Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 δεν είναι fastpath πάντως, κανονικά έπρεπε να ήταν κάτω από 10ms, όχι 23... τα 50mbps του vdsl πάντως τα πιάνεις σιγουράκι με τόσο λίγο attenuation που έχεις... που μένεις αν επιτρέπεται? 100ms ping, με ποιον server? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JeSter_D Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Θα ξαναπάρω να ρωτήσω γιατί δεν μου τα έλεγε και πολύ καλά ο τύπος... μου είπε ότι δεν υπάρχει ακόμα υποστήριξη vdsl στην περιοχή μου... Ολυμπιακό χωριό μένω Αθήνα.. Σε οnline games.... WoW, Diablo, League of Legends πάνω από 100ms όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 περίεργο, κανονικά έπρεπε να ήσουν 70-80 και χωρίς fastpath... idle γραμμή? είσαι ενσύρματα με το router? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 γιατί για να ξαναχω internet πρεπει να ανοιγοκλείνω το router 2 φορές? δλδ εχω κανονικά > το ανοιγοκλείνω > δεν εχω (αναμενο λαμπακι dsl, οχι internet) > το ανοιγοκλεινω παλι > έχω κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JeSter_D Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 περίεργο, κανονικά έπρεπε να ήσουν 70-80 και χωρίς fastpath... idle γραμμή? είσαι ενσύρματα με το router? ναι κ εγώ κάπου εκεί περίμενα.... ενσύρματα πάντα κ καρφωτά στη γραμμη του ΟΤΕ το μηχανημα. έχω δοκιμάσει κ με άλλο tower και με άλλο ίδιο router forthnet branded. τα ίδια παντελακη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Καλησπέρα! Έχω fastpath γραμμή και πολύ ικανοποιητική ταχύτητα. Το πρόβλημα που εχω είναι το Ping, πιστευω ότι επρεπε να εχω πολύ λιγοτερο από τα 100 ms πoυ εχω τωρα σε ότι online ασχολουμαι. Ο τεχνικος του ΟΤΕ μου ειπε ότι όλα τρεχουν ρολοι και δεν μπορει να κανει κατι άλλο. εισαι σιγουρα σε fastpath? γιατι βλεπω οτι εχεις FEC errors Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JeSter_D Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 εισαι σιγουρα σε fastpath? γιατι βλεπω οτι εχεις FEC errors Ετσι μου ειπαν απο τον ΟΤΕ... Θα ξαναπαρω να τους ρωτήσω σημερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JeSter_D Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Τελικά δεν ήταν fast path.Πλέον είναι. Έπεσε το ping στα 75ms. Γνωρίζει κάποιος αν το Output Power του router είναι σε ψηλά επίπεδα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 αυτο δε χρειαζεται να σε ανησυχει. ολα μια χαρα. fec errors 0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Καλημέρα. Ενας φίλος άλλαξε πρόσφατα την σύνδεση του από OTE (2αρα) σε Wind (24άρα). Δοκιμαζει να καταβάσει αρχεία και οι ταχύτητες είναι περίπου οι ίδιες. Εκανε ένα speedtest και του δίνει το παρακάτω αποτέλεσμα : Προφανώς και υπάρχει πρόβλημα αλλά τι μπορεί να φταίει; (Router : Thomson SpeedTouch V585) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 καταρχην να μπει μεσα στο ρουτερ να μας πει στα ποσα συγχρονιζει γιατι τα τεστ ειναι πολλες φορες αναξιοπιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Αυτό εννοείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 κατι παει στραβα.ουτε 1 mbit δεν συγχρονιζει.μηπως εχει βαλει κανα φιλτρο πριν το ρουτερ?μηπως το ρουτερ εχει προβλημα? κατι δεν παει καλα.τα χαρακτηριστικα ειναι τελειως χαλια.κατι παει λαθος.μηπως ειχε Isdn πριν και εχει αφησει κανα Isdn splitter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Εχει φίλτρο. Δοκιμάζει να το βγάλει και σου ξαναλέω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 βγαζει τα παντα και αφηνει απλα το ρουτερ.ουτε τηλ ουτε splitter ουτε φιλτρα ουτε δεν ξερω τι.αν εχει παλι τα ιδια δοκιμαζει με αλλο τηλεφωνικο καλωδιο η αλλο ρουτερ αμα εχει.το ρουτερ αυτο παντως δεν ειναι της tellas(wind) ας βαλει της wind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα