janpap08 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ναι τα καινούρια έχουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 οπότε θα παίζεις από αυτά σε VDSL και δεν έχουν νόημα τα τωρινά στατιστικά της γραμμής σου... εκτός από ΟΤΕ, VDSL από ΚΑΦΑΟΥ δίνουν HOL και Wind, checkαρε διαθεσιμότητα σε περίπτωση που θες και φτηνότερες επιλογές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Όχι μωρέ έχω πακέτο στον ΟΤΕ που με ικανοποιεί,απλά είπα να ρωτήσω μήπως και μπορώ να βελτιώσω την ταχύτητα μου.Ουσιαστικά δεν με ενδιαφέρει το VDSL αλλά δεν θα με χαλούσε μία βελτίωση στο adsl... Ευχαριστώ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Παιδιά σας παρακαλώ πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να λύσω το πρόβλημα με το γ@@@μενο το ping.. Έχω 24αρα ΟΤΕ και ΟΤΕ TV, παίζω lol και το ping μου δεν πέφτει κάτω από 500. Κάθε 1 λεπτό dc. Εκτός αυτού όταν έχω ανοιχτό και το OTE TV απλά δεν κάθομαι στο pc, το internet είναι σα να έχω isdn γραμμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εδω και καιρο εχω ελαχιστη ταχυτητα upload ενω το download ειναι σε κανονικη κατασταση (24 οτενετ) ενω το router συγχρονιζεται σε φυσιολογικα επιπεδα Downstream Line Rate (Kbps): 12796 Upstream Line Rate (Kbps): 1023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJJordan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εμένα μου κόβεται η σύνδεση 1 με 2 φορές τη βδομάδα, για τουλάχιστον 20 λεπτά κάθε φορά, κυρίως βραδινές ώρες, μπαίνω στο ρουτερ και εκεί που είναι τα στοιχεία WAN, είναι τα πάντα στο 0. Έχω απλή conn-x και μένω Νεα Ιωνία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Παιδιά δείτε όσοι έχετε φοιτητή στην οικογένεια και ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΟΔΟΣ 50Mpbs 33e/month με απεριόριστα... καλή φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Παιδιά δείτε όσοι έχετε φοιτητή στην οικογένεια και ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΟΔΟΣ 50Mpbs 33e/month με απεριόριστα... καλή φάση Αυτό μπορώ να το βάλω και εγώ που είμαι φοιτητής αλλά μένω κανονικά με την οικογένεια μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Αυτό μπορώ να το βάλω και εγώ που είμαι φοιτητής αλλά μένω κανονικά με την οικογένεια μου; Ναι κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Super! Περιμένω να ενεργοποιηθεί το VDSL στην περιοχή μου όπου να ναι και μόλις είναι έτοιμο θα κάνω αίτηση για το 50αρι το πακέτο! Χρειάζεται να πάρω τον λογαριασμό του τηλεφώνου στο όνομα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Super! Περιμένω να ενεργοποιηθεί το VDSL στην περιοχή μου όπου να ναι και μόλις είναι έτοιμο θα κάνω αίτηση για το 50αρι το πακέτο! Χρειάζεται να πάρω τον λογαριασμό του τηλεφώνου στο όνομα μου; Γι'αυτό δεν είμαι σίγουρος να σου πω. Κατά τη γνώμη μου δε νομίζω πάντως. Για να είσαι σίγουρος μπες στο site του ΟΤΕ και συμπλήρωσε τη φόρμα που έχουν πάνω πάνω για να σε καλέσουν αυτοί και ρώτα τους να σου πουν στα σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 2.Η τηλεφωνική γραμμή δεν είναι στο όνομά μου. Τι πρέπει να κάνω; Αν η γραμμή δεν είναι στο όνομα του δικαιούχου αλλά στο όνομα συγγενή ή εκμισθωτή πρέπει να προσκομισθεί επιπλέον: Υπεύθυνη Δήλωση του κατόχου της γραμμής ότι αποδέχεται την ενεργοποίηση ADSL πρόσβασης. http://info.diodos.gsrt.gr/FAQ.aspx Στην πράξη την αίτηση την κάνει ο κάτοχος της τηλεφωνικής γραμμής μαζί με μια φωτοτυπία της ταυτότητας του και όχι ο δικαιούχος του ΔΙΟΔΟΣ. https://www.ote.gr/ote-WebProxyPortlet-1.1.6/ProxyServlet/www.ote.gr/storefront/renderAsset.ep?assetID=internet_ekptotika/aitisi_ote_double_playVDSL_gia_foitites_022014.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες παιδιά. Να είστε καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα μου κόβεται η σύνδεση 1 με 2 φορές τη βδομάδα, για τουλάχιστον 20 λεπτά κάθε φορά, κυρίως βραδινές ώρες, μπαίνω στο ρουτερ και εκεί που είναι τα στοιχεία WAN, είναι τα πάντα στο 0. Έχω απλή conn-x και μένω Νεα Ιωνία πάρα τηλ τον ΟΤΕ την ώρα που είναι κάτω η γραμμή. Μπορούν να σου κάνουν ένα line test εκείνη την στιγμή και να δούνε κάποια στοιχεία (π.χ. ξένη τάση). Όπως και να έχει δήλωσε το βλάβη να το ελέγξουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takinio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, γυρισα προσφατα σε οτε από Forthnet λογο του ότι μου εριχναν κάθε χρονο την ταχυτητα,από 12.500 kbps που ημουν σταθερος τα 3 πρωτα χρονια, εφτασα στα 6,500. Τωρα στην καινουργια γραμμη από οτε είμαι ακομη χαμηλοτερα,και εχω θεματα με παιχνίδια online,πολύ lag. Μιλησα με οτε και μου ειπαν ότι η περιοχη δεν παει ψηλοτερα. Μπορει κανεις να βοηθησει βλέποντας τα στατιστικα, αν παιρνει κατι η γραμμη? Εχω δοκιμασει και κατευθείαν ,μονο το ρουτερ στην γραμμη, και τιποτα άλλο και είμαι στα ιδια επίπεδα. Bandwide Down/Up(kbps 6142 kbps / 983 kbps FEC Down/Up 41388 / 31 CRC Down/Up 31 / 14 HEC Down/Up 958/0 SNR Margin 17.5 dB 8.0 dB Line Attenuation 37.0 dB 17.6 dB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα