση 700 μέτρα από οτε! Επεξ/σία 25 Μαΐου 2010 από simplemind79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 δεν θέλω να φανταστώ τι είχες κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simplemind79 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) δεν θέλω να φανταστώ τι είχες κάνει λοιπόν θα το πω απλά για να το ξέρουν και άλλοι έχω δυο μοντεμ σε διαφορετικά δωμάτια το ένα sagem 1500 και το αλλο ένα beadtec annex a η μαμακία που είχα κανει έιναι ότι ειχα καθε pc σε διαφορετικό μοντεμ συνδεδεμενο σε άλλη μπριζα τηλεφώνου το καθε ένα και αυτό διότι το άλλο θα το χειρίζεται άνθρωπος που δε γνωρίζει και τοσα από υπολογιστές όχι ότι εγω πάω καλύτερα .με τα φίτρα και τα λοιπα δουλευαν όλα οκ.Κάθε φορά βέβαια αν σύνεδεες το ένα pc στο ίντερνετ το αλλο αποσυνδεόταν . Οπότε δοκίμασα με ένα pc συνδεδεμένο στη τηλεφωνική μπριζα με το beaudtec και μου εδωσε dowload κοντα στα 23 mbps kai uplowad στα 913 kbps έπρεπε να το αναφέρω για να ξέρουν και οι υπόλοιποι που ίσως να έχουν κανει κάτι αντιστοιχο τα λάθη εξάλου για τους ανθρώπους ειναι! Επεξ/σία 26 Μαΐου 2010 από simplemind79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) παιρνει τωρα το πρωι ο τεχνικος του ΟΤΕ τηλεφωνο και ακουστε τι εγινε. Καλημερα να δουμε τι γραμμη , μου κανει 2 disconnect γιατι το εβλεπα στο μοντεμ και μου λεει μπειτε στο http://speedtest.ftp.otenet.gr/ και καντε ενα ελεγχο ποσο κατεβαζουμε . μπαινω και κατεβαζα με 840-880Kb/s . Μου λεει μια χαρα ειμαστε . Παμε να δουμε και στο ftp://ftp.otenet.gr/ ποσο κατεβαζετε . Του λεει σχεδον το ιδιο 850-900Kb/s . Μου λεει δε βλεπω καποιο προβλημα γιατι εχετε ενα φυσιολογικο download . Και εκει αρχισε ο πολεμος οπου προσπαθω να του εξηγησω οτι επιασα τωρα τα 900kb/s που τα βρισκει ΟΚ γιατι με αποσυνδεσε και ξανασυνδεθηκα και ειναι αυτο το σκηνικο που περιγραφω οτι πρεπει να βγαζω και να βαζω το ρουτερ για να πιασω μεγαλυτερη ταχυτητα. Και αρχισε και μου ελεγε οτι η γραμμη ειναι ΟΚ , τοσο μπορω να πιασω και να κοιταξω και με το BaudTec του ΟΤΕ τι γινεται . Δε ξερω ποτε αν καταλαβε αυτο που προσπαθω να του πω , οτι ενω κλειδωνω στα 12Mbps για καποιο λογο η ταχυτητα κατεβασματος μου την επομενη μερα πεφτει κατακορυφα και θελει βαλε βγαλε το ρουτερ για να πιασει το μεγιστο bandwith. Του λεω σε 8αρα ημουν παντα καρφωμενος στα 820kb/s και τις πρωτες μερες τις αναβαθμισεις καρφωμενος στα 1.2Mb/s και την επομενη βδομαδα ειχα ταχυτητες μεχρι 200kb/s και τωρα απλα πρεπει να κανω την αγγαρεια βαλε βγαλε το ρουτερ γιατι καπου χανω το bandwith. Αφου κλεισαμε εκανα και εγω παλι τεστακια στα 2 sites που μου ειπε με download στα 800-900kb/s . Κανω το κολπο παλι και βγαζω το ρουτερ και το ξαναβαζω και επιασα download 1.2-1.3Mb/s και μου αποδειχτηκε ξανα αυτο που ελεγα . PS:ειπε πως με κλειδωσε στα 12Mbps και οταν το ρωτησα αν μπορω σε μεγαλυτερο προφιλ πχ 16αρα γραμμη ειπε μονο οταν μπουν οπτικες ινες που εκει θα εχει ο καθενας οτι γραμμη θελει. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2010 από ikskarda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 όταν μπουν οι οπτικές ίνες δεν πρόκειται να έχουμε 16αρα αλλά 50αρα (vdsl)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα