S2Katana Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Παίζει να ισχύει, αν και τα 3333 είναι πολύ χαμηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dioptra999 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Παίζει να ισχύει, αν και τα 3333 είναι πολύ χαμηλά. και πως μπορώ να το ελέγξω? τι θα γίνει θα γκρεμίσω το σπίτι??? Καμία λύση παιδιά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Παιδιά χρειάζομαι κι εγώ βοήθεια, έλειπα 10 μέρες και όταν γύρισα το ρούτερ δεν χρόνιζε με τίποτε (πριν φύγω ήταν ΟΚ, απλώς όλο τον Ιούλιο είχε κάπως συχνές διακοπές). Μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις με τους τεχνικούς της HOL, και όλες τις πιθανές αλλαγές στη συνδεση των συσκευών, δεν καταφέραμε τπτ, ούτε καν όταν μου χαμήλωσαν το προφίλ της γραμμής από τα 6μΒ στα...128!!! (μπας και χρονίσει χαμηλότερα). Σημειωτέον ότι από τον Φεβρουάριο πιάνω 6140/714 με σύνδεση 6/1 οπότε θεωρώ ότι είναι καλά. Ο ΟΤΕ δεν ανέφερε βλάβη όταν ρωτήθηκε, η ίδια η HOL βλέπει ότι το σήμα έρχεται σε μένα καλά, και μου είπαν μήπως παίχτηκε πα**ριά με τη συνδεσμολογία του χαλκού. Με τα πολλά θα μου στείλουν τεχνικό αλλά αν βρουν ότι η βλάβη είναι "στον χώρο μου" θα πληρώσω 90Ε! με δεδομένο ότι δεν έχω πειράξει τπτ μέσα στο σπίτι από τον Φεβ που δούλευε μια χαρά, υπάρχει τέτοια περίπτωση??? Το μόνο που σκέφτηκα είναι μήπως κάποιος στην οικοδομή πέρασε adsl και ο τεχνικός που έκανε τη συνδεσμολογία στο ισόγειο έκανε μ***κία με τη δική μου.... Heeeeelp please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Εγώ τις τελευταίες ημέρες με conn-x 24άρα έχω απίστευτα χαμηλές ταχύτητες από 12 μεσημέρι μέχρι 10 βράδυ... για torrents, άνοιγμα σελίδων, download αρχείων από οποιδήποτε site κτλ. Μιλάμε για απίστευτες διαφορές του τύπου ίδιο αρχείο από το ίδιο site 30kilobyte/sec το μεσημέρι, 1Μbyte/sec το βράδυ... Αντιμετωπίζει κανείς κάτι παρόμοιο ή έχει καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Η θα πρέπει να γίνω creature of the night? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 το ιδιο κ με εμενα εχω 2μβιτ connex κ μενω καλαμαρια θεσσσαλονικης το βραδυ 200 το πρωι 20.. εχει 4-5 μερες που γινετε αυτο.. κ το 1242 δεν υπαρχει! μιλαει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα που πήρα το 1242, έλεγε πως είχε απεργία(!!), αλλά ο OTE Καλαμαριάς είχε παντελή άγνοια. Anyway, ξέρει κανείς αν είχε πρόβλημα η 8ΜΒ OnDsl Student στην Καλαμαριά; Τις τελευταίες 2 μέρες μου κάνει πολύωρες αποσυνδέσεις. Σύμφωνα με το ledάκι του router, δεν γίνεται σύνδεση με το dslam. Δήλωσα βλάβη να κοιταχθεί στο 121, για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xontrosss Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας ρε παιδια και απο εμενα... Και εγω εχω προβλημα με τον ΟΤΕ οπως συνηθως...Εκανα αιτηση για αναβα8μηση ταχυτητας απο 1MB στα 8MB και ολα καλα...το router το βλεπω και συχρονιζει μια χαρα στα 8192 και το upload στα 381. Αλλα σε διαφορα torrents και στο rapidshare και σε διαφορα speedtest το dl δεν παει με την καμια πανω απο 100... Υπαρχει κατι π μπορω να κανω (αν και νομιζω θα παρω και εγω 1 ωραιο τηλ.στον ΟΤΕ να μαλωσουμε λιγο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Αρχές Οκτόβρη,ανοίγω γραμμή τηλεφώνου,προπληρώνω φοιτητικό πακέτο conn-x,και προς τα μέσα του μήνα μου'ρχεται ταχύτητα στα 2mbps. Τι το ήθελα. Ενώ η σύνδεση δούλεψε απροβλημάτιστα για περίπου μια βδομάδα,δεν άργησε να ξεκινήσει τα κουλά του.Το ρούτερ δεν μπορούσε να συγχρονίσει σχεδόν ολόκληρη τη μέρα (κάθε μέρα),ενώ και όταν έμπαινε,συγχρόνιζε στα 900kbps στο περίπου.Δηλώνω βλάβη,έρχεται μετά απο λίγες μέρες ο τεχνικός,μου λέει η περιοχή είναι οριακά μακριά απο το dslam και πως εδώ στη περιοχή όλοι βάζουν 1mbps.Ok λέω,ας την κατεβάσουμε στο 1mbps. Ένα μήνα μετά αρχίσανε ξανά τα προβλήματα.Αποσυνδέσεις,αδυναμία συγχρονισμού,και φυσικά χαμηλές ταχύτητες. (αυτή τη στιγμή είμαι συνδεδεμένος στα 352kbps... ) Και όλα με το που πιάσαν οι βροχές. Επειδή στη περιοχή μου εναλλακτικοί δεν έχουν δίκτυα,η μόνη λύση είναι να διακόψω. Και ερωτώ,αν διακόψω υπάρχει περίπτωση να μου επιστρέψουν το ποσό που αντιστοιχεί στους υπόλοιπους μήνες απο αυτό που έχω προπληρώσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akasakias Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη αν ρωτάω για δικό μου πρόβλημα σε αυτό το νήμα οποιος μπορεί και θέλει ας με βοηθήσει έχω ΟΤΕ conn-x 1024/256 είμαι απο καλαματα και κανα χιλιόμετρο από το κέντρο του οτε. H ταχύτητα μου download από της 16:00 έως 00:00 τα μεσάνυχτα κυμαίνεται από 40 - 65kbps μετά κατά της 00:30 01:00 ανεβαίνει σταθερά στα 100kbps μέχρι και το μεσημέρι. Eίχα και αποσυνδέσεις μόνο με ένα usb modem που χρησιμοποιούσα εδώ και δυο χρονια με μηδενικά προβλήματα ενώ ήμουν σε άλλο πάροχο που έκλεισε πρόσφατα. Tο πρόβλημα άρχισε και ήταν έντονο με ταχύτητες κάτω και από 30kbps την 25-11-2008. Eίχα το ρουτερακι το baudtec που δίνει δωρεάν ο οτε με το conn-x και πρόσφατα αγόρασα το level one fbr-1461A αλλα καλύτερες ταχύτητες δεν είδα τι να κάνω εκτος από αλλαγή φίλτρων που έχω δοκιμάσει μου λένε από οτε να πάρω το 121 και να δηλώσω βλάβη τη λέτε θα δω προκοπη η θα χειροτερέψουν τα πράγματα? Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2008 από akasakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Απ'ό,τι έχω καταλάβει είναι γενικό το πρόβλημα αυτόν τον τελευταίο καιρό με τις ταχύτητες του ΟΤΕ.Πολλά προβλήματα και σ'αυτούς με την 1024kbps. Κι εγώ έχω τέτοια συμπτώματα τον τελευταίο καιρό.Δεν έχω πάρει ακόμα τηλ,βέβαια,στις βλάβες αλλά το'χω από Δευτέρα στάνταρ. Να γίνουν χειρότερα αποκλείεται,δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι κάτι τέτοιο.Χτύπα τους τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simplemind79 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 καλησπέρα εγώ έκανα αναβάθμιση απο 8mbps στα 24mbps και είμαι πολύ πολύ καλά από ταχύτητες dowload me 2.4 με 3 mb/sec μια ζωή ότέ είχα και σπάνια είχα κάποιο πρόβλημα και μένω βύρωνα!Ένας φίλος με 4νετ έχει να μπει στο ίντερνετ καμιά βδομάδα δε ξέρω να υπάρχει γενικό πρόβλημα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 3mb/sec πως γίνεται?Πάνω από την ονομαστική? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fullon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 γιατι με τις βροχες το ιντερνετ παρουσιαζει μεταπτωσεις στην ταχυτητα και την ποιοτητα σηματος? εχει να κανει με την υγρασια και τα χαλκινα καλωδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Kαι εγώ αυτό φαντάζομαι, αλλά ας μας απαντήσουν και οι πιο ειδικοί.Και το δικό μου χτες σερνόταν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xvagos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Εδώ και 10 μέρες από 2Μb Connx που έχω, μου έγινε ξαφνικά downgrade στα 1Mb. Πήρα 3-4 φορές το 121 και μου λένε συνέχεια πως το ελέγχουν και τα σχετικά. Χαιρετίσματα... Δηλαδή, αντί να πάμε μπροστά πάμε προς τα πίσω; Δηλαδή να περιμένω τα 512Κb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα